Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
10.10.17 19:07
@CZtka píše:
@STEVIANKA A na ultrazvuku ti rekl co??

NT 2mm. Vse videl vpoho a ul mu nevzal prutoky jater ci co ale bylo to jak UL tak jak mimino doslova poletovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5

Ja se prave ridim uz a neresim 3 dny. Kdybych ale otehotnela jiz pri ms jak tvrdi doktorka tak by bylo miminko o dva tydny vetsi, coz neni. Podle uz to odpovidalo na 13+3 a v tom jsou dle me zapocitane dva tydny kdy jsem jeste nebyla tehotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523

@STEVIANKA Já dle těch výsledků měla veliké riziko na trizomii21 - tedy Downův syndrom. Ten vím, že už mam v pořádku. Nyní čekám na výsledky ostatních chromozomů, ale to budu vědet až tak za 2 týdny. Stress to tedy byl, ale taky jsem chtěla vědět, abych případně těhotenství ukončila.

A celkově jsi měla tedy screening vyhodnocený jako pozitivní? To je důležité, protože pokud ne, tak není nutné dělat odběry. Ale asi by tě za genetikem neposílali. :think:

Každopádně nebuď tak sebekritická :kytka: každá maminka je krásná. Kolik ti vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.10.17 19:16

@STEVIANKA a kustku nosni videl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
10.10.17 19:17

@karol19
Nevím, jestli jsem dotaz dobře pochopila, ale v době početí-ovulace, už jsi vlastně 2 týdny těhotná ( i když fakticky samozřejmě ne:-)
 http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

Pro mě to taky po zjištění těhotenství byla nová informace… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.10.17 19:31

@karol19 takhle se to ale vždycky bere..od poslední ms, i když jsi fakticky těhotná např. az za 14 dni..proste to takhle počítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.10.17 19:39
@Monalisasmile píše:
@STEVIANKA Já dle těch výsledků měla veliké riziko na trizomii21 - tedy Downův syndrom. Ten vím, že už mam v pořádku. Nyní čekám na výsledky ostatních chromozomů, ale to budu vědet až tak za 2 týdny. Stress to tedy byl, ale taky jsem chtěla vědět, abych případně těhotenství ukončila.

A celkově jsi měla tedy screening vyhodnocený jako pozitivní? To je důležité, protože pokud ne, tak není nutné dělat odběry. Ale asi by tě za genetikem neposílali. :think:

Každopádně nebuď tak sebekritická :kytka: každá maminka je krásná. Kolik ti vlastně je?

39… jj pozitivni hned at se objednam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.10.17 19:40
@Monalisasmile píše:

Každopádně nebuď tak sebekritická :kytka: každá maminka je krásná. Kolik ti vlastně je?
39… jj pozitivni hned at se objednam
@CZtka píše:
@STEVIANKA a kustku nosni videl??

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.10.17 19:41
@Monalisasmile píše:

Jakto ze ostatni jeste nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.10.17 19:42

@Shima Počítají no, ale já se nemůžu řídit ani utz, jelikož se 100%jistotou vím, kdy nejdřív jsem mohla otěhotnět a to se liší od utz cca o týden a půl později…ledaže by manželovy spermie v noci dolevitovaly do mé vagíny :lol: ale zase to beru tak, že mimčo je velké a roste, je dobře živené, takže za mě ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.10.17 20:26

@STEVIANKA sijove projasneni bylo v limitu (udava se hranicni 3mm a vice) a nosni kustky videt byly…me by to uklidnilo a na genetice ti zase povedi vic. :hug: ver, ze to je v pohode :srdce: a jsou mnohem starsi maminky a vse je v poradku…bude to dobre, tak ver i sobe i miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.10.17 20:40

Ja vim holky, ze se pocitaji ty dva tydny i kdyz tehotne vlastne nejsme.Jde mi o to kdybych jiz v tech prvnich dvou tydnech tehotna byla tak by velikost mimca byla i o dva tydny vetsi ne? Ja si myslim, ze kdyz mam termin podle uz rozdilny s ms jen o tri dny tak ze jsem otehotnela spravne nekdy cca 15 DC a ne pred ms nebo druhy DC. Nevim jestli to pisu aby to bylo k pochopeni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.10.17 20:43
@STEVIANKA píše:
Jakto ze ostatni jeste nevis?

Jelikož hned mi dokázali říci pouze toho Downa, kvůli tomu nejvyššímu riziku, abych to věděla co nejdříve a mohla se případně rozhodnout. Tudíž tyto výsledky dávají na statim a sdělí do 48h od odběru. Zbytek je kompletní rozbor chromozomů a porovnávání DNA a k tomu jsou výsledky až do 3 týdnů.

39 let je ještě dobrý, ale tím věkem vždycky přihlíží k většímu riziku. Po 35 roce už nabízí všem rodičkám odběr plodové vody. Dle mého máš však ty výsledky pěkné. Nejvyšší riziko máš dobré, a i šíjové projasnění máš pěkné. Já měla riziko 1:83 a NT 2,9. Byla jsem úplně na nervy, ale naštěstí dobrý. Zbytek výsledků tudíž považuji za rutinu.

Budeme ti držet palečky, ale věřím, že to bude dobré. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
10.10.17 20:50

@karol19 dulezite je ze miminko roste jak ma a vyvyji se jak ma mohlo se pozdeji zahnizdit nebo mohly vydrzet sprmie v tobe dyl mohli mit dobre podminky, nemela by ses takhle deptat na to kasli kazdym stresem ublizujes miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.10.17 20:56

@mikysek1990
Presne… Taky bych to asi neresila, zbytecny premejsleni co jak kdy bylo. Moje je starsi o 4dny a vim, kdy jsem ovulovala a kdy byl sex. Pri mereni je rozdil par milimetru a kazde miminko roste jinak rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí