Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam takove brisko, jsem v 10tt a cekam druhe kocarek asi budeme mit po dceri X ladner x move pokud ho neprodame ale nejspise ne, jinak u me nevolnosti porad jsou rano kdyz se hned nenajim tak mi je zle a vecer mi byva hodne zle ![]()
@Monalisasmile jak dlouho citis pohyby mimca taky se tesim az zacne kopat
Teda vy mate takovy maly briska no asi to bude tim ze ja pred tehotenstvim uz nejakej ten spek mela
tak mozna proto mam ted takovy bricho
no ja vse co jsem mela na deti dala pryc takze musim od zacatku vse nakupovat neda se nic delat no
holky jak jste na tom ted s chuti na sex mate nebo spis nemate
@Kikulinka83 No já mám na to že jsem v úterý 12+0tt podle utz jsem už teď 12+5 taky bříško, ale jak říkáš, už jsem měla nějaký ten špíček
…co se sexu týče, doteď jsme museli být opatrní, jelikož jsem špinila, takže jsme abstinovali, ale třeba dneska jsem se v 5 ráno vzbudila a chuť byla a manžel ani neprotestoval
![]()
@Coolca Ano jen jsem si polezela chvilku v nemocnici a mam narizeny klidovy rezim.Ted me pro zmenu trapi hnedy vytok. Vlozka cely den cista, jen pri utreni ho tam trocha je :-/,ale ze pry je to ok, tak snad to bude take dobre. :-/ a ty jsi pouze spinila?
@Katule93 No to je fakt, je to kapesné. Každopádně ještě ani nevíš kdy přijde
Já jsem bohužel na nemocenské od září a ze socialky jsem ještě neviděla ani korunu. A to lístek na peníze byl zaměstnavatelem odeslán nejdříve co to šlo
Jsou to šmejdi. Furt si říkám, že bych se do práce vrátila, kdybych byla ok.
Jinak nevím co děláš, ale největší riziko je právě na začátku a poslední trimestr už spíše nepohodlný.
@Kikulinka83 píše:
@Monalisasmile jak dlouho citis pohyby mimca taky se tesim az zacne kopat
Začalo to teď jak jsem šla do 15tt, je to úplně slaboulinké, protože miminko je malinké ještě a cítím to většinou jak už ležím a jsem uplně v klidu. Je to ale super. U dcery jsem to cítila až kolem toho 20tt myslím. Teď jsem tomu poprvé nevěřila, ale jakmile přišlo takové to lehké ťuknutí na břišní stěnu, což cítil i manžel, tak bylo jasné, že to je mimi a ne střevo ![]()
Jo jinak holky s tím sexem jsem ze začátku moc chuť neměla, ale to mi bylo furt zle, takže těžko. Ale přesto jsme to nějak s manželem dali.
Nyní už mi není až tolik zle a chuť mám, ale spíše mě trápí, že to všechno nefunguje tak jako obvykle a prostě, jak to říci slušně - nevlhnu? Nikdy předtím se mi to nestalo. Máte některá podobnou zkušenost? ![]()
@Kikulinka83 zezacatku chut nebyla, mela jsen citliva prsa a dotyky mi byly spis proti srsti..Ted uz je to dobry, ale je to tak jednou tydne, coz zadna hitparada neni ![]()
@xacxa My máme spočítáno 13.5. Ale že jsem těhotná jsem zjistila na naše výročí a otěhotněla jsem skoro v době narozenin manžela
Hlavně aby byly děti zdravé. Já jsem ročník 90 a povedlo se po dvou letech ![]()
@sabinasa tak me ani nevolnost nejsk nevadila
a taky mame sex tak jednou dvakrat za tyden ale me to nevadi s predeslim jsem mela sex zakazany tsk ted si vynahrazuji ![]()
@Nikyna77
Jj, v pátek a maličko v sobotu, včera nic. dneska jdu znovu na kontrolu, tentokrát ke své doktorce, tak uvidím, co mi řekne.
@Monalisasmile ahjo Chudero:/
Já prodám oblečení v obchodním centru
Takže jsem furt Mezi lidmi a taky plno bacilu
, tak snad to nějak dopadne, a už to něco přijde, si říkám jestli třeba ten tvůj zaměstnávatel ti to ještě neposlal
… Bych se nedivila:/
@Katule93 No a ještě v takovém období má každý druhý rýmu a kašel, no to musíš být na sebe opatrná. Ono hlavně aspoň nic těžkého netaháš, ale těch 12h na nohou je pro těhulku záhul ![]()
Jinak s tou nemocenskou to je hnus. Dnes jsem volala na socku a tam mi tvrdí, že jim to přišlo až 16.10., v práci na mzdá h mi tvrdí, že to odeslali hned 27.9.
Někdo teda lže.
Každopádně peníze budu mít až v listopadu, což je dobrý gól. Ještě, že mám manžela
Asi si to na tu socku budu nosit sama, abych měla jistotu, že to bude chodit v rozumném čase.
Tak holky, dnes jsem byla opět v poradně a viděla mimiska
Krásně roste a vtipně si leželo hlavou dolů jako by s chystalo na porod
Dr říkala, že tam asi někdo právě spinkal.
Taky bych chtěla takovou pohodu.
Ty odhady týdnů na fotkách mě, ale fascinují. Po screeningu, který je přesný jsem měla být dnes 15+5tt, na fotce je 15+3 a ještě k tomu +-9dní
No celkově mi to je fuk, jen mě baví jak je to pokaždé jinak.
Každopádně mi měli říci dnes kompletní rozbor DNA po screeningu a ejhle, oni to tam z laboratoře po skoro 3 týdnech ještě neposlali.
tak se to dozvím až 7.11. na kontrolním screeningu.
Místo toho mě dnes poslali na chirurgii ať lékař zhodnotí pupeční kýlu co mám. Závěr je takový: pokud neuskřine, necháme ji tak do porodu, pokud ano budem muset podstoupit akutní operaci v těhotenství
Takže jak se daří tak se daří. Musím věřit, že s tím vydržíme do konce
.
@Monalisasmile s nemocenskou to mam stejne, za září ji dostanu asi někdy v listopadu..hotova paráda ![]()