Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
29.8.17 13:11

@Ljucy @Mishina1 Děkuju holky, já mám strašnou radost.. ještě teď se z toho nemůžu vzpamatovat. Určitě dám vědět, jak dopadla krev. Kdy mě tak pozve dr na první utz??? Zítra dle mých výpočtů začínám 6. týden. Už jsem si stáhla do mobilu takovou šikovnou aplikaci, která mi to tam ukazuje, tak snad je to správně a termín mi to vypočítalo 2.5.2018 :srdce: :srdce: :srdce:
@Ljucy v kolikátém týdnu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 13:18

@Mishina1 dik, ja se snazim pozitivne, ale vzdy mne neco vykoleji :) tolik veci co clovek jeste nevi, nezna :)
@Maria37 je ja mam jit v 6+3, dle mych vypoctu, tak mozna taky jeste nebude videt, hlavne ze vse vypada dobre a na kdy te pozval znovu, za jak dlouho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.17 13:22

Druhé miminko

Ahoj ráda bych se k vám přidala dnes jsem si dělala test a byly tam // :srdce: termín dle kalkulačky vychází na 7.5.2018 :) doma mám 13 m chlapečka a děti jsem chtěla věkově blízko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 13:25

@Maria37 super :potlesk: @Rielka no to mas pravdu. Vlastne nevim co ja muzu rikat o tom jak zustat v klidu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:@Radůzaaa no to se nedivim:) me pozvali na 14.9. tak jsem zvedava, uz aby to bylo :srdce: A mazeeeec ja zitra taky zacinam 6 tyden a termin mi to na netu taky spocitalo na 2.5. :palec: :lol: a co je to za aplikaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 13:26

@Ardnas217 krasa, gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 13:29

Holky, pracujete nekdo ve zdravotnictvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.8.17 13:33

@Ardnas217 gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.17 13:37

@Rielka @Mishina1 děkuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 15:20

@Radůzaaa ja byla poprvé 5+6, a bylo srdíčko, tak uvidíš, moje dr. ma ale uzv pro maminy po ivf(chodim do reprofitu), a ted co pujdu tak budu 7+5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 15:21

@Mishina1 ano, pracuji v nemocnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 15:22

@Ardnas217 juuuu, gratuluju k // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.8.17 15:27

@Ljucy anoo? A jak to resis? Ozmamila jsi to uz? Ja delam na odd neurologie, kde se samozrejme taham s lidma, infekce tu mame atd atd… Vetsinou holky jeste nejakou chvili pracujou a pak jdou na PN. Ja pri prvnim tehotenstvi vse oznamila, holky me setrily, ale stejne se vzdycky stane, ze musis nekoho tahat a tak. Pak jsem potratila. Nejspis kvuli srazlivosti, ale nevim. Ted jsem v praci jeste nic nerekla a delam vsechno. Mame tu dobre vztahy, ale prece jen, drbarna :mrgreen: takze mlcim a delam uplne vse. Bricho me boli dost teda… :? Tak nevim no.. Budu rada kdyz napises, jak to mas u sebe v praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.8.17 15:40

@Ardnas217

Moc gratuluji a ať jste Ty i miminko zdravý :) :) a těhotenství probíhá pohodově!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 15:40

@Rielka ja myslim, ze v 6+3 uz bude videt :) ja jsem byla minule pondeli, to jsem byla 5+2 a byl jen gestacni vacek.. 2 vacky.. mozna jsem o 2 dny mene, protoze mivam ovulaci trosku pozdeji, takze me neprekvapilo, ze nic videt neni.. no a ve ctvrtek bych mela bych 6+5 (to znamena dle me asi 6+3 jako ty) tak uvidim, co bude videt..ale myslim, ze by uz byt videt melo :) nakonci 7 tydne uz ma boruvka 8mm tak snad bude videt, ale uricte napisu, kdyz to mame takto stejne tu kontrolu :)

jinak s tim jidlem.. ja myslim, ze telo si samo rekne.. me to teda hroti manzel, minule tehu mi nedovolil ani hermelin :-D ja treba bychsi kafe klidne dala, mam desne nizky tlak, a 1 fakt nikoho nezabije.. jenze na nej nemam vubec chut.. udelala jsem si dnes capuccino z tassima, ze jako „dobrutka“ ale vubec.. nechutalo, nebylo dobry, proste chutnalo uplne jinak.. tak holt budu asi nejakou dobu bez nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.8.17 15:42

@Mishina1 :palec: no ja se naprasila hnedka, ale delam na aru, mam jednoho pacienta a co to vi holky, tak dostavam „lehci“pacienty, bez ct a rtg, na polohovani mi chodi pomahaat, je to trosku jednodussi nez na neu. A ty co to nevi, tak beztak pomluvi, ale to by bylo i kdybych sla sla na pn :mrgreen: a k infencnim nechodim, me břicho neboli, tak snad se nic neděje :)

Příspěvek upraven 29.08.17 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky