Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maria37
Je mně skoro normálně. Občas se mně zamota hlava, ale trpim na nizkej tlak, takze jsem to mivala i driv. Citim se skvele a chodim dokonce i cvicit do fitka. Ale samozrejme opatrne.
@Danca0804 moc gratuluji, vím jaký je to pocit, prostě nepopsatelný!!!
no moc toho vidět nepůjde, nejspíš jen dutinka
i tak přeji bezproblémový průběh ![]()
@Rielka
Tak do vánoc to utajit, to teda klobouk dolů jestli se ti to podari. Na me to zatim neni videt, ale tipuju, ze cca 10-12 tyden to zacne byt videt. Mam hodne plochy bricho, tak to asi vyskoci ven a bude to poznat.tak drzim pesti at se dari ![]()
Moc dekuju. S manzelem jsme breceli radosti, ja se uplne zalykala
. Do ted tomu skoro nemuzu uverit, ze se povedlo! Jen tu radost ted lehce vystridala nervozita, aby bylo vse v poradku. Zatim nezvracim ( snad ani nebudu ), nektere priznaky ustaly, o vikemeu me hodne bolely prsa, dneska nic a jak rikam, tim, ze je to poprve, jsem z toho vseho vytrsla. Uz chci mit za sebou alespon tu prvni kontrolu.
Ahoj holky
muzu se k vam jeste pridat? Vcera jsem objevila dalnice na testu, pak jeste na dalsich, pro jistotu
A budu rada, kdyz si o tom budu moct s nekym pokecat, precejen, myslenek je moooc
Dnes jsem 4+6 a kontrolu mam az 14.9. tak snad to do te doby vydrzim a vse dobre dopadne, i vam vsem
Mimochodem, vsem mooc gratuluji
Ja uz jsem po potratu a revizi v 1.tehu, tohle je druhe, tak mam trochu strach
Krasny den vsem ![]()
@Danca0804 gratuluji, myslim ze moc vidět nebude. Mne si pozvali na sedmý týden, tak doufám ze by mohlo srdíčko uz bit
tak uvidis na kdy si te pak pozvou ![]()
Ono nejvtipnejsi na tom vsem je, ze ja uz jsem objednana mesic na preventivku
, planovala jsem to na dobu, kdy bych mela mit ovulaci. Ale to jsem netusila, ze budu tou dobou tehotna
. Tak uz jsem to nechala tak a holt mi kdyztak rekne, ze mam dorazit jeste za dalsich 14 dni
.
Jinak moc dekuju za gratulaci, ale prijimam ji s obrovskou pokorou, jsem skutecne na uplnem zacatku. Ted se jen snazim pevne verit, ze vsechno dobre dopadne.
![]()
@neria55 super gratuluji to máme stejný termín ale kdooví jak to nakonec bude první těhu jsem nakonec rodila o tři týdny dřív teda podle termínu z utz
@Mishina1 taktéž potichounku gratuluji, ať je vše jak má
já jsem v lednu po 1tehu s revizi, takže teď mám dvojnásobný strach. Děti ještě nemám, ale teď se to zmeni. Musíme věřit!!!
![]()
@neria55 tak to mame dost podobne
akorat ja mela revizi uz asi dva roky zpet. Ale to je fuk. Hlavne aby to dobre dopadlo. Verim, ze ano ![]()
@Player píše:
@Maria37
Je mně skoro normálně. Občas se mně zamota hlava, ale trpim na nizkej tlak, takze jsem to mivala i driv. Citim se skvele a chodim dokonce i cvicit do fitka. Ale samozrejme opatrne.
mě je právě taky celkem normálně… já teda mám cvičení v I. trimestru zakázaný (byla jsem na ivf), ale zatím se cítím skoro netěhotně
kontrola mě čeká zítra, tak jsem už napnutá
@Mia 28
No tak to vám moc gratuluji!
Teď už budete určitě v pořádku ![]()
Když té fazolce bije srdce jak zvon…
Teď už to bude všechno dobré ![]()
Gratuluji!!!
Určitě bude vše v pořádku
hlavně pozitivní myšlení a v klidu si užívat těhulkování ![]()
@Patres500 Moc děkuji, vše se v dobré obrátilo!!! ![]()
Holky, jinak hlásím, že mám za sbou první
Nevím, jestli to bylo z těch nervů nebo z těhu, možná kombinace obojího..doufám teda, že to byla vyjímka ![]()