Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@STEVIANKA to Jo.. koukala jsem na to tvoje a držím palce, ať je vše v pořádku. Ty nervy jsou fakt hrozný, ale co tak pročítám diskuze, většinou to je falešný poplach ![]()
@lussynet píše:
@STEVIANKA to Jo.. koukala jsem na to tvoje a držím palce, ať je vše v pořádku. Ty nervy jsou fakt hrozný, ale co tak pročítám diskuze, většinou to je falešný poplach
Ahoj, moc všechny zdravím, jsem tu nováček. TP mám podle UTZ 27.4., podle MS 4.5. Doma už dva puberťáky, 09/05 a 10/06
Ráda bych se s dovolením přidala mezi Vás ![]()
Ahoj, vítám Tě tady mezi námi
. Já mám zatím TP podle ms i podle utz jako Ty 27.4.2018 ![]()
Holky, já už mám z toho těhotenství už i noční můry, jak si tu čtu co všechno se může stát
zítra mám prvotrim. screening a zdálo se mi, že mám na Downíka výsledky 1:10
…tyjo…noční můry to mi ještě chybělo…těhu zatím probíhá bezproblémově, ale všechny vedlejší efekty na které si jen vzpomenete už mám za sebou
![]()
Ženy po víkendu totálně zkaženym se ozývám. Pracuju ve školce a ve čtvrtek jsem chytla střevní chřipku. Takhle zle mi ještě snad nebylo. Svíjela jsem se v křečích v postely. Nemohla jsem nic pořádně jíst zhubla jsem 2 kila za víkend a byla jsem strašně vysílená. Nejhorší bylo, že ani příšerka neměla sílu se vrtět jak jsem u ni zvyklá. Ale už je dobře už pomaličku jim lehký jídla tak snad stihnu aspoň trochu přibrat do čtvrtka na kontrolu, abych nedostala vyhubováno. Řeší vaši doktoři tolik vaši váhu?
A další problém je můj chlap
já už si pomalu přestávam vědět rady. Je to fakt necitlivý pařez a mě to hrozně ubližuje. Celý víkend byl u svojí mámy, protože potřebovala pomoct a měl na víkend svýho syna z předešlého vztahu. Byla jsem i ráda, že mam klid a můžu fakt prospat celý dny, abych se vyléčila o to mi nejde. Ale když se vrátil. Přijel úžasný pozorný muž, kterýho bych chtěla napořád (jediný co bych vytkla, že ikdyž věděl, že jsem na dietě tak k večeři nevezl KFC, ale nevadí, neodolala jsem a jedno kuřátko jsem zkusila a bylo to v pohodě) poprvé se i krásně přivítal s příšerkou. Dostala jsem pusu na bříško
. Vyprávěl jak se měl a všechno dobrý, dokud nepřišla řeč na moji rodinu. Přiznávám jsem na ni strašně fixovaná a on má pocit, že je mam na žebříčku před nim. Byl dotčen a už to šlo z kopce. Pak jsem měla výkyv nálady, kdy jsem řvala, protože jsem mu špatně vysvětlila kde se má dál hlásit na přihlášení, že tu bydlí a místo požádání jestli tam s nim půjdu tak kousavě „to tam nemůžeš jít se mnou?“ no odrovnalo mě to. A pak čim to úplně zabil. Když jsem se uklidnila a my leželi v postely, on koukal do telefonu na videa a já čekala na pohyby miminka. Konečně se vrtěla fakt hodně a tak jsem mu vzala ruku a dala ji na břicho (protože do teď to on necítil protože byli slabší a chlapy maj silnější kůži na rukou a necítí tolik jako jemná ručka ženy) doufala jsem v reakci, radost, že konečně cítí. Nic čuměl do telefonu. Odstrčila jsem mu ruku, že asi nic zase necítí když ani nedá pryč telefon, že si to budu užívat já. a On proč ho odstrkuju že ji cítí, rozbrečela jsem se zase a teď fakt hodně a on se sebral a raději odešel do práce na noční o hodinu dřív než musel. ![]()
Omlouvam se za tolik vypisování se, ale nemám nikoho komu bych to mohla říct.
@Punkacka Je to pangejt
Uplně tě chápu i ty smutky, které z toho máš-hormony jsou hrozna věc
Hlavně, jak jsme v tom období citlivé a vše okolo děťatka prožíváme a bereme si osobně, tak nás drtí, že ten chlap to tak prostě nemá
Má ho rád? Má vůbec rád mě? Co tím vším sleduje? Oni to takhle nemají. Neřeší nic jako mi=nemůžou reagovat jako my, protože to prostě neumí. ![]()
Ja včera před odchodem z bytu ještě zvracela
od pondělí je mi zase naprosto šíleně. Říkal mi, že když mi bude hodně zle, tak se z lekce omluvíme a půjdem domů. To co předvedl tam? Domů jsme samozřejmě nešli, já mohla úplně za všechno a co víc? No tvářila sem se strašně!!!
Absolutně bez empatie a respektu
Tak mi taky ruply nervy a obrečela to…doma zase přednáška, že když mi je špatně, tak asi nemůžu jíste všechno
Odpoledne jsem jenom pila a stejne to bylo vsechno venku
Jeho rady jsou opravdu k nezaplaceni…ale aby se lip choval, to ho ani nenapadne ![]()
Takže nevěs hlavu a užívej akčnění příšerky
Co pupicek povyrostl? ![]()
@xacxa ja novni mury mam spis o manzelovi
v tom smyslu, ze me opousti a tvrdi mi, ze dite mit nebudem a on ho chce
A ze stredy na ctvrtek se mi zdalo ze rodim, celou noc asi 3 porody…a na ten treti mi rekl, ze uz nejde, ze mu ty dva predtim stacily a je unavenej
![]()
Ahoj děvčata,
zítra ráno nás čeká screening, tak nám držte palce, ať máme všechno v pořádku. Ve středu mě ještě navíc čeká ten opruz v podobě oGTT kvůli tomu mýmu zvýšenýmu cukru. Jsem optimista a pevně věřim, že to bude dobrý, ale když na nás budete ještě někdo další myslet, tak to vůbec nevadí
. O víkendu se pak chystáme, že to s manželem „vyhlásíme do světa“ tu skvělou zprávu, ještě máme v rodině dost lidí, kteří to zatím neví. Řekli jsme to jen pár „vyvoleným“, kteří už měli podezření, protože mi bylo měsíc blbě, což jim bylo nápadný. Ale před zbytkem to ještě pořád úspěšně tutláme a zařekli jsme se až po screeningu. Mějte se všechny krásně! ![]()
@Danca0804 drzim pesti
@Punkacka to me mrzi
my to mame ted doma naprd ale prevazne skrz sex proste me presla uplne chut, vecer padam na hubu jsem totalne unavena a jsem rada kdyz si lehnu v 9 a jdu spat, ale chlap to moc nechape, chodim do prace, mam doma jeste 3a pul letu dcerku takze ta da take zabrat a psa, kazdy den musi mit chlap navareno, detsko musi spat a jeste nejlepe abych sla vecer ze psem a mu dala primo do ust, nekdy jsem z toho totalne vysilena, chlap mi rika ze jsem sobec a ledova kralovna a jestli se takto budu chovat dal tak to pak pry konci rozvodem, ja verim ze se to zlespi ale on mi rozhodne doma moc nepomaha a ja nejak nevim jak dal, jsem z toho unavena ![]()
Holky vsem, co jdou na screening hodne stesti!! A pokud jde o ty chlapy, uz jsem psala, ze ten muj me moc nesetri, ale kdyz je potreba pomuze a taky se nijak extra neprojevuje (na to, jak je nadstandartne citlivy na chlapa)..no po screeningu je miloucky, pta se, jak se mame, co dela mimi, ze si moc nepreje, abych chodila na prochazky sama, kdyby se mi neco stalo
asi jak na vlastni oci videl vse nazivo, tak mu to vic secvaklo. Pokud jde o sex, chut nemam, priznavam, ale snazim se. On je jeste vic pri chuti a jak rika, nemuze si proste pomoct, takze to resim rozumnym kompromisem
deti ani psa ale zatim nemame, navareno byt nemusi ![]()
@Punkacka ono je to těžký období pro všechny… u nás jsem tím protivnym partnerem já. Mám hrozný nálady, ale pak se umím omluvit, mrzí mě to, ale někdy odseknu tak, že chovat se tak on, tak bych to obulela… od táty dostal přítel radu, že si má dát pivo a neřešit mě ![]()
Ahoj, jsem tu nová ![]()
Jsem 7+5tt. Chtěla jsem se zeptat, jelikož jsem se narodila s rozstepem rtů i patra, jestli je tu také nějaká taková budouci maminka? ![]()