Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
17.10.17 14:40

@Danca0804 to jsou úplně ukázkový fotečky :palec: Ja mam ze screeningu jen jednu a jak je mimi natočeno čelem k nám tak vypadá jako malej mimozemšťánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 15:18

@TerinaKosina

Mám z nich radost, děkujeme. Měli jsme tam teda úžasnou paní doktorku a ona si opravdu dávala záležet, aby to byly hezký fotky a aby se povedly, chvíli to trvalo, než je „pořídila“. Ono je to asi i hodně o štěstí, na koho člověk zrovna narazí a taky, jak se miminko zrovna natočí. Ale i vy máte hezkou fotku. Ono vlastně o ty fotky jde až v poslední řadě, nejdůležitější ze všeho je, aby miminka byla zdravá! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 15:59

Hurááááááá, tak máme screening i z krve v pořádku!!! Dneska večer se bude slavit, už máme vyndaný maso na steaky, tak já se aspoň nadlábnu, když pít nemůžu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
17.10.17 17:37

@Danca0804 jupiiii gratulace velika :hug: :srdce: A bleda zavist s veceri, ja si chroupnu maximalne suchar a budu doufat, ze vydrzi :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
17.10.17 18:07

@Danca0804 moc gratuluji :palec: @Monalisasmile ja jsem minule tehu byla take na odberu choriovych klku a bohuze to u me dopadlo spatne :,( tak doufam a verim ze to bude vse tentokrat dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.10.17 18:43

@Danca0804 Taktéž moc gratulujeme a oslavičku si užijte :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.10.17 18:45

@Peeetha to víš, že ano, teď u musí :* Držíme ti moc palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 19:30

Holky, dekuju vam moc vsem. Prave jsem se odvalila od stolu s plnym pupikem. Po dvou mesicich jsem konecne mela chut na maso, tak jsme dali samozrejme hned hovezi a k tomu zeleninovej salat. Myslim, ze mimisek si tam pekne a spokojene chrochta :dance: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 19:32

@Peeetha

Dekuju a hodne stesti, urcite vsechno dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
18.10.17 07:35

Ahoj, taky bych se k Vám ráda přidala. TP nám vychází na 18.4.
Gratuluju všem k miminkám. Koho ještě čeká screening, držím palce, určitě to ale bude v pořádku. Já byla minulý týden, vše vyšlo ok. Pro jistotu jsem si nechala nabrat krev i na Prenascan, výsledek čekám každým dnem. Věřím, že bude v pořádku.

Já byla na vyšetření v Gennetu, Mudr. Kulovaný. Doktor prý kapacita, ale lidsky děsný. Nepříjemnmý, nekomunikativní. Moje doktorka mi pak říkala, že je prý nejlepší, ale dost náladový. Měl jste někdo stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.10.17 11:36

Ahoj holky. Tak jedu z Olomouce. Viděly jsme zase prdolku. Pani doktorka vse znovu premerila a pan genetik krasne vysvetlyl. Nechapal proc me napsal ze nam pozitivni scr. Kdyz me vyslo relativne velke riziko. Kazdopadne za 5 tydnu ješte tam na velky UL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.10.17 11:52
@eMa321 píše:
Ahoj, taky bych se k Vám ráda přidala. TP nám vychází na 18.4.
Gratuluju všem k miminkám. Koho ještě čeká screening, držím palce, určitě to ale bude v pořádku. Já byla minulý týden, vše vyšlo ok. Pro jistotu jsem si nechala nabrat krev i na Prenascan, výsledek čekám každým dnem. Věřím, že bude v pořádku.Já byla na vyšetření v Gennetu, Mudr. Kulovaný. Doktor prý kapacita, ale lidsky děsný. Nepříjemnmý, nekomunikativní. Moje doktorka mi pak říkala, že je prý nejlepší, ale dost náladový. Měl jste někdo stejnou zkušenost?

Já jsem byla taky v Gennetu u paní doktorky Smetanový a bylo mi to úplně líto.
Doktorka monotonim hlasem odříkala pár doktorských termínů, pak mi řekla že špatně vidí a konec. Že je všechno v pohodě pak diktovala zatím co jsem se oblékala a během pěti minut pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.10.17 11:56

@STEVIANKA Takže jakože všechno ok?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.10.17 12:01
@CZtka píše:
@STEVIANKA Takže jakože všechno ok?? :hug:

Jj jakote jooo ale bojim se to zakriknout :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.10.17 12:22

@STEVIANKA Parádaaaa :hug: :srdce: Hele segre vyslo riziko na trizomii 13-Pataauv sy. a presne jako ty šla na genetiku jinam a ještě jeden zvuk a vše v pořádku a malemu uz bude 6 a rekla bych, ze je spis nadprumerne inteligentni ;) Takze kliiiid a raduji se s tebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí