Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
18.10.17 21:14

@Nikyna77 vubec ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.10.17 09:51

Tak ženy, právě jsem prijela z kontroly. Příšerka je zdravá krásně ji bije srdíčko, akorát je pořád dost nízko. A aby toho nebylo málo tak se prostě rozhodla, že mi pohlaví neukáže potvora jedna :lol: Dneska si vezu i první fotku, ale natočená nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.10.17 11:21

@Punkacka a ty ses kolikaty tyden Kaci? No na screeningu ve 20tt snad bude spolupracovat vic :srdce: A uz mas vymyšlené jméno pro holcicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
19.10.17 11:40

@Punkacka krásné:-) takový obrázek jsem snad ještě neviděla( myslím takové zobrazení:-))
Jen na fotce je vidět i Tvé jméno, tak radši upozorňuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.10.17 14:36

@Punkacka Jako,ze mas nizko placentu? A kolikaty jsi tt? Jinak fotecky krasny to nebude klasicky ultrazvuk, nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.10.17 14:37

@Markykula Fakt 2mesice? 8o a v nemocnici, take delaji nebo ne? To, uz bych mela asi smolika.. Ja jsem dnes 15+7 tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 15:21

@Nikyna77 Joojooo, do Gennetu jsou hrozný fronty, asi tak jako všude. Já jsem se chtěla objednat ale bylo pozdě na první screening, takže mi zbývá Liberecká nemocnice. Slyšela jsem dobré i špatné recenze, závěr si udělám sama po screeningu, už s tím stejně nic neudělám. Vypadá to, že 2018 bude silný ročník :D Když jsem se chtěla objednat do Boleslavi, tak jsem měla pocit, že na první screening se tam objednávaj ženský už s prvním pozitivním těhutestem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
19.10.17 15:25

@Veronika.Berta osmičkové ročníky jsou nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.10.17 17:19

@Veronika.Berta A v kolikatem jsi? Treba se sejdem v porodnici..teda pokud budes rodit tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.10.17 18:06

@CZtka jsme v 17tt. No na další kontrolu se těšim bude zase měření a prostě větší kontrola tak snad za tu dobu se nějak pohne ať už vim jestli nakupovat klučičí nebo holčičí. Holčička bude Elizabet/Elisabeth ještě nevim jak napsat. Ale s klučičim máme doma boje přítel chce Teodora, ale já bych chěla Artura. No musí to být holčička ať je klid.

@Saarka_O To je fotka z 3D protože příšerka byla nacpaná hrozně nízko a musel s tim hodně manipulovat, aby z toho něco bylo a šlo poznat co to na fotce je :D

@Markykula Kéž by holčičku si moc přeju :oops:

@Nikyna77 Ne placentu, ale dělohu nízko položenou. Miminko je nacpaný nízko. Musim cvičit a postupem času by se to mělo zlepšit. Jinak jsem v 17tt a snímek je ze 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.10.17 19:40

@Punkacka To jsi se asik spletla nizko je placenta, ne deloha takhle mi to vysvetlovali v nemocnici mam totiz ten samy problem :-/ ale teda mam mit klidovy rezim rozhodne ne cvicit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.10.17 20:00

Vitamíny

Zdravím děvčata, berete tu některá vitamíny?? A jaké? Říkám si jestli moje častá únava není i z toho že mi chybí vitamíny :think:,…

Jinak děvčata moc krásné fotky maličkých :oops:, už v pondělí konečně prenatální vyšetření, nemůžeme se dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
19.10.17 20:45

@Katule93 Ja beru Superfolin 2 od Chytreho miminka… Je to kombinace tablet s vitaminy a kapsulky s rybim tukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.10.17 22:01

Kyselinu listovou a rybí tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
20.10.17 05:45

@Katule93 Beru od cca 5.tydne Pregnafolin ( „Femibion“ ale pod značkou Dr. Max) a železo. Před 2 týdny jsem začala i s kapslemi s rybim tukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí