Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3277
14.9.17 19:13

@Mishina1 krasa to uz se kus fazolky co srdicko uz tukalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.17 19:16

@mikysek1990 dekuji:))) Anoo jako o zivot :srdce: bylo to krasny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
14.9.17 19:22

@Mishina1 juuuuu ja mela zatim jen fazoli ale jsem teprve 5+4 dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.17 19:39

Holky a už jste to někomu řekly? Myslím teda kromě přítele/manžela… já jsem to chtěla říct o víkendu bráchovi a včera kamarádce, ale ani v jednom případě mi to prostě nešlo přes pusu :? myslela jsem si, že až otěhotním, tak to budu chtít každýmu hned říct, ale místo toho se mi s tím zatím nechce nikomu svěřovat. Zítra jedeme na chatu s kamarádama a bude tam spousta alkoholu, budeme tam spát přes noc a vůbec nevím, co použiju za výmluvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
14.9.17 19:39

@Mishina1 Jo takhle, tak uf, uf a tuk, tuk..Fotecka krasna. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
14.9.17 19:45

@kaya.ko My to zatim take nikomu nerekli..cekame, az na prvni velky ultrazvuk atd..a pokud bude vse v poradku, pak se pochlubime.. :dance: Jinak vymluva:Zanet mocaku a beres antibiotika. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.9.17 20:23

@kaya.ko přesně tak - antibiotika nebo říct, žes to den před tim přehnala s alkoholem/vypila nějaký bolehlav a nemáš pomyšlení na pití :)

Jinak já to sdělila příteli a jednomu dobremu kamarádovi, protože mě nutil jít na bar na panáka. Rodiče to zatím neví, chci počkat až skončí trimestr…ale je těžké se pochlubit každým na potkání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.9.17 20:24
@kaya.ko píše:
Holky a už jste to někomu řekly? Myslím teda kromě přítele/manžela… já jsem to chtěla říct o víkendu bráchovi a včera kamarádce, ale ani v jednom případě mi to prostě nešlo přes pusu :? myslela jsem si, že až otěhotním, tak to budu chtít každýmu hned říct, ale místo toho se mi s tím zatím nechce nikomu svěřovat. Zítra jedeme na chatu s kamarádama a bude tam spousta alkoholu, budeme tam spát přes noc a vůbec nevím, co použiju za výmluvu :nevim:
@Nikyna77 píše:
@kaya.ko My to zatim take nikomu nerekli..cekame, az na prvni velky ultrazvuk atd..a pokud bude vse v poradku, pak se pochlubime.. :dance: Jinak vymluva:Zanet mocaku a beres antibiotika. :D

Přesně :D já náhodou nedávno atb na močák měla. V sobotu taky jedem na oslavu, takže mám alespoň výmluvu, že mi nezabraly a beru nové. :D Akorát jak mi někdo uvěří, že jsem přestala i kouřit :oops:,to nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
14.9.17 20:33

@MatuRa :D :D :D mam to same :D take jsem prestala kourit a vymluva:to byla sazka s kamaradkou. :D :D A v kolikatem jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.9.17 21:18
@Nikyna77 píše:
@MatuRa :D :D :D mam to same :D take jsem prestala kourit a vymluva:to byla sazka s kamaradkou. :D :D A v kolikatem jsi?

Ono se tomu těžko věří no, že přestávám jen tak, když jsem kouřila docela dost :oops: Jsem úplně na začátku - 5tt :) v pondělí jsem si dělala test a ve středu jsem byla u doktora, tak se zatim z toho tak vzpamatovávám :) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.9.17 21:18

@Femme7 Podle těhu kalkulačky na netu 8+3 na 1. vyšetření od lékaře ještě čekám, takže uvidíme jak to přesně bude.
@Danlea Ano čekání je to pekelné naštěstí už „jen“ týden. Kdybych mohla taky to nějak urychlim, ale tim že mi bývá zle od žaludku (zatim bez zvracení - musim zaklepat), jsem furt unavená a přecitlivělá. Tak si řikam že se určitě vše vyvíjí jak má a tim že si počkam aspoň mam jistotu že bude krásně vidět a uslyšim srdíčko.

Jinak všem těhulkám gratuluji a přeji pohodové těhotenství a zdravá miminka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.9.17 21:22

@Mikaela2018 Tak to je radost i starost :mrgreen: my naštěstí ještě nikomu neplatili zálohy, ale už bylo spoustu věcí zařízených. Teď zvažujeme, zda udělat svatbu rok po porodu anebo to pojmout jako hurá akci a vzít se ještě letos. Nechtěla jsem se vdávat těhotná, ale taky jsem chtěla rodit se stejným příjmením a přivézt mimčo do úplně rodiny.. Jak to budete řešit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.9.17 21:26

@kaya.ko Já to partnerovi oznamila hned po udělani testu s vyvalenýma nevěřícíma očima a v šoku. Byl stejně v šoku jako já :lol: moji rodině jsme to sdělili o dva dny pozdeji.. A to jen proto, že jsme museli. Rodina nás pozvala na kafe a měli jsme na zimu koupit letenky do Thajska. Tak jsme jim oznámili, že do toho Thajska neletime a svatbu příští rok taky rusime. Všichni cuceli a nechápali. Mysleli si, že se s přítelem rozcházíme :lol: nemohli jsme to tak nechat, tak jsme oznámili, že čekáme miminko. Ženské brečeli a chlapi slavili :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.9.17 21:32

@kaya.ko Já už jsem to nevydržela a řekla jsem to našim a bráchovi. Hodilo se to protože jsme slavili moje a přítelovo narozeniny tak jsme se pochlubili společnym dárečkem. A když to ví moji rodiče tak přítel chtěl aby se to řeklo i jeho mamince. A taky moje nejlepší kamarádka to ví před ní nedokážu držet jazyk za zuby :lol: takže už to ví asi lidí dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.9.17 21:41

@leniiisek5 Řešíte s partnerem svatbu? My jsme zasnoubeni 3měsíce a svatba téměř naplánována a teď nám to mimco celkem narušilo, tak nevím jestli se svatbou počkat po porodu anebo ji rychle zorganizovat ještě letos..jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí