Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3277
10.10.17 21:02

@Margitta zbytecny stresy :roll: :roll: :roll: :roll: bych pochopila kdyby se mimi nevyvyjelo ale tohle…takhle se bezduvodne triznit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.10.17 21:16
@Monalisasmile píše:
Jelikož hned mi dokázali říci pouze toho Downa, kvůli tomu nejvyššímu riziku, abych to věděla co nejdříve a mohla se případně rozhodnout. Tudíž tyto výsledky dávají na statim a sdělí do 48h od odběru. Zbytek je kompletní rozbor chromozomů a porovnávání DNA a k tomu jsou výsledky až do 3 týdnů.

39 let je ještě dobrý, ale tím věkem vždycky přihlíží k většímu riziku. Po 35 roce už nabízí všem rodičkám odběr plodové vody. Dle mého máš však ty výsledky pěkné. Nejvyšší riziko máš dobré, a i šíjové projasnění máš pěkné. Já měla riziko 1:83 a NT 2,9. Byla jsem úplně na nervy, ale naštěstí dobrý. Zbytek výsledků tudíž považuji za rutinu.

Budeme ti držet palečky, ale věřím, že to bude dobré. :kytka: :palec:

Dekuju za podporu :hug:
Dam urcite vedet co se deje dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.10.17 21:54

Holky me taky ani nenapadlo to řesit..ze začátku bylo mimco o den mensi a na poslední kontrole naopak o dva dny větší oproti terminu k ms.. jediny co resim je to ze roste, srdíčko bije a vse odpovida tomu jak má..ještě aby screening dopadl na výbornou a můžeme si trošku oddychnout.. bohuzel už i vím jak to vypadá když se mimco nevyviji..takže bych nějake termíny moc neresila, hlavně že roste a výviji se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.17 05:44

Ženy včera v noci, když jsem usínala tak příšerka se rozhodla pro privát párty a pěkně to uvnitř rozjela :pankac: jak jsem si předevčírem nebyla jistá jestli to byly pohyby mimča, tak teď na 100% vim, že ano. :dance: Dobrých 20 minut se tam průběžně vrtělo, než si našlo polohu na spaní. Bylo to něco úžasného :oops: konečně krásné zakončení tak hrozného a stresového dne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 06:39

@Punkacka juuuuu :hug: :srdce: uplne me to dojalo…to je moc hezke :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.10.17 06:55

Holky jste některá na rizikovém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.10.17 07:33

@Punkacka Jeee no to je super :srdce: Já se na to taky hrozně těším. Ale ještě mám chvilinku čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
11.10.17 09:18

@xacxa ano od 8tt kvůli komplikacím, nyní 16tt a už jsem si zvykla doma, žádný stres, shon, vstávání, prostě si to užívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 09:30

@xacxa Ja taky…tusim, ze od 7 mozna spis 8tt…zvykam si na vyspavani :lol: Ted uz je mi lip, takze dopoledne poklidim a uvarim a odpoledne chodim ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.10.17 09:50

Tak doktor mi nabidl test z krve. Sice ho platim sama ale neohrozi miminko. Ja mam ryziko 1:500 a odber je 1:100 coz rikal ze je docela blaznovstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.10.17 10:56

@neria55 @CZtka No já jsem v invalidním důchodě, mám genetickou nemoc, poškození jater a jiné, takže jsem doma furt. Jen jsem dobrala utrogestan a začala jsem špinit a jsem pokaždé ráno, když je to silnější špinění, celkem vyplašená. Jak se zaměstnáváte holky?…Neměla bych se vůbec namáhat, takže jenom vařím a uklízí manžel, ale já si připadám naprosto nepoužitelná… :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.10.17 10:59

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak moc se v tehotenstvi setrite? Me posledni dobou prepadla hrozna potreba uklizet (asi hnizdici pudy :D ), jak se stavite k poveram jako je myti oken atd…? Pro me je uklid fajn i z toho duvodu, ze mam nejaky pohyb… V praci sedim u PC, vsude dojizdim autem, takze se obcas i vyslovene tesim, az se protahnu s hadrem v ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
11.10.17 11:51

Pověra o mytí oken? :)
Taky mám hnízdící pudy, pak i oblékací a kočárkové:-) Těším se na zařízování pokojíčku a kupování výbavičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.10.17 11:58

@Saarka_O Ano, oblekaci, kocarkove, vybavickove…mam asi tak 1000 printscreenu z internetu krasnych pokojicku a vychytavek, ktere urcite budu chtit :D Ale snazim se drzet a rikam si, ze na to je jeste cas…zatim jsem 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.10.17 11:59

@Saarka_O Jinak, rika se, ze by zena nemela myt okna, veset zaclony ani se jinak natahovat, ze se muze omotavat pupecni snura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí