Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muj doktor rikal, ze jen listovku a jod, ze ostatni je zbytecnost. Tehotnym to cpou doktori, pze za to maji penize a moke drivejsi doktorka s // na testu me hned posilala pro chytre miminko ![]()
@Katule93 já jsem taky úplně děsně unavená
tento týden úplně nejvíc… hrozně bych spala a vždycky se těším z práce domů, abych si šla lehnout a když nemůžu, tak už jsem večer úplně vyřízená. Včera jsem byla na přítele strašně protivná
chudák to odnáší z první linie.
@kaya.ko Mě povídej, já jsem v práci jak chodící zombík, a zase až takové nálady nemám, ale furt spím o každé příležitosti. Samozdreme je to doma znát, a přítelovi to vadí. Jen mi nadává že jsem líná
ale pak si to zase uvědomí a omluví se, já za to prostě nemůže jen cítím postel a nutí mě to spát… Brrr ale já teda dělám 12ky, neboť moje vedoucí stojí za hovno, a místo aby chodila ona 12ky tak si princezna odchází v 18h… Ale já to ještě vydržím do listopadu, a pokud Doktor řekne že už toho má plný zuby a pošle mě na,, odpočinkovou dovolenou"
tak doma umřu, ono by asi stačilo kdyby jí to asi dál písemně… Jelikož mi končí koncem roku smlouva, tak manažerka že o tom jakože neví aby mi mohla potom dát smlouvu na dobu neurčitou,… Vůbec nevím jak to chodí když končí smlouva, jestli mám narok na peníze atd atd moc stresů, a do toho ještě
řešíme/hledáme byteček ![]()
Jinak mi podle utz byl vypočítán druhý termín porodu na 1.5. 2018 což je den našeho prvního výročí svatby
![]()
Zdravim holky na kocarky uz koukam taky mam par typu ale nechci nic tezkyho takze spis koukam na vahu cca do deseti kilo max11 holky jak jste na tom uz mate briska ja jsem ted 14+1 a uz bych rekla ze mam dost velky bricho foceno vcera
@Markykula Pořád koukám, a líbí se mi značka Riko Brano
ideální pro me požadavky ![]()
@Kikulinka83 ja teda mam zatim akorat tak prd???? ale jsem o cca 10 dni min, tak uvidim co prinese 14+1
ted mam nervy ze screeningu pristi stredu ![]()
Tak ja chtela treba ten hauck malibu xl tim ze vazi jen 9,7kg sportak a pak jsem jeste nasla 2v1 trikolku ten se mi taky libi
@Katule93 to nevím, jak to do konce roku utajíš před šéfovou, přeci jenom už budeme mít asi na vánoce pupík
kdyby ti tu smlouvu neprodloužila, tak nemáš nárok na nic, nejlepší by bylo, kdyby ti tu smlouvu na neurčito dala, protože by ti pak musela držet místo i po návratu. Nevím teda, jak se to dělá, když seš na nemocenské a končí ti smlouva. Ufff a ještě dvanáctky, no to bych byla úplně zombík.
Já jsem byla včera v lékárně, vyhlídla jsem si na internetu nějakej sirup Florimax nebo tak nějak, mělo by to být železo a směs vitamínů a v lékárně mi to odmítli prodat
Přitom to je normálně i pro těhule a kojící, ale lékárnice mi řekla, ať počkám na doktorku a výsledky krve… Takže usínám za chůze i nadále ![]()
Tyjo holky ale já jsem teda 11+6 a bříško vůůůbec nemám. Ani náznak. Příští týden velký ultrazvuk, tak snad bude všechno v pořádku…
@kaya.ko Já nic nezajím, ony to vědí. Ale dělají ze to neví… Je to na prd, platím všechno dáne atd a pak se tady budu stresovat…O je doba
@Markykula no ja predtim mela lehkej sportovni kocarek taky trikolku s plastovymi koly a ulne super i snih i tezjej teren takze zalezi asi na kvalite kocarku a ja nastesti jsem v zemi kde moc nesnezi ????