Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Danca0804 to jsou úplně ukázkový fotečky
Ja mam ze screeningu jen jednu a jak je mimi natočeno čelem k nám tak vypadá jako malej mimozemšťánek ![]()
Mám z nich radost, děkujeme. Měli jsme tam teda úžasnou paní doktorku a ona si opravdu dávala záležet, aby to byly hezký fotky a aby se povedly, chvíli to trvalo, než je „pořídila“. Ono je to asi i hodně o štěstí, na koho člověk zrovna narazí a taky, jak se miminko zrovna natočí. Ale i vy máte hezkou fotku. Ono vlastně o ty fotky jde až v poslední řadě, nejdůležitější ze všeho je, aby miminka byla zdravá! ![]()
Hurááááááá, tak máme screening i z krve v pořádku!!! Dneska večer se bude slavit, už máme vyndaný maso na steaky, tak já se aspoň nadlábnu, když pít nemůžu
![]()
@Danca0804 jupiiii gratulace velika
A bleda zavist s veceri, ja si chroupnu maximalne suchar a budu doufat, ze vydrzi
![]()
@Danca0804 moc gratuluji
@Monalisasmile ja jsem minule tehu byla take na odberu choriovych klku a bohuze to u me dopadlo spatne
tak doufam a verim ze to bude vse tentokrat dobre
Holky, dekuju vam moc vsem. Prave jsem se odvalila od stolu s plnym pupikem. Po dvou mesicich jsem konecne mela chut na maso, tak jsme dali samozrejme hned hovezi a k tomu zeleninovej salat. Myslim, ze mimisek si tam pekne a spokojene chrochta
![]()
Ahoj, taky bych se k Vám ráda přidala. TP nám vychází na 18.4.
Gratuluju všem k miminkám. Koho ještě čeká screening, držím palce, určitě to ale bude v pořádku. Já byla minulý týden, vše vyšlo ok. Pro jistotu jsem si nechala nabrat krev i na Prenascan, výsledek čekám každým dnem. Věřím, že bude v pořádku.
Já byla na vyšetření v Gennetu, Mudr. Kulovaný. Doktor prý kapacita, ale lidsky děsný. Nepříjemnmý, nekomunikativní. Moje doktorka mi pak říkala, že je prý nejlepší, ale dost náladový. Měl jste někdo stejnou zkušenost?
Ahoj holky. Tak jedu z Olomouce. Viděly jsme zase prdolku. Pani doktorka vse znovu premerila a pan genetik krasne vysvetlyl. Nechapal proc me napsal ze nam pozitivni scr. Kdyz me vyslo relativne velke riziko. Kazdopadne za 5 tydnu ješte tam na velky UL
@eMa321 píše:
Ahoj, taky bych se k Vám ráda přidala. TP nám vychází na 18.4.
Gratuluju všem k miminkám. Koho ještě čeká screening, držím palce, určitě to ale bude v pořádku. Já byla minulý týden, vše vyšlo ok. Pro jistotu jsem si nechala nabrat krev i na Prenascan, výsledek čekám každým dnem. Věřím, že bude v pořádku.Já byla na vyšetření v Gennetu, Mudr. Kulovaný. Doktor prý kapacita, ale lidsky děsný. Nepříjemnmý, nekomunikativní. Moje doktorka mi pak říkala, že je prý nejlepší, ale dost náladový. Měl jste někdo stejnou zkušenost?
Já jsem byla taky v Gennetu u paní doktorky Smetanový a bylo mi to úplně líto.
Doktorka monotonim hlasem odříkala pár doktorských termínů, pak mi řekla že špatně vidí a konec. Že je všechno v pohodě pak diktovala zatím co jsem se oblékala a během pěti minut pryč.
@CZtka píše:
@STEVIANKA Takže jakože všechno ok??
Jj jakote jooo ale bojim se to zakriknout ![]()
@STEVIANKA Parádaaaa
Hele segre vyslo riziko na trizomii 13-Pataauv sy. a presne jako ty šla na genetiku jinam a ještě jeden zvuk a vše v pořádku a malemu uz bude 6 a rekla bych, ze je spis nadprumerne inteligentni
Takze kliiiid a raduji se s tebou ![]()