Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicky07 tak to nejspíš bude chlapeček, ten se pozná dříve než holčička
nicméně může to být výjimka a viděl třeba holčičku ![]()
@neria55 chtěli by jsme holčičku, kluka už máme
třeba viděl kávové zrno ![]()
@Marleyna mě řekl odpočívat, ale ještě chodím do práce, tak se budu snažit zvolnit no
také držím palce ![]()
@Nikyna77 já žádný bolesti nemám vůbec nic..a doufám té to tak zůstane..já sem krvacela a hodně spinila hned na začátku těhotenství..a modlím se aby to už nepřišlo znovu..takže té taky úplně chápu jak asi musíš být vydesena:( a beres naky prášky napsali ti něco?
@Nicky07 tak já už sem na neschopence hned od začátku co sme rozjeli to umělý oplodnění a hlavně já dělám operátora ve fabrice kde sem tahála těžký věci takže u mě prace vůbec nepřichází v úvahu..
@Marleyna Dnes jsem dobrala ultros a beru magnesko jinak nic. A ty?
Hele pokud je dobry stroj a miminko se nestydi, tak muze stejne jasne poznat jak kluka, tak holku…ono to totiz takhle brzy vypada temer stejne, akorat kluci maji hrbolek nahoru a holcicky vodorovne
Ja jdu ve stredžu na screening (13+2) tak doufam, ze to bude doktors schopna odhadnout ![]()
@Katule93 píše:
@Monalisasmile ty jak koukám to nemáš lehké… Tak snad vše dopadne dobře:)My dnes byly na vyšetření, a viděli jsme tam nyní už našeho chlapečka![]()
těžkej pohodář, si tam ležel v pohodě…jsem se musela jít najíst aby se chlapec pohnul líp
Joo mám to dobrou divočinu
Ale věřím, že Krušné začátky přináší šťastné konce
![]()
Ty už tedy víš co to bude? Já se to nejspíš dozvím až toho 7.11., ale více méně si myslím, že to bude kluk jako buk
Prostě nějaká vnitřní tucha. ![]()
Mne rekl mudr dnes na screeningu 13+1, ze se to jeste takhle brzy neda poznat. Byla jsem v Motole.
@Marleyna @Nikyna77 Děvčata, mám podobné problémy, také jsem krvácela. Beru Utrogestan a Ascorutin. Mimísek není nízko naštěstí, ale na co jsem se chtěla zeptat je zažívání. Mám takový ucpaný problém. Chodím 1× za 3-5dní. Občas se to srovná, ale teď jsem byla na pohotovosti se strašnýma křečema, průjmem a zvracením. Od té doby jsem ještě nebyla.
A to jsem si před tím libovala, že jsem chodila ob den. Jsou ty potíže opravdu Utroušem?? Jsem na nemocenské už pár týdnů, protože jsem těžce nezvládala chodit do práce a gynekolog mi řekl, že jsem zrovna já těhotenství na hnoji nenašla a napsal mi neschopenku. V pátek jedem na screening, tak držte palce ![]()
@Veronika.Berta Ahojky, tak ja takove problemy nemam. Chodim kazdy den
,ale asi je mozne ze ten ultros snasime kazda jinak. A procpak jsi krvacela? A v kolikatem tt jsi?
Ahoj holky tak dnes jsem dostala tehu prukazku a pristy tyden jdu na screening, chci se zeptat brali vam na screeningu krev a pak si vas az zavolali na utz? u minuleho tehu mi nejdrive vzali krev a pak za nejaky tyden jsem sla teprve na utz ale ted mi rekla rovnou ze bude chtit 1400 tak si nejsme jista, jak jste to meli v @Veronika.Berta ja teda brala minule tehu utrous a nemela jsem po nem zacpu ale bylo mi zle, zacpu mi spise delalo zelezo, at je brzy lepe
@Peeetha pokud mas kombinovany screening, tak ten je odber a za za tyden-3 zvuk-to zalezi kdy jdes na odbery a ta jak dlouho na screening…ja mam treba ultrazvuk zitra (tj 3 tydny po odberu, aby bylo videt co nejvic)???? a hradis si ho sama a tusim, ze VZP ti pak zpetne proplati do vyse 1000kc, pokud jim predlozis doklad nebo prukajdu
tam presne nevim co, ale muzu dat vedet
@Veronika.Berta
Zacpu muze a casto i zpusobuje zvetsovani se delohy…ja mam taky zacpu a pak chodim a chodim a pak zase prd
Tak snad to brzy prejde, i kdyz ja nepredpokladam, ze by se to s postpujicim tehotenstvim zlepsovalo ![]()