Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maria37
No ja byla letost 2 x IVF z toho poprve minimalni stimulace a podruhe uz normalni. A podarilo se po 1 KET. Pred tim vzdy jen vklad embrya bez mrazeni. A roky pred tim parkrat IVF bez hormonu v nativnim cyklu a odber vajicka bez narkozy. A jeste vic pred tim nekolikrat IUI bezuspesne. Nemam zadne omezeni. Mam se akorat setrit. Hodne jsem cvicila i pred otehotnenim tak jsem ted proste zvolnila, hlavne neskacu a nebeham, ale jinak činky zvedám ????????. A beru utrogestan 0-0-2. Citim se vlastnim pocitem a hlidam si tepovou frekvenci 130-140 tepu. Rikam si, ze kdyz budu v kondici tak bude lehci porod.
@Player píše:
@Maria37
No ja byla letost 2 x IVF z toho poprve minimalni stimulace a podruhe uz normalni. A podarilo se po 1 KET. Pred tim vzdy jen vklad embrya bez mrazeni. A roky pred tim parkrat IVF bez hormonu v nativnim cyklu a odber vajicka bez narkozy. A jeste vic pred tim nekolikrat IUI bezuspesne. Nemam zadne omezeni. Mam se akorat setrit. Hodne jsem cvicila i pred otehotnenim tak jsem ted proste zvolnila, hlavne neskacu a nebeham, ale jinak činky zvedám ????????. A beru utrogestan 0-0-2. Citim se vlastnim pocitem a hlidam si tepovou frekvenci 130-140 tepu. Rikam si, ze kdyz budu v kondici tak bude lehci porod.
Člověk se sem asi tyden nekoukne a ono se to tu rozroste o milion stranek
vsechno procitat nebudu, na to nemam zaludek (nevolnosti
)ale gratuluji ke vsem dvema carkam a prvnim utz kde bylo videt srdicko ![]()
psala jsem tu nekde ze zacatku ze na prvnim utz doktor videl asi jen gestacni vacek? nevim ted, tak jsem byla ted v patek na druhem utz a vse v poradku, srdicko bylo krasne videt a slyset
dneska jsem 8+5. a zitra to budou dva tydny co mam nevolnosti, zatim nezvracim, jen mam zaludek na vode, spis takove navaly nevolnosti. a taky je mi porad horko a pak vzapeti zase zima
takze se porad slikam a oblekam ![]()
jinak nejake tipy na ty nevolnosti nemate? co vam pomaha?
Dneska temer bez jakychkoliv priznaku. Rano mi bylo trochu spatne, ale v prubehu dne se to zlepsilo…nejsilneji jsem to na sobe pozorovala ted o vikendu, mela jsem hodne citlivy a bolestivy prsa a pichalo mi dost v podbrisku, jako kdybych to mela dostat. Nechavam se prekvapit, co prijde dal ![]()
Tak je to tam
.máme dvě čárky, takže pokud to vyjde budeme mít třetí mimco..Poslední Ms byla 1.8…kdy jste si holky volaly k Dr? jinak já příznaky žádné až do dne kdy měla přijít MS to jsem měla bolení břicha a nic nepřišlo. a teď mívám občas pocit žaludku na vodě..tak snad nebude ó moc hůře…aby mne holky neprevalcovaly..
Ahoj holky, můžu se přidat?
na začátku bych všem ráda pogratulovala.. já byla v pátek na kontrole a byla jsem 5+5, takze uz jsem začala 6 tyden
a TP mám zatím 22.4. ![]()
@Danca0804 gratuluji
my jsme se o první miminko taky snažili rok a pul:) chtela jsem teď po druhé otěhotnět až za rok tak jsme se snazenim začali raději dříve a ono to vyšlo hned první měsíc ![]()
@Mia 28 To je super zpráva, myslela jsem na Tebe.. Tak ať mimi jen a jen roste!! ![]()
Holky, pobolívá vás břicho? mě v něm občas docela silně píchá. Někdy ho jenom „cítím“, občas to jsou docela bolesti. Ne často, pak to vždycky přejde, ale nevím, jestli to je v pořádku? U doktora jsem ještě nebyla, jsem objednaná až 8.9.
Jinak žádné příznaky necítím, nemám nevolnosti, citlivá prsa, zatím nic jinýho divnýho ![]()
@Mia 28 No to mě podrž, už druhá.
Ale naštěstí happy end.
Moc jsem za tebe šťastná.
Bylo mi to tak líto.
Ale tohle by mě nenapadlo. To si snad ti Dr. delají už pr…srandu.
To je masakr.
Vůbec si ani nechci představovat jak ti muselo ty dva dny být. ![]()
Tak a teď tfuj tfuj a všechno už jen dobré. ![]()
@Player Máš toho teda tolika za sebou, choudě.
Moc držím pěsti aby bylo vše ok.
A cvičení je ok. pokud je přizpůsobeno těhu a tělo je na něj zvyklé. ![]()
Gratuluju novým těhulkám.
Ať se daří holky a pevné nervy při čekání na kontroly.
Děkuju moc! To je mi naprosto jasný, že to tak funguje, já to mám naplánovaný při druhým podobně, takže bych věřila, že to budu mít pak jako Ty
a budu v tom, ani nebudu vědět, jak ![]()