Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
19.9.17 00:34

@Punkacka Šla bych pro jistotu na kontrolu. Za to nic nedáte ???? ale nestresovat se… držím palečky ať vše dobře dopadne i s pejskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.9.17 05:44

@Romčinka, @STEVIANKA.. moc děkuji ;) Na další kontrolu jdu za dva týdny, to už mi budou dělat krevní testy. Zatím mi nebrali krev ani moc. Už jsem dostala letáček a mám se objednat na prvotrimestralni screening, kolem 12.-13. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.9.17 06:20

@Romčinka @CZtka o těch testech z krve mi včera říkal doktor. Ptala jsem se ho zda musím na amniocentezu ( vzhledem věku a problémům minule) a říkal, ze uvidíme podle testů. Pokud by byly v šedém, tak mě první pošle na genetiku a ta rozhodne. Jinak ty testy z krve nehradi pojišťovna a stojí 9600,–, ale když vám to napíše genetika, tak nic. Prý si to některé maminky raději zaplatí, ať mají jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.9.17 07:44

@Cudanka Ahoj,jéé já jsem 5+3 dneska ;-). Držím palečky, dej vědět! ;-) První těhotenství? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.9.17 08:19

Tak holky jdu k dr. držte mi palečky :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.9.17 08:21

@Bar82 o tom testu jsem slyšela jmenuje se Prenascan. Dělají ho v Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.9.17 08:22

@STEVIANKA moje sestra měla díte v 36 a doktor jí právě řekl že na plodovku posílá jen když vyjdou špatně testy tak nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.9.17 08:33

@Katule93 S kontrolou to je těžké, protože teď měl doktor 2 týdny dovolenou a sestřička se mi omlouvala při objednávání před 3 týdny, že dříve to bohužel nejde. Teď na sebe dávam větší pozor, po práci si jdu hned lehnout a odpočívam. Pejsek už vypadá mnohem lépe, takže to do čtvrtka vydržím. Cítím se dobře a když řeknu, že mi je blbě přítel mě hned žene do postele a co všechno tam chci přinést. Děkuji moc za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.9.17 08:38
@Yanika píše:
@sabinasa já mám problémy s otevřením ledničky :mrgreen: kolikrát mám i chuť, že bych si něco dala, ale jakmile ji otevřu, tak se mi zhoupne zaludek :poblion:Příspěvek upraven 16.09.17 v 14:17

Já koupila v DM pohlcovac pachu do ledničky a fakt to pomohlo. Dřív se mi taky hned navalilo, jakmile jsem otevřela ledničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.9.17 08:46
@leniiisek5 píše:
Holky ja jsem za posledni tyden KO. Tehotna v 8 tydnu, permanetne blbe, malej pekne zlobi porad se cgce chovat a nosit. Chlap cely tyden pryc. Ja uz padam na hubu

U nás taky tatka furt v práci. Malej je uz teda starší, má skoro dva a pul. Ale taky jsem pořád celkem neschopná něco dělat. Oběd si poslední dobou většinou objednavame, protože vaření mi dělá zle. Naštěstí už teda nezvracim celé dny, ale úplně dobře mi jeste taky není… Musíme vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.9.17 08:55

@LaEllaX S tím pohlcovačem to je moc dobrý nápad. Jelikož u nás vaří přítel tak je furt něco v lednici a já to nedávam. Takže pokud mi z ní nevyndá to co chci tak jim jen ovoce a sladký.

Jen tak pro zajímavost je něco, co vám pokaždé a okamžitě zvedne kufr? Já třeba vůbec nesnesu „vůni“ suchých salámů. A také jsem měla co dělat když jsem jela s babi dlouho v jednom autě. Je mi to hrozně líto, ale jak starší lidé mají specifický pach tak já musela zalhat, že se musí tankovat, abych se nadýchala čerstějšího vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.9.17 09:14

@MatuRa
Asi stačí hele. Mě ale vyšly špatně krevní testy, spoustu hodnot slabších a tohle mi doktor doporučil - že vitamín E do 13tt pomáhá odbourávat volné radikály a zbavuje tělo oxidačního stresu, jinými slovy mělo by to zlikvidovat zbytky po cigaretách v těle.
Ale možná je to proto, že já kouřila hodně, až do pozitivního testu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 09:25

@Annanasova Já taky kouřila hodně, v pohodě jsem za den zvládla skoro celou krabičku(něco málo mi zbylo na ráno).. no ale teď prostě nedokážu přestat. Vím, že jsem hnusná. Ale prostě to nejde… :,( štve mě to, ale nedokážu si nedat. Teď za den vykourim tak max. 6 cigaret. Jak mám přestat??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
83
19.9.17 09:29

@Punkacka mamce se v autě vylil burčák a zrovna dva dny po tom jsme měly jet na delší cestu. Asi nemusím vykládat, že burčák notně pracoval a můj žaludek s ním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.9.17 09:41

@kaya.ko jo to muselo být taky náročný :D my právě jeli s babičkou a našima na hobby výstavu a já u každýho stánku se svařákem utíkala daleko jinak bych :poblion: a to to babi ještě neví a chci si to nechat ještě pro sebe, takže to byl nadlidský úkol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí