Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katule93 ja delala pred dcerou servirku a byla jsem na neschopence od 8tt ty pachy kuchyne mi vadi a unava a ty chladny dny doma u tv pod dekou byly pak k nezaplaceni
![]()
@Danni_ella Nevím do které skupinky bys chtěla, ale podle týdnů máš porod asi ještě v dubnu ne? Dubnovou uzavřenou mám pod palcem já, nebo si tu holky založily květnovou.
@mikysek1990 to věřím, já automaticky lehnu. Chci koukat na film a vždycky usnu.. můj je stoho už na nervy že furt spím ????????????
@Katule93 jo to je zcela normalni to te casem prejde a pak to prijde zas az budes tahat velekej pupik, ja mam 2,5 letou dcerkua ted uz si jen tak nelehnu jako tenkrat
ale tenkrat to byla pohoda
@mikysek1990 díky, to rada slyším já takovej spáč
Mám strach že budu spát a nebudu malé slyšet třeba..a totiž když spím tak můžou vedle mě bouchat petardy nezájem neslyším ![]()
@Katule93 tak to jsem mela uplne stejne i ten strach ale co se mala narodila tak jsem tak tvrdy spani nemela tim ze usinas s podvedomim a strachem tak tak tvrdy spani pak mit nebudes ![]()
@mikysek1990 tak doufám že to bude aspoň trochu spáč
Ale většinou to je obráceně
Uvidíme, zatím máme ještě hodně času, do Dubna daleko ![]()
@Katule93 me mala spala dobre budila se jen 1 za noc kolem 3-4 pak sapala az do 9ti
a cca od 2-3mesicu spala celou noc az do rana od 19,00 do 8-9,00 ale ja nekojila byla na Nutrilonu asi ji to vice zaplaclo ona od mala neni moc velky jedlik mam co delat do ni neco dostat
@mikysek1990 třeba se to změní, až bude větší. I když sestřenice taky tomu jídlu moc nedala, i teď když je větší tomu moc nedává… Uvidíme necháme se překvapit, teď je priorita aby jsme dopadli dobře na testech ![]()
@mikysek1990 jo jsem hrozně moc ráda, že to období kdy je nejvíc stresu zda se mimi udrží a bude růst mam za sebou. Zítra vstupuju do 2 trimestru, takže to nejhorší ze mě opadlo.
Ženy stalo se taky některé z vás, že jste se při UTZ rozplakaly dojetím? Já to prostě nemohla udržet v sobě ![]()