Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem po screeningu. Mrne sebou mlelo, kdyz melo byt v klidu a bylo v klidu, kdyz sebou melo mlit..co na to rict..ale pani doktorka nasla vse dulezite a dopadlo to dobre. Krev mi brali az dnes, takze zitra tam volam, nicmene pulka zdarne za nami
A pokud jde o velikost, podle MS melo byt 13+2, po posledni kontrole 13+5 a dnes asi po tydnu 13+6 - asi me pozira zevnitr..I tak mam ale tucha, ze jsem mozna 14+0, ale kvuli hranici pro provedeni screeningu to puvodni datum upravila, ale jde ciste o mou spekulaci..
@Gabculkaa gratuluji
jistě i krev dopadne dobře
ja jdu na screening v úterý
už se těším a zároveň trochu bojím
chci se zeptat - mela jsi tam s sebou partnera?
jo a bylo videt uz trochu pohlavi nebo vubec? ![]()
@potvurka89 nespletla jsi si mesic? ja jen ze ja mam tp 21.5 a jsem v 9tt a ty pises 28.4 a ze jsi 8tt? ![]()
@mikysek1990 to je tak akorat
u mě je to fakt zázrak, porucha štítné žlázy nepravidelně ms několik let bez ovulace, do toho partnerská krize, pak jsem prohlásila že teda děti už mit nebudu a za dva dny jsem cumela jak pero z gauče na dálnici na tehu testu. Člověk míní osud mění. A teď se nemůžu dočkat a vím že porod a vse vůbec chci jinak a lépe. Už jsi to oznámila rodině?
@vendeliiiinka malou mam tez vymodlenou po vysazeni HA jsem otehotnela do 5ti mesicu ale ve 14tt nam na screeningu zjistili vroz.vyvoj.vadu takze me cekalo preruseni to bylo v prosinci v unoru jsme otehotnela znovu ale samovolny potrat 5-6tt asi byla oslabena sliznice po te kyretazi mela jsme pockat 3-6mesicu ale neposlechla jsem doktory no a pak to pres pul roku neslo a pak prisla dcera.Po porodu se mi rozhazel cyklus dost casto vynechana ms kdyz jsme se nesnazili o mimi tak mi to nevadilo ale pak prisla snaha o druhe a to uz byl problem. Takze hormonalni lecba otehotnela jsem hned 1.cyslus na clostiku ale biochemicke tehu a tohle se podarilo na 4 pokus a ted jsem 8+3 srdicko tluce tak snad bude vse ok uz do konce ![]()
@potvurka89 takze dalsi kvetnatko
a jak ti je? ja uz se tesim az se trosku srovna hladina hormonu pac ty nevolnosti jsou desny
@mikysek1990 já mám teda od začátku celodenní pocity na zvracení ale nikdy to dál nedošlo. jinak klasika únava že bych prospala celý den
a od pondělí do včera jsem měla v puse pocit jak když si dávám po lžičkách ocet
v pondělí jdu na kontrolní utz jak se vyvíjí protože před týdnem ještě nebylo to moc vidět, vypadalo to jako pulzující čmouha ![]()
@potvurka89 to se mas ja mam ulz az za 14 dni 25.10. a 27.10. uz jdu na krev na genetiku a straaasne se to vlece
@mikysek1990 to ti uteče jako voda zatím můžeš pěkně odpočívat ![]()
Gratuluji všem ke krásným výsledkům na screeningu…ja se blbec objednala az na 25.10. me do te doby asi urve
A jestli se mimis preroste, tak taky nevim, co tam vymyslime
![]()
@mikysek1990 píše:
@vendeliiiinka malou mam tez vymodlenou po vysazeni HA jsem otehotnela do 5ti mesicu ale ve 14tt nam na screeningu zjistili vroz.vyvoj.vadu takze me cekalo preruseni to bylo v prosinci v unoru jsme otehotnela znovu ale samovolny potrat 5-6tt asi byla oslabena sliznice po te kyretazi mela jsme pockat 3-6mesicu ale neposlechla jsem doktory no a pak to pres pul roku neslo a pak prisla dcera.Po porodu se mi rozhazel cyklus dost casto vynechana ms kdyz jsme se nesnazili o mimi tak mi to nevadilo ale pak prisla snaha o druhe a to uz byl problem. Takze hormonalni lecba otehotnela jsem hned 1.cyslus na clostiku ale biochemicke tehu a tohle se podarilo na 4 pokus a ted jsem 8+3 srdicko tluce tak snad bude vse ok uz do konce
Neboj bude vse vpohode ![]()
Prosimte nechci ti nic pripominat ale co vam nasly ze jsi sla na preruseni? Ja se ve stredu objednala do Olmiku na genetiku od utery po velkem UL mam hlavu v pejru…
@vendeliiiinka Ty-jo
ja take hlavne rano a dost. Trvalo to, jen par dni a od te doby ani spineni.
Take prvne rikali hematom, ale pak zas jina doktorka, ze pry hematom nevidi a pak mi nebyli nakonec schopni rict z ceho to tedy bylo.
Dnes jsem byla na kontrole a mimisek je v poradku, tak snad je strachu konec.
Vcera mi prisel i odposlech srdicka, tak budu hlidat kdyz se mi nebude neco zdat.
Tak preji mooc stesticka a hlavne zdravicka tobe i miminku. A dekuji za odpoved. ![]()