Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
28.8.17 09:45

@Sněženka25 ja jsem priznaky nemela zadne, respektive uplne stejne jako by mela prijit ms.. uz 12DPO jsem mela ducha..13DPO uz to bylo dost videt a 14DPO uz dalnice.. takze ozna i kousek driv by to uz bylo trosku videt, ale to nema smysl delat.. hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.8.17 10:44

Ahoj holky, připojuji se do debaty :mavam: Jsem úplně čerstvá těhulka. Těhotenský test mám pozitivní, na krev jdu až tento čtvrtek. Nebylo to přirozenou cestou, ale přes IVF, nyní mám 11. den po KETu a už čtyři dny mám pozitivní testík.. Cesta byla dlouhá a tak jsme rádi, že nám to snad konečně klaplo :) Nevím jak se počítají ty týdny, trochu s tím bojuju.. podle aplikace v telefonu jsem v nějakém pátém týdnu. Termín by mi vycházel na 2.5.2018.
Všem vám, co jste tu, gratuluju k těhulkování a těm, co se teprve čekají na //, držím palečky, ať to co nejdřív klapne ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
28.8.17 11:23

Zdravím holky :mavam: Ja jsem teprve 4.-5. tyden, ale uz tyden jsem totalne ospala, spala bych snad i ve stoje, prsa, jak kdybych v nich mela kameny jak tahnou..a dnes poprve pocit na zvraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 11:54

@Maria37 @neria55 @Patres500 @katyszek @Margotka1 Holky, moooooc Vám děkuji za podporu! Byl to fakt šílený víkend! Celý jsem ho probrečela, modlila se ať začnu krvácet apod., no stresy, rodiče mě přijeli podpořit, že mě mamka odveze na tu revizi a víte, co? Dnes jdu ke svému Dr., že se s ním tedy domluvím na termín revize, udělal mi kontrolní ultrazvuk a říká mi, že je to normální prosperující těhotenství, že malému bije srdíčko jako o závod!!! Když jsem se ho totálně v šoku zeptala, jak je to možné, že Dr. na pohotovosti mě chtěla poslat okamžitě na revizi, že tam ani plod nevidí..řekl, že se k postupu mladších kolegyn nebude vyjadřovat, že ten plod tam musel být jasně vidět s akcí už nejméně 5 dní..prostě, že ho neviděla! V nemocnici, kde mají nejlepší ultrazvuky a dělají před revizí kontroly, chápete to? Jsem ještě pořád v šoku…a já toho mrnouska už málem psychicky vypuzovala ze sebe ven :,( :,( Vím, že každý je omylný, ale tak měla Dr. říct, že „zatím“ nic nevidí atd., ale né mě hned chtít poslat na revizi a prý at mi můjgyndař dá doporučení na genetiku a hemato/imuno, že podruhé už to moc není normální…šílenost, já už se viděla v kolotoči CAR a úplně zbytečně :( Ted se moblím, at je na další kontrole vše v pořádku, vystrašená jsem teda řádně holky! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.8.17 11:58

@Mia 28 no doprd*le!!! v prvni rade moc gratuluji :potlesk: a v druhe rade byla bych pekne nastvana :( ikyz stastna… ale ted uz zadne negativni emoce…tech bylo dost.. vsechno soustred na tu boruvku v sobe a bude to dobre…
myslela jsem na tebe..jsme uplne stejne s temi tydny.. uz to bude uricte v poradku, esteze mas poradneho doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.8.17 12:00

@Mia 28 Takze podobny scenar, jako jsem mela ja. Vim, jak ti je.Bylo mi uplne stejne.. :( Dulezite je, ze je to nakonec v poradku.To mi pak tekly slzy radosti. Zlato drz se a raduj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 12:00

@Ann17 Děkujiii! Jako, já tomu pořád nemůžu uvěřit, nějak mi ted nejde „přepnout“ vyhýbka, víš jak..2 dny si to srovnáváš v hlavě..no šílené! Ale máš pravdu..my jim to ještě s borůvkou natřeme!!! :srdce: :srdce: :srdce:

ano, ano..máme to na chlup stejně., ty jsi na tom jak s kontrolama? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 12:02

@Nikyna77 Však jsem si na Tebe vzpomněla!! Hnus..a 2 dny v tom žít, a to jsem tam šla dneska ze své vůle, protože prostě pocit, že v sobě nosíš mrtvý plod nic moc..jinak mi ta Dr. řekla, že týden mám zkoušet „babské“ rady na potrat a až pak jít k Dr., tak si představ, kdyby se mi to za ten týden fakt povedlo!!! Ani si to raději nepředstavuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.8.17 12:03
@Mia 28 píše:
@Maria37 @neria55 @Patres500 @katyszek @Margotka1 Holky, moooooc Vám děkuji za podporu! Byl to fakt šílený víkend! Celý jsem ho probrečela, modlila se ať začnu krvácet apod., no stresy, rodiče mě přijeli podpořit, že mě mamka odveze na tu revizi a víte, co? Dnes jdu ke svému Dr., že se s ním tedy domluvím na termín revize, udělal mi kontrolní ultrazvuk a říká mi, že je to normální prosperující těhotenství, že malému bije srdíčko jako o závod!!! Když jsem se ho totálně v šoku zeptala, jak je to možné, že Dr. na pohotovosti mě chtěla poslat okamžitě na revizi, že tam ani plod nevidí..řekl, že se k postupu mladších kolegyn nebude vyjadřovat, že ten plod tam musel být jasně vidět s akcí už nejméně 5 dní..prostě, že ho neviděla! V nemocnici, kde mají nejlepší ultrazvuky a dělají před revizí kontroly, chápete to? Jsem ještě pořád v šoku…a já toho mrnouska už málem psychicky vypuzovala ze sebe ven :,( :,( Vím, že každý je omylný, ale tak měla Dr. říct, že „zatím“ nic nevidí atd., ale né mě hned chtít poslat na revizi a prý at mi můjgyndař dá doporučení na genetiku a hemato/imuno, že podruhé už to moc není normální…šílenost, já už se viděla v kolotoči CAR a úplně zbytečně :( Ted se moblím, at je na další kontrole vše v pořádku, vystrašená jsem teda řádně holky! :cert:

tak teď jsem si poprvé zabrečela… kočko, paráda! Jsem moc ráda, že to dobře dopadlo!!! :srdce: :srdce: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 12:06

@Maria37 Děkujii, jsi moooc hodnáááá!!! Jako, je to zvláštní…ale mě ještě ani slza neukápla, ta radostná..já prostě ještě to potřebuju vstřebat, jsem v šoku pořád asi :D Škoda, že si nemužu zajít na panáka..ted bych něco fakt potřebovala..nebo profackovat, at se proberu :think: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.8.17 12:06
@Nikyna77 píše:
@Mia 28 Takze podobny scenar, jako jsem mela ja. Vim, jak ti je.Bylo mi uplne stejne.. :( Dulezite je, ze je to nakonec v poradku.To mi pak tekly slzy radosti. Zlato drz se a raduj se. :hug:

holky, nechápu, že se ti doktoři aspoň trochu nesnaží… už u tebe mi to Niky připadalo neuvěřitelné a teď zase nějaký doktor někoho odsoudí a… no nemám slov… holky buďte silné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.8.17 12:07
@Mia 28 píše:
@Maria37 Děkujii, jsi moooc hodnáááá!!! Jako, je to zvláštní…ale mě ještě ani slza neukápla, ta radostná..já prostě ještě to potřebuju vstřebat, jsem v šoku pořád asi :D Škoda, že si nemužu zajít na panáka..ted bych něco fakt potřebovala..nebo profackovat, at se proberu :think: :mrgreen: :srdce:

no to je na panáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.8.17 12:08

@Mia 28 Mela jsi to o dost horsi. :,( ja vedela jeste ten den, ze je nastesti vse v poradku. No je to nepredstavitelny. :( Jeste, ze jsi nic nepodnikla.Ted si jen odchytit doktorku, vzit ji diplom, dat granata a sup zpet, jen na pozitivni mysleni. I kdyz je fakt, ze ja to v sobe mam furt.Asi se ty slova a strach, uz uplne nevymaze Ale jsme to silny holky a fazolky bojovnice NEDAME SE! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 12:08

@Maria37 Je to tak, ta Dr.na pohotovosti mi normálně řekla, že mě ten podbřišek bolí proto, že tělo chce ten odumřelý plod odstranit..a ultrazvuk mi udělala asi 5 sekund, proletěla to a prý nic tam není, a já ji ještě řekla, že mám dělohu opačně, že to může jít méně vidět, tak mi řekla, že to vidí, že jí mám opačně a že žádné struktury plodu tam nejsou..hotovo šmitec.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.17 12:10

@Nikyna77 Jak píšeš, furt to slyším a vidím jak se na mě ještě „soustrasně“ dívá..jako opravdu jsem si nepředstavolala říct rodičům o těhotenství, odvezeš mě mami na kyretáž? :D no šílenost..ta Dr. všechno pokazila..teda všechno ne..naštěstí, jsem na ní nedala a žádné „potratové rituály“ se nekonaly :))) ted se z toho ještě musím vzpamatovat a začít se těšít..znovu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí