Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
28.8.17 16:46

@Maria37
No ja byla letost 2 x IVF z toho poprve minimalni stimulace a podruhe uz normalni. A podarilo se po 1 KET. Pred tim vzdy jen vklad embrya bez mrazeni. A roky pred tim parkrat IVF bez hormonu v nativnim cyklu a odber vajicka bez narkozy. A jeste vic pred tim nekolikrat IUI bezuspesne. Nemam zadne omezeni. Mam se akorat setrit. Hodne jsem cvicila i pred otehotnenim tak jsem ted proste zvolnila, hlavne neskacu a nebeham, ale jinak činky zvedám ????????. A beru utrogestan 0-0-2. Citim se vlastnim pocitem a hlidam si tepovou frekvenci 130-140 tepu. Rikam si, ze kdyz budu v kondici tak bude lehci porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.8.17 16:54
@Player píše:
@Maria37
No ja byla letost 2 x IVF z toho poprve minimalni stimulace a podruhe uz normalni. A podarilo se po 1 KET. Pred tim vzdy jen vklad embrya bez mrazeni. A roky pred tim parkrat IVF bez hormonu v nativnim cyklu a odber vajicka bez narkozy. A jeste vic pred tim nekolikrat IUI bezuspesne. Nemam zadne omezeni. Mam se akorat setrit. Hodne jsem cvicila i pred otehotnenim tak jsem ted proste zvolnila, hlavne neskacu a nebeham, ale jinak činky zvedám ????????. A beru utrogestan 0-0-2. Citim se vlastnim pocitem a hlidam si tepovou frekvenci 130-140 tepu. Rikam si, ze kdyz budu v kondici tak bude lehci porod.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
28.8.17 17:00

Člověk se sem asi tyden nekoukne a ono se to tu rozroste o milion stranek :mrgreen: vsechno procitat nebudu, na to nemam zaludek (nevolnosti :lol: )ale gratuluji ke vsem dvema carkam a prvnim utz kde bylo videt srdicko :)
psala jsem tu nekde ze zacatku ze na prvnim utz doktor videl asi jen gestacni vacek? nevim ted, tak jsem byla ted v patek na druhem utz a vse v poradku, srdicko bylo krasne videt a slyset :) dneska jsem 8+5. a zitra to budou dva tydny co mam nevolnosti, zatim nezvracim, jen mam zaludek na vode, spis takove navaly nevolnosti. a taky je mi porad horko a pak vzapeti zase zima :roll: takze se porad slikam a oblekam :lol:
jinak nejake tipy na ty nevolnosti nemate? co vam pomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.8.17 17:23

@Danca0804 Koukam, ze to mame skoro uplne stejne :D Jak ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
28.8.17 18:53

@Mishina1

Dneska temer bez jakychkoliv priznaku. Rano mi bylo trochu spatne, ale v prubehu dne se to zlepsilo…nejsilneji jsem to na sobe pozorovala ted o vikendu, mela jsem hodne citlivy a bolestivy prsa a pichalo mi dost v podbrisku, jako kdybych to mela dostat. Nechavam se prekvapit, co prijde dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.8.17 18:57

Tak je to tam :hug:.máme dvě čárky, takže pokud to vyjde budeme mít třetí mimco..Poslední Ms byla 1.8…kdy jste si holky volaly k Dr? jinak já příznaky žádné až do dne kdy měla přijít MS to jsem měla bolení břicha a nic nepřišlo. a teď mívám občas pocit žaludku na vodě..tak snad nebude ó moc hůře…aby mne holky neprevalcovaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.8.17 19:15

Ahoj holky, můžu se přidat? :) na začátku bych všem ráda pogratulovala.. já byla v pátek na kontrole a byla jsem 5+5, takze uz jsem začala 6 tyden :) a TP mám zatím 22.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.8.17 20:16

@Danca0804 gratuluji :kytka: my jsme se o první miminko taky snažili rok a pul:) chtela jsem teď po druhé otěhotnět až za rok tak jsme se snazenim začali raději dříve a ono to vyšlo hned první měsíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.8.17 21:08

@Mia 28 To je super zpráva, myslela jsem na Tebe.. Tak ať mimi jen a jen roste!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.8.17 22:53

Holky, pobolívá vás břicho? mě v něm občas docela silně píchá. Někdy ho jenom „cítím“, občas to jsou docela bolesti. Ne často, pak to vždycky přejde, ale nevím, jestli to je v pořádku? U doktora jsem ještě nebyla, jsem objednaná až 8.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.8.17 22:54

Jinak žádné příznaky necítím, nemám nevolnosti, citlivá prsa, zatím nic jinýho divnýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
28.8.17 23:13

@Mia 28 No to mě podrž, už druhá. 8o Ale naštěstí happy end. :potlesk: :kytka: :andel: Moc jsem za tebe šťastná. :hug: Bylo mi to tak líto. :,( Ale tohle by mě nenapadlo. To si snad ti Dr. delají už pr…srandu. :cert: To je masakr. :pocitac: Vůbec si ani nechci představovat jak ti muselo ty dva dny být. :,(
Tak a teď tfuj tfuj a všechno už jen dobré. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
28.8.17 23:17

@Player Máš toho teda tolika za sebou, choudě. 8o Moc držím pěsti aby bylo vše ok. :kytka: A cvičení je ok. pokud je přizpůsobeno těhu a tělo je na něj zvyklé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
28.8.17 23:19

Gratuluju novým těhulkám. :kytka: :andel: Ať se daří holky a pevné nervy při čekání na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.8.17 06:52

@jakalm

Děkuju moc! To je mi naprosto jasný, že to tak funguje, já to mám naplánovaný při druhým podobně, takže bych věřila, že to budu mít pak jako Ty :) :) a budu v tom, ani nebudu vědět, jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí