Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martinka147 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Dneska to je podle poslední ms 9+5ttJsem objednaná na čtvrtek, prý pokud bude vše na utz dobré, tak půjdu rovnou na krev. Akorát mám strach, protože jsem tam byla vlastně už v 5tt a byl vidět jen váček. Takže srdíčko jsem ještě neviděla.
Utíká to šíleně pomalu…
Ahoj, tak to mas stejne jako ja, na kontrole v 5tt se ukazel jen prazdny vacek, ale vubec me to nerozhodilo, protoze jsem citila, ze tehotna jsem a vsechno je v poradku. Vcera jsem byla na dalsi kontrole a jsem 9+5tt, videla jsem tlouct srdicko, nadhnerny pocit
tak moc drzim palce a zadny obavy ![]()
@Domča-_-22_-
Me je blby to psat
me je od zacatku strasne dobre… jen teda unava vetsi.
@yareah tak to je fajn
urcite kontrola dopadne dobre a obdivuji tvuj pristup
@zvedavka01 urcite vydrz
A neboj, nejsi v tom sama, mne uz se to zacina taky tahnout…Ale…to dameeee ![]()
@Mishina1 no muj pristup se zlepsil od chvile co jsem minule pondeli videla srdicko, do te doby jsem pri kazdem zaspineni histercila a brecela ![]()
@yareah aha a jsme doma
ale i tak! Jen tak dal
ja si snad udelam strihaci kalendar nebo co ![]()
@Mishina1 no jo nemysli jsi, taky jsem poradny plašan
ale to je dobrý nápad
kdy jdes? ![]()
Ahojky. Tak my včera v 11 večer přijeli do nemocnice protoze doma ze me najednou vytekl proud krve. Tak sem už počítala s nejhorším. Zjistili mi ze mam hematom který praskl. Srdicko i plod odpovídají přesně na den tak jak mají. A jsou zatím v pořádku. Hematom mam pod plodem takže krev rovnou odchází ven. proto tak silne krvácení. Od rána už nekrvacim. Jen spinim. Když to tak půjde aspoň tři dny tak me pusti domu. A musím mít klidový režim. To sem zvedava jak to s tou cacorkou doma půjde.
Mate někdo také zkušenosti s hematomem? ![]()
@simcaP já mám zkušenost…v práci jsem lehce zakrvacela jasnou krvi (8+0), tak jsem šla na pohotovost, kde mi řekl že se mi udělal retroplacentarni hematom. Z práce jsem šla hned domu, napsal mi utrogestan 2-0-2 a Ascorutin 1-1-1 a samozřejmě klidový režim. Druhý den mi můj gyndar napsal PN a řekl že pokud to dítě chci tak ať už s moji prací nepočítám
…za týden na kontrole (9+1) bylo krásné prospívající mimco a hematom už nebyl
další kontrola po dvou týdnech která mě teprve čeká. Ale já za celou dobu už vůbec nezakrvacela ani nezaspinila, tak hematom se vstrebal, protože někomu údajně odejde se špiněním
nicméně držím palce ať je líp a neboj vše dobře dopadne
![]()
Ahoj holky, kdyz tu ctu o tech hematomech… ja jsem dle MS 7+2. Mam cystu na vajecniku, ktera se dle Dr. pry vstreba a zmizi behem těhotenství. Kdyz jsem byla na prvni kontrole, aby mi Dr. potvrdil tehotenstvi, rikal ze na ultrazvuku vidi i hematom… Mam se tedy pripravit na to, ze muze hematom prasknout a ja muzu zacit krvacet? Vubec o tom nic nevim, tak se predem omlouvam, ze se tak blbe ptam ![]()
@simcaP no teda! musela ses strasne vylekat :-/ ale to bude dobre, oni si te pohlidaji.. zkusenost nemam, ale preju at je co nejdrive pryc ![]()
@simcaP ahoj ja hematom mam nam gestacnim vackem :/ jen lehce spinim ale bojim se kazdy den ze najdu krev.
Tyjo jak koukam, hematom je docela casta vec
To muselo byt sileny..
@simcaP drzim pesti at je to uz v poradku a jsi brzy doma ![]()
@Luccci86 píše:
Ahoj, tak to mas stejne jako ja, na kontrole v 5tt se ukazel jen prazdny vacek, ale vubec me to nerozhodilo, protoze jsem citila, ze tehotna jsem a vsechno je v poradku. Vcera jsem byla na dalsi kontrole a jsem 9+5tt, videla jsem tlouct srdicko, nadhnerny pocittak moc drzim palce a zadny obavy
Moc děkuji. Ale jak to všude člověk čte, že skoro všechny jdou kolem 7 - 8tt a rovnou vidí i srdíčko, musí být klidnější
Jinak bolest prsou a každý den pouze pocit, že se mi zvedá žaludek, ale teď už je to o hodně lepší. Nemůžu vůbec koukat ani cítit rajčata
a to máme domácí a já toho chtěla využít, zásobovat se vitamínama a nemůžu
A aby toho nebylo málo, tak se mi objevil hustý žlutý výtok :-/ tak jsem volala na gyndu a tam mi řekl, ať si koupím Lactofeel, jednou už mi pomohl. Ale zase nevím, když mám zítra přinést moč, jestli to nebude vadit ![]()
Holky dik
ted sem byla na utz a miminko krásne kopalo nozickama
nicméně ten hematom tam je porad. Asi kolem 4 cm jestli sem Dobře viděla. Snad me v patek pusti. Včera sem tu mela moji cacoru tak mi zvedla náladu
Četla sem o nějakých homeopatikach arnika a dal ted nevím. Tak si je asi koupím.