Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
16.10.17 22:11

@Punkacka no to je to, že to také vydýchat nemohu… :cert: Do teď byl zlatý, ale tohle si mohl odpustit. Asi je všechny zavřeme společně do jedný místnosti ať si pokecaj jak jsme děsně citlivé a náladové :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 23:45

Ahojky. Tak se přidávám k těhulkàm. Termín podle MS je 16.4. A podle UTZ 2.5. Dlouho jsme to plánovali, chtěli jsme květnové mimi ale v červnu jsme zjistili že màm problém s prolaktinem a i když jsem na to brala prášky dr. mi řekla že otěhotnět je nepravděpodobné ale nakonec se to povedlo mesic po svatbe jak bylo v planu :D jen mě od 4tt trapí celodenní nevolnost. Je mi zle od chvíle co se nasnídám do setmění. Ale pak ožiju a je mi skvěle. Prý nevolnost od 2. trimestru pomine. Tak se nemohu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.10.17 08:28

Ahoj holky:-) to se mi tak ulevilo, že nejsem jediná, komu přijde, že těm chlapům by se patřilo občas „urazit hlavu bejsbolkou“ jak se někdy chovají:D…to co jsem tu četla mi docela pomohlo… do teď jsem si myslela, že jsem jediná budoucí maminka, která je z toho svého chlapa tak nějak na prášky :(…on ne že by ten můj byl takový necita, že by ho miminko nezajímalo to ne… bříško hladí pořád, mluví k němu, když sem u doktora, tak hned chce vědět jak to dopadlo…ale obecně mi přijde s těma jeho náladama jakoby snad těhotný byl on :cert: jednou se mohl zbláznit, že jsem si mu ráno, když jsem pospíchala do práce dovolila říct, že mě zdržuje(protože mi za 3 min měla jet tramvaj a on mě prostě opravdu zdržoval) a on z toho udělal věc, jak kdybych mu řekla, že je sedminásobnej vrah a téměř 24 hod se mnou nekomunikoval no chápete to některá???v tuhle chvili sem si začala říkat, že mě asi čeká krásný život svobodné matky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.10.17 08:31

A jen ještě ze zvědavosti nenajde se tu náhodou maminka, co má termín porodu kolem 2.května a uvažuje o porodnici Podolí? :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 10:26

Holkyyyyyyy, já mám takovou radost, máme už po genetice :) a podle utz je všechno v naprostém pořádku, miláček nám roste ukázkově, už má žaludek a plný močový měchýř - už čůrá :lol: :mrgreen:. Výsledky z krve budou ještě dnes a pokud mi prý nikdo během dne nezavolá, vše je v pořádku. Byla to hrozná prča, i když teda našeho mimíska mi bylo trochu líto. Spinkal a museli jsme ho tedy probudit a tak na nás pohrozil pěstičkou :lol: :lol:, celej já, když mě někdo vzbudí, taky jsem silně nevrlá, ale teda je to fakt pohodář. Takový lehárko tam má, nožičky opřený o placentu, jako by se nechumelilo :mrgreen:. Byl to zatím ten nejnádhernější zážitek, co jsem měli s manželem možnost zažít na vlastní kůži, moc si toho vážíme, že máme to štěstí a dostali jsme ten nejcennější dar v podobě našeho miminka. Všem, koho čeká ještě jakákoliv kontrola, držím všechny palce, ať na Vás čekají jen samé dobré zprávy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 10:27

A ještě přidávám pár fotek :), ty černobílý fotky, bych řekla, se mi líbí víc než ta 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
17.10.17 10:30

@Danca0804 Báječné zprávy moc moc moc gratuluji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 10:38

@CZtka

Děkuju moc :), s krví věřím, že už volat nebudou a že máme všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.10.17 10:48

@Danca0804 jee to je paráda, jsme rádi za tebe, že je vše ok :* :kytka:
Fotky mimiska jsou perfektní :palec: Jen na tom 3D nic nerozeznám :lol: Už se těším na kontrolu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 11:10

@Monalisasmile

Je pravda, že na tu 3D je potřeba trochu fantazie a představivosti :mrgreen:, drží se jakoby za hlavičku, jako kdyby říkalo: „Proč mě budíte? Nechte mě ještě spát!“ :lol: :lol: Ale těžko říct, kdyby to nebyl můj utz, jestli bych byla schopná to v tom vidět :D

Příspěvek upraven 17.10.17 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
17.10.17 11:20

@Danca0804 :srdce: :palec: mi zvlhly oči:-) moc gratuluji. My jdeme na UTZ zítra, krev už mi brali před týdnem. Tak si také moc přeji, ať je to v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 11:28

@Saarka_O

Věř, že bude vše v pořádku. Začínám mít z toho všeho takový pocit, že ta genetika je prostě takový strašák a obrovský byznys, ale drtivá většina těhotných má vše v pořádku. Takže hlavu vzhůru!! Pravděpodobnost, že to dobře dopadne, je mnohonásobně vyšší, než že by se mělo něco pokazit…Hodně štěstí a zítra napiš, jak jste dopadli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.10.17 12:23

@Danca0804 blahopreju, pocity to jsou uuuzasne, uzivej si je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.10.17 12:45

@Gabculkaa

Dekujeme moc!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.10.17 13:25

@Danca0804 Myslím, že ta genetika je dobrý byznys. A občas vystraší některé maminky zbytečně. Stejně jak jsem to měla já, jelikož jsem měla špatnou krev a také špatné výsledky UTZ, nakonec to však po odběru choridových klků dopadlo dobře. :D Já bych si ten prvotrimestrální screening zaplatila klidně znovu, kdybych chtěla ještě další mimi, už jen proto, že i přes to, že ta pravděpodobnost nemoci je nízká, může se objevit a je dobré to vědet včas. :) Viz maminky co psaly o tom, že bohužel jim vadu našli.
Každopádně věřím, že @Saarka_O to bude mít také na jedničku :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky