Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
30.10.17 13:28

Ahoj holky, je tu delší dobu nějak mrtvo :D tak píšu :) Jak se máte? Jak vám je a co je u vás nového? U mě naštěstí vše v pořádku :) nevolnosti a zvracení si mi vyhly :D :) tak jsem ráda :) před dvěma týdny jsme byli na screeningu, kde nám řekli, že vše vypadá být v pořádku, jen neviděla doktorka ledviny, protože mimčo bylo špatně natočené a hodně aktivní :D :D tak si nás pozvala znovu na zítra, ať koukne na ty ledviny :) a říkala, že jelikož budu už probíhající šestnáctý týden, tak by mohlo být vidět i pohlaví :) no nemůžeme se s přítelem dočkat, až ho zase uvidíme, jak tam mává nožičkama a ručičkama :) :srdce: všem přeji příjemný den :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
30.10.17 13:52

Tak já jdu na kontrolu ve středu a pohlaví tak nějak tuším podle chutí, ale vše může být jinak, že… :mrgreen: Na mě teď spíš dopadá ta únava, ale to je asi i tím počasím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.10.17 14:20

@xacxa jojo já také tušení mám a tak nějak počítáme s tím, že to bude kluk :D zaprvé to prostě tuším, mám chutě také spíše na kluka a neměla jsem nevolnosti. Ale přesně jak píšeš, vše může být jinak, ale byla bych v šoku kdyby mi řekli, že je to holka :D ale hlavně ať je zdravé a vše v pořádku :) jinak únavu mám už od začátku těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.10.17 14:34

Ahoj, ja byla dnes na kontrole u sveho a ve stredu me ceka screening nevim zdali uz bude delat utz a nebo budou brat jenom krev nechame se prekvapit, s pohlavim zatim nevim, dcerka porad rika ze tam je chlapecek tak uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.10.17 15:09

@Peeetha mě dělali nejdříve odběry a až pak samotný ultrazvuk :) záleží v kolikátém jsi týdnu, protože ultrazvuk na screening by se měl dělat snad nejpozději 13+6tt nebo tak nějak :) takže pokud už jsi nějaký ten třináctý týden tak ti asi udělají oboje najednou a pokud máš ještě čas tak postupně :) ;) každopádně budu držet palečky, ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.10.17 15:10

@Petacek dnes jsem byla na kontrole a podle utz jsem 11+5 myslim tak uvidim ve stredu, minule mi nejdrive brali krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.10.17 15:11

Ahoj ja byla v patek na krvi na 1.trimestrialni screening a ulz me ceka 8.11. uz se nemuzu dockat aby nam rekli ze je mimisek zdravej :lol: jinak ja mela nevolnosti ale skoncili kolem 11tydne kdyz jsem cekala dceru tak jsem trpela celodenima nevolnostma az do 5 mesice jinak chute mam spise na sladke, plet opet jak v puberte tak ja nevim ja si spis myslim ze to bude kluk i pres priznaky na holcicku :lol: kdyz jsem cekala dceru prali jsme si kluka :lol: ale ted bychom chteli opet holcicku tak verim tomu ze to na potvoru bude kluk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.10.17 15:12
@Peeetha píše:
@Petacek dnes jsem byla na kontrole a podle utz jsem 11+5 myslim tak uvidim ve stredu, minule mi nejdrive brali krev

tak to ti vemou zatim jen krev, ja byla 11+4 kdyz jsem sla prvne a vzali mi jen krev a ulz az za 12dni po krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.17 16:00

Termín v květnu

Ahoj taky mám termín v květnu. Jsem dnes 10+1tt a čekáme druhé miminko. Doma už mám 3 letého chlapečka. Termín máme 27.5…
Snad nevadí, že jsem píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.10.17 16:24

@Sab.inQa93 ahoj vitej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.17 16:27

@mikysek1990 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.10.17 17:30

@Petacek Ahooj, tak já jsem 16+2tt a dnes jsem běžela k Dr kvůli o víkendu propuklému zánětu močáku :cert:. Nic příjemného, ale jelikož mi u prvního těhu (s dcerou) selhávala pravá ledvina, tak si mě chtěla Dr pořádně prohlídnout :-). Naštěsti ledviny mám zatím v pořádku, moč mi poslali na kultivaci a prozatím jsem vyfasovala uroval manosu. Při té příležitosti se koukla na miminko a sdělila mi, že to je kluk :D

Spíše by mě zajímalo co jsou tradiční příznaky na holku nebo na kluka co zde uvádíte? :) U dcery mi nebylo špatně, neměla jsem žádné chutě a pleť a vlasy jsem měla jako ze žurnálu :mrgreen:
Teď čekám kluka a do 15tt jsem zvracela, mám divné chuťe, ale ne na sladké, pleť a vlasy mám opět super :-)

Jinak co se týče screeningu, tak mě Dr rikala a uz to tady holky psaly, že někdy vezmou krev a UTZ udělají zároveň, jen výsledky krve sdělí později :-) Já měla prvně krev a UTZ za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.17 18:01

@Monalisasmile ahoj ohledně tech chutí u syna jsem jedla vše kyselé a slané. Pleť i vlasy jsem mela nádherné a bříško do špičky. Teď jsem podruhé těhotná a vlasy hrozné, padají mi a o pleti nemluvím. Jsem jak pubertak. U syna jsem nezvracela. A teď ano a několikrát. A chutě na všechno, ale nemusím maso. Tak nevím co to bude. Snad se nám povedla konečně holčička. Jinak gratuluji k chlapeckovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.10.17 18:05

@Monalisasmile taky bych ráda věděla jaké mají být chutě na holku a jaké na kluka, protože u syna nemám pocit že bych preferovala nějak výrazně slaný nebo sladký ale nebylo mi vůbec špatně, těď mi je hůř od žaludku ale nezvracím a ze začátku jsem měla chuť na sladký a nemohla jsem se podívat na maso a teď se to úplně obrátilo tak nevím. Screening nás čeka příští pondělí tak uvidíme jestli nám prozradí pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.10.17 18:19

@Sab.inQa93 děkuji :-) Tak mě to bylo celkově jedno, já bych brala i dvě holčička, ale budeme mít aspoň páreček :D
Mě právě přijde, že to všechno jsou pověry. 99% mých kamarádek má už děti. Jedna kamarádka byla u kluka jako ty, ne zvracela, krásná pleť, jiná zvracela a měla samé potíže. Já zvracela moc moc, ale pleť mám uplně v pohodě a vlasy taky. U holky jsem nezvracela vůbec, ale pamatuju, že mi u ní hodně chutnaly nektarinky :-D.
Já myslím, že speciální předloha pro kluka a holku prostě neexistuje :nevim: :D Protože podle toho jak mi je od začátku bych měla čekat holku a před skoro osmi lety jsem měla mít kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí