Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
8.10.17 22:04

Kači, kajn stres…ja dnes (i kdyz mam zase nejaky nevolnostni den) musela vstat a udelat slany strudl, protoze to potreboval pro kluky do prace…ze pry staci rozvalet a zabalit to, ze si to naplni sam…u valeni sem se malem po…nacez mi rekl, ze jestli mi je OPRAVDU!!! Tak strasne zle, ze si to udela sam…a nechapal, proc sem nastvana…chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.10.17 05:46

@CZtka jo to je uplne stejny jak u nas a jeste mi rekne at si uvedomim jestli jsem nastvana pravem nebo to jsou zas ty hormony a koukam se uklidnit. V tu chvili bych ho zabila. Ale ma chvile kdy by se pro me a priserku rozkrajel. Jen je proste citlivej asi jako parez v lese. :?

@kaya.ko aha tak ten muj se nedojme snad nad nicim. Chce byt u porodu, ale ja nevim jestli se ani tam nedojme budu si myslet ze je z kamene. Snad ty obrazky a pak pohyby pomuzou.

@Gabculkaa presne tak i kdyz jde o prkotinu tak me to strasne rozhodi a pak se mnou nemluvi, ze ceka az me to samo prejde. Coz me samozrejme jeste vic nakrkne, ze mu je to fuk a nechce delat nic pro to aby mi to usnadnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.10.17 05:52

Zeny jinak myslite, ze je mozny ze uz jsem citila prvni pohyb? Dneska zaciname 16tt a vcera vecer u tv kdyz jsem mela ruku na brisku jsem mela pocit, ze jsem neco velmi slabouckeho citila. Myslite ze je to mozne? Na netu jsem cetla ze od 16tydne je to mozne ale u prvorodicek je to pravdepodobbe az kolem 20tydne. Je fakt ze jsem zacinala s plochym brichem zhubla jsem 2 kila a zpatky nabrala jen 1 takze mam o kilo min nez na zacatku. Tak tim ze jsem hubena je to citit driv? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
9.10.17 07:45

Mám fakt zlatého chlapa. Ale to už vím dávno…Ja měla nálady i před těhotenstvím a on vždy vlídně sklopí uši a počká, až se ta nálada prežene. Puntičkář na pořádek to taky není, případně uklízíme spolu. Vařím častěji já, ale mě to baví (a některé věci mi jdou asi i líp:-)) Na miminko se těší. I když já bych to potřebovala probírat nějak intenzivněji, pořád si čtu, jak se v tom kterém týdnu miminko má atd…říkám mu, ať si taky nějaké základy přečte (už jsem tu kdysi psala, že ani nepoznal že mu ukazuji pozitivní těhu test :pocitac: ) zatim to asi ale nedělá. Na UTZ se oba moc těšíme.
Jediné, co mě trochu štvalo, že mě nutil jezdit na kole - po silnici se bojím i tak, natož když už mám zodpovědnost za další mimi. V terénu na kořenech a kamenech to zase skáče a drncá, tak nemohl pochopit, že to z mého pohledu není úplně vhodná aktivita pro první trimestr. Raději půjdu na pěší vyšlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.10.17 08:17

@Punkacka můžeš…seš drobek a jestli se příšerka protahuje nebo dělá před spaním kraviny, tak proč ne :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.10.17 08:25

Holky jste taky dost náladové?? Já se dnes vzbudila a mám vyloženě náladu pod psa a nevím proč se mi chce brečet :zed: Většinou takové dny nemívám. Hormonama jsem sice přecitlivělá, ale že by tak bezdůvodně? Ten jiný stav to je fakt dílo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
9.10.17 08:34

@Monalisasmile ja jsem tez naladova nebo respektive me vytoci malickost :lol: a k tomu placi mam to taky tak byla jsem s malou po nakupech a pak jsme si dali obed v restauraci a ja sedela a zniceho nic na me sel plac byt doma tak snad bulim ale kdyz jsme byly mezi lidmi snazila jsem se uklidnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.10.17 10:50

@mikysek1990 uff tak to jsem ráda, že si nepřipadám, že jsem sama v tom a vyšinutá :D :D Dneska to je den blbec, jsem děsně protivná. Manžel má výhodu, že je v práci a dcera ve škole. Už jsem lehce přes měsíc doma na nemocenské a je to teda pěkná otrava. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.10.17 12:04

No já se dnes vzbudila a koukám na kalhotky a tam krvavé flíčky…panika, nespala jsem doma ale u babičky…tak jsem si volala do poradny, a bylo mi řečeno, že v začátku těhotenství to může být klidně i po námaze nebo intimnostech. Vzhledem k tomu, že děsně kýchám a mám kašel, tak břicho namáhám už jen tím, ale uklidnili mě, že pokud vyloženě nekrvácím a nebolí mě břicho, tak i když špiním červenou krví, nemám zbytečně panikařit. :cert: Uff…během dopoledne to přešlo jen do slabulinkého špinění. Ale jinak na to že jsem 12+2 podle ms tak už začínám mít pupík, není divu, když prďola je o týden větší než jsem těhotná… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.10.17 12:19

Fiiha, no já bych taky panikařila, i přes to, že vím, že se to stává. 8o Hlavně ať je vše v pořádku. Mě z kýchání vyloženě bolí břicho, takže určitě to je záhul pro tělo.
Jinak já bych nějaký pupík asi aspoň chtěla, jelikož manžel mi furt říká, že nevypadám ani jako těhotná a zatím jsem nic nepřibrala. :lol: Ale vím, že později si ho úžinu až až :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.10.17 12:22

Ja taky byla v sobotu na pohotovosti se spinenim proste clovek se boji a to jsem zkusena matka :think:
Kazdopadne zitra velky UL tak myslim na to. Tesim se az uvidim prcka a doufam ze bude vse vporadku ze si semnou priroda nepohrava jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.10.17 12:33

@Monalisasmile Já už má teď větší břicho než měla babička v 7. nebo 8. měsíci s tetou :lol: :lol: :lol:…měla ho fakt malinkaté :D…na fotce jsem ji viděla a vůbec bych neřekla, že je tam těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.10.17 12:55

@STEVIANKA tak to ti budeme moc držet palce :* Ale chápu paniku, já jsem zdravotní sestra, vychovatelka a ještě druhorodička a všechno řeším a stresuje se jak nezkušená prvorodička :D Holt se o ty naše prďoly děsně bojíme, protože už tak malinkatých jim přejeme krásný a zdravý život.

@xacxa z toho si nic nedělej :-) Ono se to pak třeba zpomalí ;) Já s na ten svůj pupek docela těším :D i když je mi jasné, že pak budu naštvaná jak se do ničeho nevejdu a nemůžu se hýbat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.10.17 13:17

Ja jsem teda take desne naladova, porad protivna :zed: dnes jsem byla na kontrole a jsem 8+5tt videla jsem srdicko tak jsem rada za 14 dni jdu na krev a pak uz se budu objednavat na prvni screnning a doufam ze to tentokrat vyjde ne jak minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.10.17 13:41

@Monalisasmile Já jsem z bříška nadšená, jen se děsím jakýho sloníka to v sobě mám :lol: Bříško si hladím i manžel, a moje milovaná švagrová taky neodolala a pohladila si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí