Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cudanka mluvila jsem zatím jen se sestřičkou…až v pondělí…
@leniiisek5 a nevíš jak pomalu? Jsem z toho uplně zdrcena, po 3 letech nsažení tohle…Na UTZ mám jít až 5.10 ale zkusím se s nímdomluvit že bych přišla dřív…
@CZtka to je pravda já ale pomalu ztrácím naději ![]()
@Romčinka jak pomalu to uz si nepamatuji ale vim ze jsem chodila co 2 tydny na utz. A mimisek vykouknul az v ukoncenem 7 tydnu a rovnou se srdickem. Urcite si prdolka dava na cas neboj se a ver mu. Drzim palce at to dobre dopadne
Ahoj holky,
pokud mate chut se tedy k nam do uzavrene skupiny pridat tak staci kdyz mi pisnete soukromou zpravu a ja vas rada pridam, pripadne staci i sem do diskuze psat, kdo by mel zajem o pridani - budu to prubezne monitorovat a hned vas budu pridavat. Tesime se tam uz na vas, tak zatim pa ![]()
@Romčinka tak to bude dlouhej víkend, třeba tě na základě toho výsledku vezme dřív na ten ultrazvuk. Držím palce, třeba to bude opravdu jak u Lenči a bude to v pořádku! Já to znám, je strašný, zažila jsme to… Na druhou stranu podívej se na mě, jde to i později ![]()
@Romčinka Take si myslim, ze dulezite je ze roste a neklesa. Pokus se moc nestresovat to by miminku moc nepomohlo.Bud v klidu a ver v to, ze ten prdolka v tobe je bojovnik.
Bude to dobre uvidis. ![]()
@Romčinka to me moc mrzi ja tohle mela pred 4ma mesicema hcg stoupalo pomalu az pak zaclo klesat a mimisek se pustil, nastesti to vse odeslo samo a nemusela jsem na revizi, ale znam spousty pripadu kdyz se po biochemickem tehu zadari hned dalsi mesic rika se ze je pohnojeno, moc drzim palecky
Ahoj holky, tak pozvanky rozeslany - prosla jsem posledni strany a pozvanky odesly 16-ti tehulkam, kdybyste nahodou pozvanku nemely, tak jen pisnete a hned vas dodam.
Ahoj holky, skupina hotova - procesne bylo nejsnazsi zalozit po dohode s adminem jakoby novou kde budeme spolecne jak vy tak my - v nasi uzavrene bylo zatim popsanych jen 8 stran, takze asi nebude (resp. pevne tomu verim, ze nebude) vadit, kdyz zacneme spolecne na uplne „ciste tabuli“.
@Cudanka @leniiisek5 @Nikyna77 holky moc děkuji a určitě se ozvu jak budu něco vědět, jste moc hodné. Držím vám palečky at vám ty vaše miminka krásně rostou
![]()
@mikysek1990 děkuji moc, mi se snažili 3 roky a ted tohle…snad máš pravdu
@Romčinka Tobe take krasne poroste uvidis.
A za par mesicu tu spolecne budem resit zda cekame holcicku, ci chlapecka.
![]()
@Romčinka my se snazili rok o druhe mimi po roce se povedlo a bylo to to biochemicky ale za 4 cykly se zas zadarilo a testy mi silily jak kdybych cekala dvojcata
tak snad ted bude uz vse ok
a i tobe drzim palecky treba jeste vse dobre dopadne a bude vse ok
@Romčinka treba to bude chlapecek ty prej jsou v tom hcg pomalejsi
![]()
Holky ve stredu jsme byla na kontrole a delal mi cytologii a dnes lehce spinim je mozne ze az po 2dnech po zakroku?
@Romčinka je to těžké když se člověk tak moc těší. My se snažíme o první 2,5roku a když se zadařilo, tak skončilo zamlkle, teď po 5cyklech jsem znovu otěhotněla
ale ty nezoufej, HCG roste, takže nic není ztraceno!!! Musíš věřit ![]()