Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
14.10.17 09:41
@CZtka píše:
@STEVIANKA :hug: :srdce: :* Myslím na vás už teď :kytka:

Dekuju :hug: ten UL byl divny. Prcka jsem nevidela :nevim: mel jen jeden monitor ale nanzel stal u neho a videl vše pry agent. Verim nebo uz jsem i „vychladla“ ze bude vporadku ale chci to skonzultovat s nekym rozumnym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
14.10.17 10:03

@lussynet kamaradka mela taky nejaky negativni screening nevim presne zda to byl downea ale vim ze sla na plodovku a vse ok maj zdrave miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.10.17 10:26

@micmonek Jj to je v pohodě, já už vím, že Downa nemáme a jen čekám jak dopadne zbytek výsledků z rozboru DNA :D
A děkuji :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.10.17 10:31
@lussynet píše:
Je tu někdo, komu vyšel pozitivní NT screening? Vyšlo mi riziko downa 1:32, jsem z toho od včerejška hotová :(

ahoj v diskuzích se tady o tom bavíme. Já měla riziko 1:83 a musela jsem podstoupit odběr z plodových obalů (klků), do 48h mi volali, že se Down nepotvrdil. NT jsem měla na screenengu 2,9.
Jsou to nervy bobebnko, ale věřím, že to i tak dobře dopadne :kytka: Držím moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.10.17 10:35

@STEVIANKA z Prahy, chodím do Podolí v pondělí mě čeká odběr choriových klků, to už bude definitivní.. a co ti vyšlo? Zatím mě uklidnovali, ze to je statistika, ale ta krev mi vyšla špatně, plus šíjové projasneni 2,3 :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.10.17 10:37

@mikysek1990 snad to vyšlo jen falešně pozitivně :(
@Monalisasmile taky mě to prave čeká, je to nějak bolestivé? Mám doma ještě dvě děti, holky, u nich nic, teď je to chlapeček a vyšlo to takhle špatně :( Dekuju moc za uklidnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.10.17 10:51

@lussynet Dá se říci, že to nějak zvlášť nebolí, jen je to hodně nepříjemné, prostě je cítit jak se ti někdo jehlou šťourá v břiše. V kolikátém týdnu jsi, že už víš, že to bude kluk? :) Jinak to tvé šíjové projasnění je zcela v pořádku, četla jsem, že do 3 to nemusí nic znamenat. Já byla na hraně z 2,9 a i tak to bylo v pořádku. Doktoři mají pravdu, jsou to pouze statistiky. Moc se nestresuj, určitě ty jejich propočty jsou falešně pozitivní ;) Jinak krev jsem měla a mám taky špatnou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.10.17 10:56

@Monalisasmile můžu se jen zeptat? Jak se to počítá? Čím nižší projasneni tím je riziko poškození vyšší? Nebo nad 3 je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.10.17 10:59
@lussynet píše:
@STEVIANKA z Prahy, chodím do Podolí v pondělí mě čeká odběr choriových klků, to už bude definitivní.. a co ti vyšlo? Zatím mě uklidnovali, ze to je statistika, ale ta krev mi vyšla špatně, plus šíjové projasneni 2,3 :/

Ja prave nechci na zadny invazivni odber. Davam nadeji NIPT delaji to v Ostrave a Olomouci mozna i u vas. Nebo pak delaji odber ktery se posila do zahranici. A to vse z krve. Z DNA neohrozis prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.10.17 11:00

Jinak me vyslo zvysene ryziko na 13 patuv syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.10.17 11:01

@Monalisasmile tak to jsi mě fakt uklidnila, Dekuju :) ona mi říkala, ze děti a downovým syndromem mívají kolem 2.1, 2.2, ale může to mit i zdravé dítě. Uklidnilo mě i to, ze nosní kustka je v pořádku, srdeční akce taky (u downů je prý trochu jiná), tak snad.. jsem ve 14tt, ale prcek je o týden větší a prý tam takhle velkého pindika ve 13tt ještě neviděla :D a vzhledem k tomu, ze mi to o pár dní dřív říkala i moje gynekolozka, tak už tomu věřím :)) od začátku toho kluka nějak tuším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.10.17 11:02

@Panpela Nad 3 už je to údajně špatně. Ale viděla jsem grafy, a taky to záleží od týdne těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
14.10.17 11:04

@STEVIANKA rozumím, četla jsem o tom, ale riziko je prý asi 0,3, musím pak ležet, tak to podstoupím. Snad to bude v pořádku. To ani neznám, mrknu se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.10.17 11:23
@lussynet píše:
@STEVIANKA rozumím, četla jsem o tom, ale riziko je prý asi 0,3, musím pak ležet, tak to podstoupím. Snad to bude v pořádku. To ani neznám, mrknu se na to.

Ze me doktor rikal ze ja mam 1:500 a odber 1:100 coz je vlastne jeste vic :nevim:
Tedka to platime a uvidis zachvilku to bude platit pojistovna. Ale hlavne at jsou prdolove vporadku :potlesk:
Taky mam strach. Taky jsem chlela slyset vse uplne vporadku… jenze proste to nekdy nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
14.10.17 11:57

@Monalisasmile díky za vysvětlení. Já měla při minulém tehu 1,9 a myslela jsem musí být víc. Tak to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí