Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ženy, právě jsem prijela z kontroly. Příšerka je zdravá krásně ji bije srdíčko, akorát je pořád dost nízko. A aby toho nebylo málo tak se prostě rozhodla, že mi pohlaví neukáže potvora jedna
Dneska si vezu i první fotku, ale natočená nic moc.
@Punkacka a ty ses kolikaty tyden Kaci? No na screeningu ve 20tt snad bude spolupracovat vic
A uz mas vymyšlené jméno pro holcicku?
@Punkacka krásné:-) takový obrázek jsem snad ještě neviděla( myslím takové zobrazení:-))
Jen na fotce je vidět i Tvé jméno, tak radši upozorňuji ![]()
@Punkacka Jako,ze mas nizko placentu? A kolikaty jsi tt? Jinak fotecky krasny to nebude klasicky ultrazvuk, nebo ano?
@Markykula Fakt 2mesice?
a v nemocnici, take delaji nebo ne? To, uz bych mela asi smolika.. Ja jsem dnes 15+7 tt ![]()
@Nikyna77 Joojooo, do Gennetu jsou hrozný fronty, asi tak jako všude. Já jsem se chtěla objednat ale bylo pozdě na první screening, takže mi zbývá Liberecká nemocnice. Slyšela jsem dobré i špatné recenze, závěr si udělám sama po screeningu, už s tím stejně nic neudělám. Vypadá to, že 2018 bude silný ročník
Když jsem se chtěla objednat do Boleslavi, tak jsem měla pocit, že na první screening se tam objednávaj ženský už s prvním pozitivním těhutestem.
![]()
@Veronika.Berta A v kolikatem jsi? Treba se sejdem v porodnici..teda pokud budes rodit tam ![]()
@CZtka jsme v 17tt. No na další kontrolu se těšim bude zase měření a prostě větší kontrola tak snad za tu dobu se nějak pohne ať už vim jestli nakupovat klučičí nebo holčičí. Holčička bude Elizabet/Elisabeth ještě nevim jak napsat. Ale s klučičim máme doma boje přítel chce Teodora, ale já bych chěla Artura. No musí to být holčička ať je klid.
@Saarka_O To je fotka z 3D protože příšerka byla nacpaná hrozně nízko a musel s tim hodně manipulovat, aby z toho něco bylo a šlo poznat co to na fotce je ![]()
@Markykula Kéž by holčičku si moc přeju ![]()
@Nikyna77 Ne placentu, ale dělohu nízko položenou. Miminko je nacpaný nízko. Musim cvičit a postupem času by se to mělo zlepšit. Jinak jsem v 17tt a snímek je ze 3D.
@Punkacka To jsi se asik spletla nizko je placenta, ne deloha takhle mi to vysvetlovali v nemocnici mam totiz ten samy problem :-/ ale teda mam mit klidovy rezim rozhodne ne cvicit ![]()
Zdravím děvčata, berete tu některá vitamíny?? A jaké? Říkám si jestli moje častá únava není i z toho že mi chybí vitamíny
,…
Jinak děvčata moc krásné fotky maličkých
, už v pondělí konečně prenatální vyšetření, nemůžeme se dočkat ![]()
@Katule93 Ja beru Superfolin 2 od Chytreho miminka… Je to kombinace tablet s vitaminy a kapsulky s rybim tukem.
@Katule93 Beru od cca 5.tydne Pregnafolin ( „Femibion“ ale pod značkou Dr. Max) a železo. Před 2 týdny jsem začala i s kapslemi s rybim tukem.