Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
28.8.17 15:19

@Maria37
Je mně skoro normálně. Občas se mně zamota hlava, ale trpim na nizkej tlak, takze jsem to mivala i driv. Citim se skvele a chodim dokonce i cvicit do fitka. Ale samozrejme opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.8.17 15:21

@Danca0804 moc gratuluji, vím jaký je to pocit, prostě nepopsatelný!!! :kytka: no moc toho vidět nepůjde, nejspíš jen dutinka :) i tak přeji bezproblémový průběh :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.8.17 15:23

@Rielka
Tak do vánoc to utajit, to teda klobouk dolů jestli se ti to podari. Na me to zatim neni videt, ale tipuju, ze cca 10-12 tyden to zacne byt videt. Mam hodne plochy bricho, tak to asi vyskoci ven a bude to poznat.tak drzim pesti at se dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.8.17 15:27

@neria55

Moc dekuju. S manzelem jsme breceli radosti, ja se uplne zalykala :lol:. Do ted tomu skoro nemuzu uverit, ze se povedlo! Jen tu radost ted lehce vystridala nervozita, aby bylo vse v poradku. Zatim nezvracim ( snad ani nebudu ), nektere priznaky ustaly, o vikemeu me hodne bolely prsa, dneska nic a jak rikam, tim, ze je to poprve, jsem z toho vseho vytrsla. Uz chci mit za sebou alespon tu prvni kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.8.17 15:40

Ahoj holky :mavam: muzu se k vam jeste pridat? Vcera jsem objevila dalnice na testu, pak jeste na dalsich, pro jistotu :mrgreen: A budu rada, kdyz si o tom budu moct s nekym pokecat, precejen, myslenek je moooc :lol: Dnes jsem 4+6 a kontrolu mam az 14.9. tak snad to do te doby vydrzim a vse dobre dopadne, i vam vsem :srdce: Mimochodem, vsem mooc gratuluji :kytka: Ja uz jsem po potratu a revizi v 1.tehu, tohle je druhe, tak mam trochu strach :) Krasny den vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.8.17 15:50

@Danca0804 gratuluji, myslim ze moc vidět nebude. Mne si pozvali na sedmý týden, tak doufám ze by mohlo srdíčko uz bit :) tak uvidis na kdy si te pak pozvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.8.17 15:55

@Rielka

Ono nejvtipnejsi na tom vsem je, ze ja uz jsem objednana mesic na preventivku :D, planovala jsem to na dobu, kdy bych mela mit ovulaci. Ale to jsem netusila, ze budu tou dobou tehotna :D. Tak uz jsem to nechala tak a holt mi kdyztak rekne, ze mam dorazit jeste za dalsich 14 dni :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.8.17 15:57

@Rielka

Jinak moc dekuju za gratulaci, ale prijimam ji s obrovskou pokorou, jsem skutecne na uplnem zacatku. Ted se jen snazim pevne verit, ze vsechno dobre dopadne. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
28.8.17 15:59

@neria55 super gratuluji to máme stejný termín ale kdooví jak to nakonec bude první těhu jsem nakonec rodila o tři týdny dřív teda podle termínu z utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.8.17 16:10

@Mishina1 taktéž potichounku gratuluji, ať je vše jak má :palec: já jsem v lednu po 1tehu s revizi, takže teď mám dvojnásobný strach. Děti ještě nemám, ale teď se to zmeni. Musíme věřit!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.8.17 16:23

@neria55 tak to mame dost podobne :) akorat ja mela revizi uz asi dva roky zpet. Ale to je fuk. Hlavne aby to dobre dopadlo. Verim, ze ano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.8.17 16:26
@Player píše:
@Maria37
Je mně skoro normálně. Občas se mně zamota hlava, ale trpim na nizkej tlak, takze jsem to mivala i driv. Citim se skvele a chodim dokonce i cvicit do fitka. Ale samozrejme opatrne.

mě je právě taky celkem normálně… já teda mám cvičení v I. trimestru zakázaný (byla jsem na ivf), ale zatím se cítím skoro netěhotně :roll: kontrola mě čeká zítra, tak jsem už napnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.8.17 16:31

@Mia 28
No tak to vám moc gratuluji!
Teď už budete určitě v pořádku :srdce:
Když té fazolce bije srdce jak zvon…
Teď už to bude všechno dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.8.17 16:33

@Player

Gratuluji!!!
Určitě bude vše v pořádku :D hlavně pozitivní myšlení a v klidu si užívat těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 16:45

@Patres500 Moc děkuji, vše se v dobré obrátilo!!! :srdce:

Holky, jinak hlásím, že mám za sbou první :poblion: Nevím, jestli to bylo z těch nervů nebo z těhu, možná kombinace obojího..doufám teda, že to byla vyjímka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí