Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
24.10.17 15:32

@Peeetha Ja jsem měla odběry i utz v jeden den, asi proto, že obojí dělá můj doktor, jediný mínus bylo že jsem nevěděla výsledky krve hned, zavolali mi asi za 3 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.10.17 16:14

@Monalisasmile hlasim ze mi dneska nemocenská přišla ;) vůbec jsem s tim nepočítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.10.17 16:22

@Veronika.Berta ahoj, zácpa je v těhu běžnou záležitostí a ke konci se zhoršuje :-( Bohužel. Tak si nemyslím, že by utrogestan tohle způsobil. Já mám opačný problém :zed:, kolikrát mě to přepadne absolutně nevhodně. Ale beru magnosolv a ten prostě prohání. Dostala jsem však i železo, tak jsem si myslela, že se to tím trochu srovnám, protože naopak ucpává, ale nějak se to minulo účinkem :mrgreen:.

@Peeetha každý doktor to asi dělá jinak. Mě nejprve odebrali krev u mojí doktorky a pak za cca týden jsem šla na UTZ. Ale někomu to dělají naráz. Jinak účtenku si nech za screening a zajdi na pojišťovnu. Mě u 205 proplatili celý, prý mám za těhu nárok vyčerpat 1500Kč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.10.17 16:24

@Shima jee tak to máš super :palec: Ale je to asi almužna co?? Mě dnes jen přišel z pojišťovny proplaný prvotrimestrální screening :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.10.17 16:51

@Veronika.Berta Já měla zácpu po vysazení utrogestanu, zkoušela jsem všechno možné, pomohly mi až glycerinové čípky a úpravou jídelníčku se to nějak samo srovnalo (u mě zabral ovesný nápoj+activia ráno a hodně jsem zařadila kysané zelí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.10.17 17:36

@Monalisasmile no almuzna jak se to vezme..jestli dobře počítám tak oproti výplatě přijdu do 4000 Kč, tim ze jsem dojizdela tak to ani tolik v konečném výsledku nebude. Za to že jsem doma a v klidu je to u me celkem fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
24.10.17 21:06

@Shima to je fakt, to chápu :-) Já jsem zase měla klidnou práci a za mě přicházíme tak o 15000 a doprava mě stála jen 500 měsíčně :-( Na druhou stranu, co proto mimi neobětuju, že? :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
25.10.17 07:04

@Monalisasmile ty jo, tak to jsi s platem asi úplně někde jinde než jsem já :D takže pro tebe to asi almuzna bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 10:05

Angelsounds

Ahojky, pouzivate (nebo pouzivala jste v minulosti) nektera Angelsounds? Rozlisujete zvuk tepu placenty/pupecniku a primo tlukot srdicka?

Jinak myslim, ze na RD se vetsina z nas zrovna moc financne neuspokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
25.10.17 10:52

@Shima @Monalisasmile holky ja u dcery byla na rizikaci hned od 7tt.Jsem servirka a blala jsem 25-30tis mesicne s dyskama ale na smlouve jsme mela 8500 takze ma nemocenska byla necelych 5tis takze ja byla skoda 20-25tis mesicne, ale i kdybych byla schopna chodit do prace tak bych chtela byt doma.Ale ten skok z tak hezke vyplaty na takovou almuznu zaplatila jsem si auto, pausal udelala 1 nakup a byla odkazana na manzela obdivuji maminky samozivitelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.10.17 10:54

@Shima No to asi joo :D Ale to jsem nechtěla rozebírat. Už se těším aspoň na mateřskou, ta bude o něco lepší.

@Danni_ella máš pravdu, RD už na tři roky je značně slabá. Aktuální volební kampaně mě pobavily, že třeba nikdo nemyslí na matky na mateřské, ale všichni jen na důchodce :D. Já už se v práci dohodla, že pokud to půjde tak při RD pro ně budu sem tam dělat nějaké projekty z domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.10.17 10:58

@mikysek1990 No já jsem nyní na tom podobně, jen můj základ byl jiný, já danila vše. Ale nyní jsem od 7tt také doma a k tomu jsem nemocenskou ještě neviděla :mrgreen:. Taky obdivuji samoživitelky, já bych byla bez manžela absolutně v háji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 11:02

@Nikyna77 Jsem 12+1. Krvácení bylo zřejmě z nedostatku hormonů. Před otěhotněním jsem utrogestan brala také a před ním jsem se dlouhodobě léčila Norethisteronem. Byla jsem jednou z milionu, komu Norethisteron sedl jak prdka na hrnec a bylo mi po něm dobře, až na tu váhu, co mi mrcha lezla nahoru. Beru k tomu Ascorutin, abych měla pevnější cévy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 11:03

@Monalisasmile Take jsem domluvena, ze se mohu v praci pri RD realizovat i z domova… Tak jsem zvedava, jestli se mi bude chtit :D Kdyz jsem si to spocetla, opravdu obdivuji zeny, ktere to s mimcem zvladaji od narozeni samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 11:16

@xacxa Kysaný zelí je dobrý. Tchán nakládal a cpali jsme se nakmínovaným a nasoleným nakrouhaným zelím :D Mám doma Lactulozu, ale je fakt hnusná :D Navíc, když si dojdu po lactuloze na velkou, tak mě strašně bolí střeva a jsem na půl den vyřazená z provozu. Zatím nejvíce pomáhá bílý jogurt Holandia a spousty tekutin :) @CZtka Mě se to střídavě vrací. Dost mi taky pomohly laktobacily. Jím je pravidelně. I jako prevence proti kvasinkovým infekcím je to dobré. Hledám potraviny, které mi dělají dobře a také potraviny, které mi nedělají dobře a nafukují mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí