Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
11.10.17 12:02

@Danni_ella Já jsem 12+4 podle utz 11+4 podle plodu z minulého týdne a šetřím se hodně, jelikož jsem narizikovém a špiním..uklízí manžel a já si připadám naprosto neschopná… :zed: postýlku, kočárek a lahvičky už jsme si vybrali na netu, ale s koupí počkáme na nejzaší možný termín, ale i tak mám strach, abych už jen tím koukáním po netu něco nezakřikla… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 12:33

@Danni_ella neni to spis az v pozdejsich fazich tehotenstvi :nevim: :think: Ve 12tt ma treba 6-7cm? Tam to asi nehrozi :mrgreen: Ja taky planuji myt okna :roll: Ale jinak se setrim mozna az zbytecne moc :oops: Ale bylo mi do10tt desne zle :poblion: Ted pomalu taky zacinam hnizdit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 12:48

Holky nemate nektera doma korelu(nebo jinyho holuba) a eventuelne treba deti k tomu? K nam jedna priletela v kvetnu, tak jsme ji adoptovali s byla jrozne dlouho v pohode s vcelku klidna…ale ted se naucila si vse vynucovat silenym revem 8o trosku se bojim, co jejimu,,zpevu,, bude rikat miminko :roll: kdyz pominu ten vecny bordel co dela :zed: No a my ted uvazujeme, jestli ji nedame nekomu do pece, az se medvide vyklube:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.17 14:03

@Monalisasmile jo je se vážně na co těšit :) úžasně to uklidní, že je děťátko plný síly do života :) akorát jednou jsem dostala do močáku a myslela jsem, že se počůram :D nechci vidět jak to bude až to bude obřík a sotva se tam vejde :D

@CZtka jo já byla taky celá naměko :oops: akorát přítel to prospal tak mi to bylo líto, ale nebylo mu dobře tak jsem ho raději nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.17 14:06

@CZtka můj problém s andulkou se nedávno sám vyřešil. Měla jsem to stejně loni v zimě jsem ji našla a zachránila před umrznutím akorát, že v půlce září už umřela na stáří. :( Vořvala jsem to ale na jednu stranu jsem ráda, že přesně tuten problém nemusim řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 14:44

@Punkacka To nas Evzen to rozhodne zabalit nehodla :mrgreen: Ja ho nasla v kvetnu v prikopu, vypadal jako malej orel :D Vcelkusme si na nej zvykli :srdce: ale ale… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
11.10.17 15:17

Ahoj devcata,

tak mame za sebou konecne dalsi kontrolu, hura! Miminko krasne roste, uz ma 5 cm, jsem 11+5, jsme tabulkovy, TP stale na 27.4.2018 :-) podle ms i podle utz. Jen me teda trochu polekalo, ze z prvnich krevnich odberu mam hladinu cukru 5,4 :roll: a u tehotnych pry berou jako zvysenou uz od 5,2. Gynekolog me posila na zatezovy test, na ktery se chodi normalne az kolem 20tt, uz ted :(, ale uklidnoval me zaroven, ze drtive vetsine maminek to vyjde dobre. Ale i tak me to nahlodalo. Mate s tim nekdo zkusenost? Jinak pridavam fotku z utz, lezi k nam zady, lezi si tam jako na polstarku, bude to asi pohodar, uz ted tad ma pekny leharko :mrgreen: :mrgreen:. V prubehu melo rucicku pod hlavou a uplne v klidu si tam ten nas prdolinek spal :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
11.10.17 16:00

@Danni_ella ja se mytim oken snazila vyvolat porod kdyz se maly tenkrat nechtelo na svet a myla jsem je o 106 a nic :lol: :lol: :lol: v 5mesici jsme byly s manzelem na vanocnim pochodu cca 15-20km a take mi to neuskodilo ani male ja se v tehu moc nesetrila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.10.17 17:58

@CZtka jo to věřim, že zvykli. Já byla taky strašně nešťastná, když se to stalo. Spíš naši se mě tim snažili uklidnit, že to tak má být byl fakt starý podle zobáčku a aspoň mi nebude budit pak příšerku. Tak já bych to teď asi neřešila. Když ho to malé slyší už teď a bude zvyklé na tuten druh hluku. A kdyby to nešlo tak buď přemístit klec dál od pokoje kde bude malé spát. A až kdyby ani to nešlo tak pak bych přemýšlela nad tim, že Evžen půjde z domu.

@Danca0804 Juuu prďolka je krásný :) z cukru bych strach neměla. Zkušenost nemam, ale klidná mamča = spokojený mimčo ;). Tak snad bude pohodář i později a hlavně venku. Já mam trochu obavy, že doma budu mít torpédo protože už teď je to divoch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.10.17 18:46

Ahoj te mamky, dnes jsem byla první den zcela v poklusu tak jsem neměla ani čas tady mrknout :lol:

Každopádně na otázku rizikového, já jsem od 7tt, strašně jsem zvracela, takže jsem do teď v kuse jen ležela a doma uklízel manžel. A to jsm se na ty pořádku taky děsně těšila. Teď už mi je lépe, ale není to 100%, nikdy nevím jak mi bude zítra :nevim:. Jeden den vypadá super a jiný ještě stále zvracím a už mi začaly i migrény a nízký tlak, takže se mi motá hlava. Dnes mi je však super a tak jsem stihla polítat úřady a zajít si ke kadeřníkovi, ať nevypadám tak sešle :lol:. Pokud mi bude i další dny fajn, už se těším na úklid. :dance: Ale zitra musim ještě zajet za rodiči a konečně jim říci, že budou podruhé prarodiči :).

Co se týká pověr ohledně mytí oken, já tomu nevěřím. Na začátku to vůbec nebude problém a později spíše z fyzického hlediska by to mohla být potíž a nedej bože hrozící pád, jelikož pak máme těžiště někde jinde :D.

@Danca0804 také bych řekla ať se zbytečně nebojíš. Bude to dobré. Já jsem před prvním odběrem musela jíst, jelikož mi bylo na láčkovka jestě víc zle a nakonec to stejně cukr v krvi neovlivnilo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.10.17 19:29

@Danca0804 To je kocourek????No ja koukala, že mi vylezl cukr 5,0 :roll: u nas v rodine jsou tehotenske cukrovky, tak si myslim, ze se to chysta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.10.17 21:01

@Danni_ella uklizim porad stejne, okna chci sfouknout v listopadu ci prosinci. Je pravda, ze minuly tyden jsem mela maly i velky uklid a to mi moc neprospelo na tu moji bolavou zadnici. Den nato jsme jeli do Krkonos a byl to boj celkove, ale zvladla jsem to :D takze se obecne moc nesetrim - jako bonus ty hory za toho hnusneho pocasi :roll: ale kdyby bylo ouvej, mimi neohrozim a prdim na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.10.17 21:07

Holky, zitra 1. velky ultrazvuk, tak se pak ozvu s dojmy :) snad bude vse ok, pozitivni mysl je zaklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 21:29

Caukii

Ahojte ženy, tak se hlasim tp 23.5. Problémy na začátku mě neminuly, krvácení diagnóza hrozící potrat, ale teď již snad vše v pořádku jen z ranních nevolnosti jsou celodenní. Po 6,5 letech se nám to konečně podařilo. A to už jsem prohlásila že zůstane jen u jednoho. Těším se s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.10.17 22:03

Zdravim holky:) po dlpuhe dobe jsem zase zavitala, nejak mi to hrozne utika kdyz mame doma jendoho raracha :lol: zitra jdu na utz podivat se jak se mimi ma, a za tyden konec screening tak se tesim ze budeme vedet ze je v poradku a treba i co schovana mezi nohama :potlesk: popravde je mi to jedno ale jsem strasne zvedava :lol: jinak uz jsem zvladla i neco koupit z oblecku a ted spis resim kocarek ptz budem kupovat sourozenecky aby si mohli zadek vozit obe deti :hug: jinak pred tydne jsem byla taky na utz a ntacela jak tam hezky plave a placa rukama a strka nohu kamsi :mrgreen: je to uzasny ze tak malinky a za par mesicu lezi s vami a drzime je v naruci :srdce: tak jsem se tu rozplynula a preji krasny vecer a at vas mimina nezlobi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí