Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
30.10.17 18:26

@Danlea no taky myslím :-) Vždyť je to jen 50:50, tak do nějakých příznaků se trefit vícekrát není problém.
Já nemám chuť na nic a zároveň na všechno. Můžu i sladké, ale ne moc a kyselé mi taky chutná :-) Jediné co mi nyní vadí jsou vůně. Nemůžu cítit parfémy, voňavé krémy, sprchové gely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.10.17 18:42

@Monalisasmile jé tak to znám z prvního těhotenství z některých parfémů se mi úplně navalovalo dělala jsem v obchodě takže navoněné zákaznice, to bylo něco. Teď jsem doma na mateřské tak jsem toho ušetřena. Jak píšeš on kdo se v nějakém příznaku chce najít tak se najde a těch babských rad je na netu stovky. Švagrová má 3 syny a každé těhotenství úplně jiný včetně chutí :D A taky gratuluji k chlapečkovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.10.17 19:01

Holky je normalni ze jdu na kompletní odběry až v 16+4tt? Kamarádce to dělali ihned po zjištění těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.10.17 19:28

@Danlea děkuji :-) :kytka:

A @Sab.inQa93 budeme držet palce k holčičce  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.10.17 19:30

@TerinaKosina mě odběry krve dělali nějak v 10tt. To ti do teď nedělali krevní obraz ani nic?? Není to standardní postup až v 16tt, ale hodně záleží na Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.10.17 19:44

@Monalisasmile jediný kdy mi brali krev bylo na screening, dneska jsem si tam byla pro papír na penize a ptala jsem se k čemu to je a říkala, že to bude na vše- štítnou žlázu, žloutenku, hiv, cukrovku atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.10.17 19:57

@Monalisasmile právě, že ja nevěřím na tyhle pověry a to, že když je ti špatně je toto holka apod. Jen jsem psala, že mám tušení, že je to kluk a jestli to tak vážně je, že se to i trefilo :D že nemám nevolnosti, jsem spíš masová, na slané a kyselé, pleť a vlasy si myslím že v normálu :D což se říká právě, že by to měl být kluk :D ale přesně jak píšeš, každý to ma v těhotenství jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.10.17 07:56

@Monalisasmile děkuji, ale po pravdě nám je celkem jedno. Povedlo se až na třetí pokus. Tak budeme šťastný za jakékoliv pohlaví, ale holčičku si přejeme. I syn by chtěl sestricku. Už ji říká Eli :)
@TerinaKosina mě kompletní odběry budou dělat až v pondělí. Miminko nejprve trochu zlobilo a hlavně sestřička z gynekologie mě objednala strašně brzo. Tak prukazku a odběry budu mít až v pondělí. To budu podle MS 11+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
31.10.17 08:18

Tak holky co se těch chutí týče, tak v mém okolí všechny co čekaly holku tak vyloženě ujížděly na sladkém a když kluka tak buď nechutenství nebo maso a slané. Já sladké nemůžu ani čut a masa bych se užrala, do všeho cpu ostré koření i tchýně mi řekla, že když je chuť na pikantní a pálivé jídlo tak to bude kluk. Je taky dobré se zeptat po mateřské linii, jak to měly mamky a babičky. Mě samotné je to celkem jedno, hlavně aby byl prcek i já v pohodě, ale kvůli manželovi bych chtěla toho kluka, jelikož on je jediný chlap v rodině (generaci), má sestru, 7 sestřenic a neteř, takže toho kluka už by to faaakt chtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.10.17 08:35

Já se ptala mámy, jak to měla v těhotenství. Jsme 2 holky a jeden kluk. A u mě jediné jí bylo špatně a sladké nejela. Což pokud by bylo podle mě tak jsem měla být kluk :-) Ale to je celkem fuk. Jak říkám, každé těhotenství je jiné. Co 7 let se nám komplet promění krev v těle, tak ani není možné aby bylo vše stejné :-D.

@Sab.inQa93 to víš, že zdraví miminka je top a pro mě to nejdůležitější na světe po těch všech komplikacích. ;-)

Holky mám dotaz, máte nebo měla jste některá těhotenské migrény??? Já totiž migrénu neznám, ale několik dní mě děsně bolí hlava od čela dozadu, že i každý pohyb hlavou je pro mě nepříjemný, ale nezvracela (vím, že se u ní i zvrací). Ale nemám při těch bolestech na nic chuť. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.10.17 09:20

@Monalisasmile mě to chytne občas, taková tepavá bolest a jediný co mi pomáhá je zalézt si do ticha a tmy, jinak na migrény netrpim. Teď v těhu mě celkově hlava bolívá častěji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.10.17 09:54

@Monalisasmile holka, migrénu poznáš. Já začnu před ní vidět aury kolem světel (to třeba bolest hlavy ještě nepřišla, ale aury už jo), pak udeří bolest hlavy a musím zalézt, tma, ticho, spánek, jinak zvracím a umírám :-) migréna mě úplně vyřadí z provozu. Nejlepší je ji chytnout hned v začátku a nasadit prášky…

Btw. hlava mě v těhotenství bolela snad dvakrát a jediný, co můžeme, je paralen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.10.17 13:27

@Monalisasmile jo to máš pravdu. A ohledně migren u syna jsem je mela to cely začátek a teď asi pár dni za cely začátek. Asi tak 3× nebo 4× ale trpěla sem. Pokaždé sem při nich i zvracela…

Jinak kdy jste začali cítit pohyby nebo takové simrani? Mě přijde, že už je cítím ale nevím zda jen blbnu nebo je mohu cítit tak brzo. Jsem 10+2 u syna jsem je mela az 16tt a spíš jen simrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.10.17 13:38

Jej, no s tou tmou, klidem a ležením taky zkouším a je to dobré. Ale pak se to zase zhorší :nevim: Mám i takový mžitky před očima, možná i auty jak popisujete :-). No uvidíme, snad to brzy přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.10.17 14:48

@Monalisasmile mžitky před očima můžou být taky :-) zkus paralen, ale opravdu jenom jeden, max dva. S těma lékama v těhotenství to je blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí