Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
29.8.17 15:43

@Mishina1 ja jsem ted na materske, ale poprve jsem delala v laboratori.. snazila jsem se to tajit, protoze mi bylo jasne, ze me pak hned daji pryc (a taky to byla pravda..ve 12tt uz to prakslo, nejsdriv me odklidili na dokumenty..ale pak uzu nevedeli, co se mnou, tak se snazili, abych sla na neschopenku :-/ ) samozrejme jsem na sebe byla opatrna, kdyz jsem to nerekla, nosila rukavice, dezinfikovala atd (prace s fetaky apod) takze kolegynim to muselo byt jasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 16:24

@Ljucy jj tak to je fajn, tak to ma byt :) Mne minule taky pomahaly co to slo.. No uvidime, mozna to kazdou chvili reknu. Uvidim no. A tobe at se dobre pracuje :palec: @Ann17 ahaaa.. :) No me nikdo pryc davat nebude, ani neni kam preradit, takze bud mi budou holky pomahat a stejne bych driv ci pozdeji skoncila na PN. Ani nevim proc to nechci rict, no proste babinec a…nechci aby se to dozvedel nekdo z okoli driv, mimo praci nez nase rodiny atd. No ale jak prijde nekdo koho bych musela fakt tahat nebo infekcni pacient, stejne to budu muset rict. No nejak to dopadne :) Dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
29.8.17 16:27

@neria55 ahojky, a kdyz ti smlouvu neprodlouzi, tak dostavas nemocenskou do matersky nebo musis jit na pracak a budes dostavat penize z uradu prace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
29.8.17 16:31

@neria55 ahojky, a kdyz ti smlouvu neprodlouzi, tak pak beres nemocenskou dal nebo pobiras penize z uradu prace jako nezamestnana? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.8.17 16:42
:D :mavam:

Příspěvek upraven 29.08.17 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.8.17 16:43
@sabinasa píše:
@neria55 ahojky, a kdyz ti smlouvu neprodlouzi, tak pak beres nemocenskou dal nebo pobiras penize z uradu prace jako nezamestnana? 8o

podle mě bereš dál nemocenskou, zaměstnavatel to tak jako tak platí jen asi 14 dní a potom to platí stát, takže buď v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.8.17 16:50
@Rielka píše:
@Mishina1 dik, ja se snazim pozitivne, ale vzdy mne neco vykoleji :) tolik veci co clovek jeste nevi, nezna :)
@Maria37 je ja mam jit v 6+3, dle mych vypoctu, tak mozna taky jeste nebude videt, hlavne ze vse vypada dobre a na kdy te pozval znovu, za jak dlouho? :)

za týden jdu znovu, takže jdu v 6+5 - to už bude určitě i to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
29.8.17 16:55

@sabinasa já právě vůbec nevím co bude dál. Včera jsem po kontrole tam zajela, ale už měla pauzu. Takže tam jdu za 2tydny. Doteď se mi z personálního nikdo neozval a to mi za za ty 3dny končí smlouva. Ale jak jsem psala, teď je mi to fuk, snažím se být pozitivně naladěná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 17:18

Dobry den. Rada bych se pridala do diskuze. Dnes rano jsem mela dostat menstruaci a nic. A mivam to pravidelne. Dost jsem se zarazila jak je to mozne. Pro vylouceni tehotenstvi jsem v 8 rano zasla do lekarny po skolce. Mam uz dve holky. A nato ze to nebylola ranni moc krasne dve carky. Zarazila jsem se jak je to mozne, protoze muj gynekolog mi rekl ze mam PCOS a ze jsem neplodna. Zitra se jdu objednat osobne na gyndu a udu doufat ze me vezme doktor brzy. Nemame tatinka. Trochu ma chyba… :( nevim ci dite to je. Mam dva muze ktere miluji a oni me. Stale jsem s nimi v kontaktu ale uz asi ten mesic nespim ani s jednim. A ted mame dilema kdo je tatinek. Neschazim se ani s jednim uz ptz jsem jim ublizovala. Jednou byla s nim pak snim. Nemohla jsem si pomoct. Opravdu miluji oba. Tak jsem to radsi ukoncila s obema. Oba o me stale stoji.Me tohle prijde jako nejaka zkouska nebo pomoc abych si vybrala spravne. Podle tehotenske kalkulacky mi vychazi termin na 24.4. Ale pak jsem si zadala kalkukacku na jinem webu a tak 8.5 tak nevim. Jsem z toho dost jinde.. sama s dvema holcickama. Je to hrozny. Ale vim ze si za to muzu sama. Ani si nejak tehot na neprijdu. Prsa me nebolej. Jen chodim porad curat nic vic mi neni. A dle toho jsem vubec nepovazovala ze bych byla tehotna.je to uplne jine tehotenstvi nez u mich dcer. Takovy pekny klidny tehotenstvi jsem nezazila ze by mi nebylo spatne. Prijmete me?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.8.17 17:27
@letníček píše:
Dobry den. Rada bych se pridala do diskuze. Dnes rano jsem mela dostat menstruaci a nic. A mivam to pravidelne. Dost jsem se zarazila jak je to mozne. Pro vylouceni tehotenstvi jsem v 8 rano zasla do lekarny po skolce. Mam uz dve holky. A nato ze to nebylola ranni moc krasne dve carky. Zarazila jsem se jak je to mozne, protoze muj gynekolog mi rekl ze mam PCOS a ze jsem neplodna. Zitra se jdu objednat osobne na gyndu a udu doufat ze me vezme doktor brzy. Nemame tatinka. Trochu ma chyba… :( nevim ci dite to je. Mam dva muze ktere miluji a oni me. Stale jsem s nimi v kontaktu ale uz asi ten mesic nespim ani s jednim. A ted mame dilema kdo je tatinek. Neschazim se ani s jednim uz ptz jsem jim ublizovala. Jednou byla s nim pak snim. Nemohla jsem si pomoct. Opravdu miluji oba. Tak jsem to radsi ukoncila s obema. Oba o me stale stoji.Me tohle prijde jako nejaka zkouska nebo pomoc abych si vybrala spravne. Podle tehotenske kalkulacky mi vychazi termin na 24.4. Ale pak jsem si zadala kalkukacku na jinem webu a tak 8.5 tak nevim. Jsem z toho dost jinde.. sama s dvema holcickama. Je to hrozny. Ale vim ze si za to muzu sama. Ani si nejak tehot na neprijdu. Prsa me nebolej. Jen chodim porad curat nic vic mi neni. A dle toho jsem vubec nepovazovala ze bych byla tehotna.je to uplne jine tehotenstvi nez u mich dcer. Takovy pekny klidny tehotenstvi jsem nezazila ze by mi nebylo spatne. Prijmete me?

ahoj, vítej :mavam: no nemáš to jednoduché, tak ať ti to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 17:31

@Ann17 snad mas pravdu, ten net vzdy mne vyleka, ale naštěstí pak i uklidni :)
Svagrova se ladovala tatarakem jak diva a ja na ni tenkrat koukala a rikala si hmm :) a v poho.
Tak dej vw čtvrték vedet, ale asi je to jako u vsech individuální, tak se necháme prekvapit, jen je to dlouhe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 17:33

@Mishina1 to uplne chapu ze to nechces rict v zenskem kolektivu… asi vsechny vime, co dokaze.)) a kolikaty jsi ted tyden? uz mate srdicko? promin, zatim tady v tech nickach trosku plavu… :) asi bych to rekla, az by bylo srdicko a do te doby se hodne opatruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 17:36

@Rielka to cekani v zacatcich je priserny :lol:

@letníček samozrejme te tu privitame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 17:38

@neria55 no taky dobre, ale ja loni dostala oznameni 28.12 a mela jsem to do konce roku, jako hruza a letos mne to ceka zas. Jen se bojim ze uz budou vědět ze jsem tehu a uz mne nevezmou :( a jako byt jeste ty tri mesice bez prace se mi fakt nechce :( at zijou smlouvy na dobu urcitou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.8.17 17:38
@Maria37 píše:
ahoj, vítej :mavam: no nemáš to jednoduché, tak ať ti to dobře dopadne

Dekuji :-) jednoduche to opravdu nemam. Po praci zacinam byt i hooodne unavena, tak ze vcera jsem sla spat uz v pul9 vecer. Premyslim jak popripade uzivit tri deti sama. Ale oba chtej vedet či mrnous je. Jak to mam ale vedet. Leda pres testy otcovstvi. Ale nedelaj se az po porodu? Oba nechtej cekat na to az se mimco narodi. Chtej to vedet brzy. Ptz chtej semnou zit…odbocim (Cely zivot mi chutnal mak a ted jsem makovou buchtu vyplivla. :-D )
Na potrat vim ze nepujdu. Chci mit klidny zivot s jednim tatinkem. Doufam ze to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí