Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
2.10.17 22:23

@sabinasa no co jsem slysela tak dvakrat za celou dobu jeden okolo 14tydne a druhej ten patej mesic jinak te doktori nesledujou skoro vubec kdyz nemas problemy ale zas me uklidnilo to ze co se tyka porodu tak se o tebe staraj dobre ta pece okolo atd.ted jsem 11+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.10.17 07:39

Holky, připadá vám normální, že koukám na kočárky na internetu a řvu u toho? :lol: :lol: :mrgreen:. Před půlrokem jsem někde četla zkušenost nějaké budoucí maminky, že brečí i při pohledu na padající list ze stromu. Tak si říkám, že to do tohohle bodu s takovouhle taky brzo dopracuju. Já byla teda vždycky hodně citlivá, dojalo mě leccos, ale teď je to teda fakt extrém :D. Jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.10.17 07:39

A chci se zeptat, už vybíráte předběžně, jaký kočárek koupit, jaké mají nejlepší recenze, apod.? Mně se líbí tenhle typ kočárků:

https://kocarky.heureka.cz/…sic-04-2017/#…

Ale vybráno samozřejmě ještě nemám, jaký bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.10.17 07:53

@Danca0804 ten je moc hezký, Já už se pomalu taky divam, ale spis ze zajímavosti, chtěla bych kočárek s velkymi předními otocnymi koly, tak abych ho mohla v pohodě ovládat jednou rukou a projeli jsme i připadne trosku terénu a zvládli u zimu, navic mame psa :)..zatím se mi nejvíc libi kočárky venicci, ale jestli se nám bude líbit i v reálu se uvidí..

Holky hak to vidíte s trojkombinaci? Braly byste autosedačku stejne značky nebo raději něco osvědčeného? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
3.10.17 07:57

@Danca0804 na kočárky koukám, ale je toho tolik… budeme kupovat z druhé ruky, takže až to bude aktuální, tak koukneme co je poblíž k mání a projedeme recenze. S termínem porodu nas nejspíš čeká v zimě sportak, hluboký kočárek užijeme přes léto, samozřejmě kombinace by byla praktická, ale uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.10.17 08:09

@sabinasa Take jsem to tak mela - kontrola naposledy v 8+6, vse naprosto ok, takze jsem mela radost, a najednou behem par dni vymizely vsechny priznaky, zacla jsem samozrejme plasit. Na dalsi kontrolu jeste cekam, ale behem 10tt jsem si koupila angelsounds a nasla srdicko, takze doufam, ze je vse ok :-) Psala jsem tu i do nejake diskuze a holky me uklidnovaly, ze je vymizeni priznaku tak brzy v poradku a nemusi znacit nic spatneho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.10.17 09:08

Holky,

asi to pro spoustu z vás nebude žádná novinka, ale mám doporučení na rybí tuk od firmy Möller's ( norský výrobce ), mají dokonce s citronovou příchutí, ten jsem si objednala já, z toho by se nám snad nemusel zvedat žaludek. Po tom, co jsem si přečetla, je to přímo zázrak a v těhotenství velice důležitý doplněk, ovlivňuje údajně inteligenci dítěte a podporuje i jeho imunitu do budoucna, hodně vhodný pro maminky, které trpí nějakou alergií. Načetla jsem si toho včera opravdu hodně. Nechtěla jsem moc ty kapsle a našla jsem právě tekutý v lahvičce vyráběný z tresčích jater prvotřídní kvality, z ryb lovených v Norsku. Doporučuju, přečtěte si o něm. Já ho pak budu brát i, až budu kojit, to taky doporučují. A není drahý, lahvička 250 ml, která vydrží 50 dní, vychází kolem 250 Kč. Stojí za uvážení. Měl by prý být důležitý právě v tom druhém a třetím trimestru, takže nejvyšší čas s ním začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
3.10.17 09:20

@Peeetha @Kikulinka83 tez je mi zle tak nejak po cely den nejhorsi je kdyz na me jde hlad jenze me se udela tak spatne ze mam pak co delat do sebe neco nacpat, ale kdyz se mi to povede tak je mi pak chvili dobre.Dnes jsem si namazala chleba tavenakem a 3 krat jsem si koula a myslela ze :poblion: tak jsem si nejdriv vzala lizatko co mi dovezl manzel to se mi udelalo chvili dobre napila se coly a pak jsem do sebe nasoukala zbytek chleba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.10.17 09:21

@Danca0804 pokud jde o kocarek, tak kdyz nejaky potkam, vic ho sleduju ale na netu jeste nehledam. Mozna po screeningu, nevim..Kdysi daaavno jsem ale nekde cetla, ze idealni je nejaky obyc hluboky, na tom nejde nic „zkazit“ a pak poridit sportak, u kteteho uz clovek bude vedet, co chce..To mi pripada docela rozumne, ale tezko rict, jak to nakonec bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.10.17 09:23

@Danca0804 no ja uz po kocarku koukam mam teda i vybranej nemam titiz rada tezky kocarky takze jsem hledala neco co by melo min jak deset kilo a nasla jsem hauck malibu xl spirtak vazi 9kg coz jeste ujde takze je asi rozhodnuto pac je knemu i korba a sedacka jinak ja pred tim mela acd desing trikolku a ta byla uplne suprova byl lehkej asi 7kg vydrzel jakej koliv teren a mel vejkej kosik takze zvladnul i tezsi nakup :D kdyby knemu prodavali korbu nevaham a kupuju ho znova nevim jestli by bylo dobry dat mimo hned do sportacku i kdyz ma polohovani uplne dolehu tady v uk to moc maminky neresej co jsem koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.10.17 09:26

Jinak ja teda zatim takovy stav nemam ze by me neco rozbrecelo vlastne jsem ani nikdy v tehu nemela a dokonce ani vykyvy nalad jsem nezaznamela ale co neni muze prijit ze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.10.17 09:28

Tak zeny vcera jsem mela druhou kontrolu, ale priserka byla urazena protoze minule dostala vynadano ze se moc mrska a nejde ji snadno zmerit a taky jsme meli hlad kvuli odberum krve. Takze byla otocena zady. Na fotku to nebylo videla jsem krasne pater ale to jetak vse protoze hlavu mela zaborenou za placentou :? Takze ani nevime pohlavi :( uz bych to potrebovala vedet :D a ted dotaz: dr. rikal ze mam delohu nizko a vazne nozicky mela tak nizko ze byly strasne spatne videt a videla jsem svou panev. Mam pry cvicit nejaky cviky rekl jen „kocicku“ ale nic vic. A jeste ze nemam sedat do bobku ze ji tak tlacim dolu. Mate nejaky zkusenosti nebo kde zjistit jaky cviky mam cvicit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.10.17 09:36

@Gabculkaa

To já spíš tak koukám ze zvědavosti, taky si počkáme až po genetice. Ale je to moje první těhotenství, nemám žádné zkušenosti, nic, tak jsem si říkala, alespoň se tak zatím začít rozhlížet a zjišťovat co a jak. Jedno vím, nechci tříkolku, mně se líbí ten klasický typ kočárků, takže chci určitě nějakou klasiku. Líbí se mi šíleně od Inglesiny, ale ty jsou docela těžký a drahý jako prase a 30 tis. za kočárek samozřejmě dávat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.10.17 09:44

@Danca0804 asi mame stejny vkus, shrnula bych to jako klasiku, co moc nevazi za rozumnou cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.10.17 09:55

@mikysek1990 ja mela to samy bala jsem se cokoliv snist aby to neslo ven pak mi pak jsem jedla jen piskoty bilej jogurt s medem a to se kupofivu drzelo jen jsem ho nesmela snist moc jinak jsem sla :poblion: nepomahala ani ta cola ta sla kolikrat ven taky ted jsem rada ze uz to je zamnou ze me to chytne jen obcas ale jen na chvilku uz to neni celej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí