Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
21.10.17 18:57

Ahoj holky, já koukám taky na kočárky, ale s nákupem je ještě dost času. Mě se líbí hodně skořepinové kočárky v takových těch šedobílých barvách. Mapuju trh a zvažují zda koupit nový nebo už z druhé ruky. U dcery jsem kupovala uplně nový a do roka ho prodala děsně pod cenou a to byl jako nový. Líbí se mi třeba Camarelo.
Ale jak říkám, s nákupy si dávám na čas, také nevíme co to bude a když začneme po novém roce tak si myslím, že to stačí ;).

@Katule93 Pokud v práci dělají, že to neví a opravdu ti smlouvu prodlouží tak to je fajn, jinak bych se být tebou před vypršením smlouvy plácla na nemocenskou ať máš alespoň 60% z příjmů a pak už jen plynule přejdeš na mateřskou. :-)

@Kikulinka83 máš super bříško už… To Čekáš první nebo druhé? :-) Já jsem 15+4 a mám jen takový náznak pupíku :-) A to jsem myslela, že to už při druhém roste mnohem rychleji :D Manžel mi furt říká, že kdyby miminko neviděl na UTZ tak si nemyslí, že jsem těhotná. Ale bobišek se už hýbe a dnes manžel poprvé ucítil jeho pohyb :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.10.17 19:02

Jo holky a u mě se konečně nevolnosti uklidnili a už skoro nezvracím, za to mám nízký tlak a motá se mi hlava. Unavená jsem zatím také neustále. Doufejme, že i tohle se brzy zlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
21.10.17 19:12

@Monalisasmile nn ani prvni ani druhy :lol: ja uz jsem jak se rika zaslouzila matka :lol: taky bych uz chtela citit pohyby alespon bych vedela ze je v poradku snad se dockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
21.10.17 19:36

@Kikulinka83 ja mam ve 12+3 tohle brisko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.10.17 20:05

@Kikulinka83 Tak to už si pak zasloužíš mít bříško tak brzy :* :srdce:

Holky já 15+4 - zatím jen náznak teď večer po celodennním jezení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.10.17 20:08

Ja nemam nic :nevim: akorat ten obrazek z ultrazvuku :mrgreen: Uzivejte holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
22.10.17 07:11

Ahoj holky, pokud uz vybirate kocarek, doporucuju hlavne odpruzenej, at vam tam mimi neskace natvrdo 8o ja mela dorjan a byl super, velka korba, nafukovaci kola, projel fakt vsechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.10.17 11:55

Holky nevím ve kterém týdnu jste, ale jak tady čtu, že už některé chcete shánět, nebo už dokonce sháníte výbavičky, kočárky atd…já to teda nechám až budu v 7. měsíci, jelikož jsem na rizikovém a v tomto ohledu jsem dost pověrčivá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.10.17 12:00

@xacxa A procpak jsi na rizikovem? Jinak jsem stejneho nazoru, co ty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.10.17 12:22

@xacxa jak jsem psala, já nesháním, jen jsem se orientačně dívala na kočárky. :-) Ale kupovat rozhodně dříve jak v 7 měsíci také nehodlám. :lol: Navíc nevíme co to bude a kdyby náhodou další holčička tak to už jsem plně vybavená :) od 0 - 8 let :dance:

Ale jak to tak znám, tak prvorodičky rády nakupují už velmi brzy, od začátku 2. trimestru, a u první jsem si už taky asi něco tak brzy koupila :D. Je to ta euforie a těšení se… Vůbec se nedivím.

Jinak k tomu rizikovému držím palce, taky jsem, ale věřím, že to bude už v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.10.17 12:30

@xacxa Sice nejsem na rizikovem, ale naprosto Ti rozumim. Zatim se take neodvazim nic porizovat… Obcas v obchode mrknu po peknych obleccich nebo na internetu zavinovacky a tak… Ale pak si vzdy reknu, ze to ma jeste spoustu casu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
22.10.17 13:03

Já mám úplně stejný názor jako vy… ale babička se neptá :nevim: Touží po holčičce už skoro 20 let, tak se jí na jednu stranu nedivím a to těšení chápu.
Kočárky a pod zatím spíš mapujeme, kdo byl s jakým spokojený a tak. Já si myslím, že ho koupíme až budu v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.10.17 13:08

@Monalisasmile tak ono to tak je v plánu, že počkám do podpisu smlouvy a pak si dám odpočinek už tak budu skoro v pátém měsíci, takže raci budu doma v klidu. Aby se ještě něco nestalo.

A jestli je to 60% z platů, tak budu dostávat kapesné. A ne peníze :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.10.17 13:19

@Nikyna77 Mám genetickou nemoc vlivem níž mám poškozená játra (fibróza F2, což jsou dva stupně před cirhozou jater, nicméně jsem měla F3 a došlo tedy ke zlepšení :) ) a mozek (s tím mozkem je to podobné jako u epileptiků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.10.17 13:21

@Danni_ella y máme také vyhlídlé na netu, což o to, ale na dupačky a hadříky jsem domluvená s mamkou, že půjdem nakupovat až budu v tak v tom 7.m :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí