Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
5.9.17 14:48
@martinka147 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Dneska to je podle poslední ms 9+5tt :-) Jsem objednaná na čtvrtek, prý pokud bude vše na utz dobré, tak půjdu rovnou na krev. Akorát mám strach, protože jsem tam byla vlastně už v 5tt a byl vidět jen váček. Takže srdíčko jsem ještě neviděla. :,( Utíká to šíleně pomalu…

Ahoj, tak to mas stejne jako ja, na kontrole v 5tt se ukazel jen prazdny vacek, ale vubec me to nerozhodilo, protoze jsem citila, ze tehotna jsem a vsechno je v poradku. Vcera jsem byla na dalsi kontrole a jsem 9+5tt, videla jsem tlouct srdicko, nadhnerny pocit :) tak moc drzim palce a zadny obavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.9.17 15:13

@Domča-_-22_-
Me je blby to psat :oops: me je od zacatku strasne dobre… jen teda unava vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 15:32

@yareah tak to je fajn :) urcite kontrola dopadne dobre a obdivuji tvuj pristup :pankac: @zvedavka01 urcite vydrz :) A neboj, nejsi v tom sama, mne uz se to zacina taky tahnout…Ale…to dameeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.17 16:24

@Mishina1 no muj pristup se zlepsil od chvile co jsem minule pondeli videla srdicko, do te doby jsem pri kazdem zaspineni histercila a brecela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 17:05

@yareah aha a jsme doma :mrgreen: ale i tak! Jen tak dal :palec: ja si snad udelam strihaci kalendar nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.17 17:09

@Mishina1 no jo nemysli jsi, taky jsem poradny plašan :D ale to je dobrý nápad :palec: kdy jdes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 17:43

@yareah :mrgreen: :mrgreen: jdu pristi ctvrtek.. Az 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
5.9.17 18:01

Ahojky. Tak my včera v 11 večer přijeli do nemocnice protoze doma ze me najednou vytekl proud krve. Tak sem už počítala s nejhorším. Zjistili mi ze mam hematom který praskl. Srdicko i plod odpovídají přesně na den tak jak mají. A jsou zatím v pořádku. Hematom mam pod plodem takže krev rovnou odchází ven. proto tak silne krvácení. Od rána už nekrvacim. Jen spinim. Když to tak půjde aspoň tři dny tak me pusti domu. A musím mít klidový režim. To sem zvedava jak to s tou cacorkou doma půjde.

Mate někdo také zkušenosti s hematomem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
5.9.17 18:43

@simcaP já mám zkušenost…v práci jsem lehce zakrvacela jasnou krvi (8+0), tak jsem šla na pohotovost, kde mi řekl že se mi udělal retroplacentarni hematom. Z práce jsem šla hned domu, napsal mi utrogestan 2-0-2 a Ascorutin 1-1-1 a samozřejmě klidový režim. Druhý den mi můj gyndar napsal PN a řekl že pokud to dítě chci tak ať už s moji prací nepočítám :roll:…za týden na kontrole (9+1) bylo krásné prospívající mimco a hematom už nebyl :) další kontrola po dvou týdnech která mě teprve čeká. Ale já za celou dobu už vůbec nezakrvacela ani nezaspinila, tak hematom se vstrebal, protože někomu údajně odejde se špiněním :roll: nicméně držím palce ať je líp a neboj vše dobře dopadne :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.9.17 20:47

Hematom

Ahoj holky, kdyz tu ctu o tech hematomech… ja jsem dle MS 7+2. Mam cystu na vajecniku, ktera se dle Dr. pry vstreba a zmizi behem těhotenství. Kdyz jsem byla na prvni kontrole, aby mi Dr. potvrdil tehotenstvi, rikal ze na ultrazvuku vidi i hematom… Mam se tedy pripravit na to, ze muze hematom prasknout a ja muzu zacit krvacet? Vubec o tom nic nevim, tak se predem omlouvam, ze se tak blbe ptam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.9.17 20:51

@simcaP no teda! musela ses strasne vylekat :-/ ale to bude dobre, oni si te pohlidaji.. zkusenost nemam, ale preju at je co nejdrive pryc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.17 21:21

@simcaP ahoj ja hematom mam nam gestacnim vackem :/ jen lehce spinim ale bojim se kazdy den ze najdu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 22:09

Tyjo jak koukam, hematom je docela casta vec 8o To muselo byt sileny.. :( @simcaP drzim pesti at je to uz v poradku a jsi brzy doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.9.17 07:08
@Luccci86 píše:
Ahoj, tak to mas stejne jako ja, na kontrole v 5tt se ukazel jen prazdny vacek, ale vubec me to nerozhodilo, protoze jsem citila, ze tehotna jsem a vsechno je v poradku. Vcera jsem byla na dalsi kontrole a jsem 9+5tt, videla jsem tlouct srdicko, nadhnerny pocit :) tak moc drzim palce a zadny obavy :)

Moc děkuji. Ale jak to všude člověk čte, že skoro všechny jdou kolem 7 - 8tt a rovnou vidí i srdíčko, musí být klidnější :) Jinak bolest prsou a každý den pouze pocit, že se mi zvedá žaludek, ale teď už je to o hodně lepší. Nemůžu vůbec koukat ani cítit rajčata :D a to máme domácí a já toho chtěla využít, zásobovat se vitamínama a nemůžu :D A aby toho nebylo málo, tak se mi objevil hustý žlutý výtok :-/ tak jsem volala na gyndu a tam mi řekl, ať si koupím Lactofeel, jednou už mi pomohl. Ale zase nevím, když mám zítra přinést moč, jestli to nebude vadit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.9.17 08:42

Holky dik :) ted sem byla na utz a miminko krásne kopalo nozickama :srdce: nicméně ten hematom tam je porad. Asi kolem 4 cm jestli sem Dobře viděla. Snad me v patek pusti. Včera sem tu mela moji cacoru tak mi zvedla náladu :srdce: Četla sem o nějakých homeopatikach arnika a dal ted nevím. Tak si je asi koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí