Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@CZtka píše:
@STEVIANKA Parádaaaa![]()
Hele segre vyslo riziko na trizomii 13-Pataauv sy. a presne jako ty šla na genetiku jinam a ještě jeden zvuk a vše v pořádku a malemu uz bude 6 a rekla bych, ze je spis nadprumerne inteligentni
Takze kliiiid a raduji se s tebou
Dekuju
![]()
Tak to je super, že vyšetření dopadlo dobře. Je to stres. Nám vyšlo vyšetření v Gennetu UZ i krev dobře, ale stejně jsme ještě nechali udělat ten Prenascen.
Už mi dopoledne volali, výsledky jsou úplně v pořádku a čekáme holčičku
Má doma 15letého bráchu, tak to bude asi pěkný rozmazlenec ![]()
Tak ještě aby to všechno dobře dopadlo
Tak po mesuci zase kontrola. Podle ms jsem 11+5 podle dnesniho utz 10+4. 3.11. Jdu screening. Prdolka uz meri 4 cm. Mam vystavenou tehu prukazku. Ted kdyz koukam na tu fotku z utz, neprijde vam ta pusinka moc vyrazna?
Tehulinky a jeste jedna vec nerozumi tu nekdo tech jejim skratkam?
{U-EPDL},{U-LEUK},{U-ERY}.
@Markykula
Já jsem byla tento týden a už nám říkal, že to vypadá na kluka… Takže možné to je, záleží jak bude samozřejmě natočený a tak všechno ![]()
@Markykula Já na tom screeningu byla včera, ale pohlaví jsme neřešili…důležité pro mě je, aby bylo mimčo zdravé, ačkoliv si myslím, že je to kluk, podle chutí co mám a jak to bylo u nás v rodině s chutěmi po ženské linii, a na utz si myslím, že jsem tam nějaký hrbolek viděla, ale nejsem doktor
My pohlaví budeme řešit, až to bude poznat pěkně, ale jak už jsem řekla moje zdraví a zdraví miminka jsou na prvním místě
![]()
Příspěvek upraven 06.03.18 v 16:24
Ahoj dámy, tak jsme čerstvě po screeningu, dopadl výborně
uf. Paní doktorka navíc asi viděla náběh na „pindíka“
Tak uvidíme, jestli se to vyvrbí a bude to tím pádem Honzík ![]()
Je neuvěřitelné, že takhle malej tvoreček už je skoro hotovej- ruce, nožičky, mozek, srdíčko, močový měchýř…
@Adjon když si představím, že do Gennetu chodí ve většině vystrašené maminky, tam by teda mohli na tom vlídném zacházení zapracovat. ![]()
A taky nevím jak vy, ale já jsem za to vyšetření v Gennetu platila 1100 Kč.
Na to, že jsem byla v ordinaci i se svlékáním a oblékáním tak max. 30 minut, bych čekala vřelejší zacházení.
Byla tam se mnou i moje maminka a taky z toho byla dost překvapená.
@eMa321 Tak mě se ptali na screeningu, jestli chci kompletní screening, já samozřejmě ano a platila jsem 1200,– ve fakultní nemocnici, ale mně to za to stojí, jde přece o moje dítě ![]()
@Nikyna77 Na me to dela dojem jako vysledky moce: bilkovina, leukocyty(bile krvinky) a erytroc.(cervene krvenky)…vetsinou jsou to hodnoty, ktere maji U-urea=moc a nebo S-serum=krev
@CZtka juu moc dekuji
a kdyz tam mam vysledek ojedinele mam se znepokojovat?
![]()
@Markykula Ja tam pujdu ve 20tt a chtela bych tam zkusit i 3D ultrazvuk.
![]()