Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
22.10.17 13:45

@xacxa Ahaa 8o ty-ju, tak drzim moc, moooc palecky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
22.10.17 13:55

Ja mam takove brisko, jsem v 10tt a cekam druhe kocarek asi budeme mit po dceri X ladner x move pokud ho neprodame ale nejspise ne, jinak u me nevolnosti porad jsou rano kdyz se hned nenajim tak mi je zle a vecer mi byva hodne zle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.10.17 14:10

@Monalisasmile jak dlouho citis pohyby mimca taky se tesim az zacne kopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.10.17 14:17

Teda vy mate takovy maly briska no asi to bude tim ze ja pred tehotenstvim uz nejakej ten spek mela :lol: tak mozna proto mam ted takovy bricho :D :lol: :D no ja vse co jsem mela na deti dala pryc takze musim od zacatku vse nakupovat neda se nic delat no :roll: holky jak jste na tom ted s chuti na sex mate nebo spis nemate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.10.17 14:31

@Kikulinka83 No já mám na to že jsem v úterý 12+0tt podle utz jsem už teď 12+5 taky bříško, ale jak říkáš, už jsem měla nějaký ten špíček :D…co se sexu týče, doteď jsme museli být opatrní, jelikož jsem špinila, takže jsme abstinovali, ale třeba dneska jsem se v 5 ráno vzbudila a chuť byla a manžel ani neprotestoval :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.10.17 17:49

@Coolca Ano jen jsem si polezela chvilku v nemocnici a mam narizeny klidovy rezim.Ted me pro zmenu trapi hnedy vytok. Vlozka cely den cista, jen pri utreni ho tam trocha je :-/,ale ze pry je to ok, tak snad to bude take dobre. :-/ a ty jsi pouze spinila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.10.17 18:36

@Katule93 No to je fakt, je to kapesné. Každopádně ještě ani nevíš kdy přijde :-( Já jsem bohužel na nemocenské od září a ze socialky jsem ještě neviděla ani korunu. A to lístek na peníze byl zaměstnavatelem odeslán nejdříve co to šlo :nevim: Jsou to šmejdi. Furt si říkám, že bych se do práce vrátila, kdybych byla ok.

Jinak nevím co děláš, ale největší riziko je právě na začátku a poslední trimestr už spíše nepohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.10.17 18:46
@Kikulinka83 píše:
@Monalisasmile jak dlouho citis pohyby mimca taky se tesim az zacne kopat

Začalo to teď jak jsem šla do 15tt, je to úplně slaboulinké, protože miminko je malinké ještě a cítím to většinou jak už ležím a jsem uplně v klidu. Je to ale super. U dcery jsem to cítila až kolem toho 20tt myslím. Teď jsem tomu poprvé nevěřila, ale jakmile přišlo takové to lehké ťuknutí na břišní stěnu, což cítil i manžel, tak bylo jasné, že to je mimi a ne střevo :-)

Jo jinak holky s tím sexem jsem ze začátku moc chuť neměla, ale to mi bylo furt zle, takže těžko. Ale přesto jsme to nějak s manželem dali. :lol: Nyní už mi není až tolik zle a chuť mám, ale spíše mě trápí, že to všechno nefunguje tak jako obvykle a prostě, jak to říci slušně - nevlhnu? Nikdy předtím se mi to nestalo. Máte některá podobnou zkušenost? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
22.10.17 20:20

@Kikulinka83 zezacatku chut nebyla, mela jsen citliva prsa a dotyky mi byly spis proti srsti..Ted uz je to dobry, ale je to tak jednou tydne, coz zadna hitparada neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.17 20:44

@xacxa My máme spočítáno 13.5. Ale že jsem těhotná jsem zjistila na naše výročí a otěhotněla jsem skoro v době narozenin manžela :D :D Hlavně aby byly děti zdravé. Já jsem ročník 90 a povedlo se po dvou letech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
22.10.17 20:52

@sabinasa tak me ani nevolnost nejsk nevadila :D a taky mame sex tak jednou dvakrat za tyden ale me to nevadi s predeslim jsem mela sex zakazany tsk ted si vynahrazuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.10.17 07:04

@Nikyna77
Jj, v pátek a maličko v sobotu, včera nic. dneska jdu znovu na kontrolu, tentokrát ke své doktorce, tak uvidím, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.10.17 08:10

@Monalisasmile ahjo Chudero:/

Já prodám oblečení v obchodním centru :) Takže jsem furt Mezi lidmi a taky plno bacilu :roll:, tak snad to nějak dopadne, a už to něco přijde, si říkám jestli třeba ten tvůj zaměstnávatel ti to ještě neposlal :think:… Bych se nedivila:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
23.10.17 11:21

@Katule93 No a ještě v takovém období má každý druhý rýmu a kašel, no to musíš být na sebe opatrná. Ono hlavně aspoň nic těžkého netaháš, ale těch 12h na nohou je pro těhulku záhul 8o

Jinak s tou nemocenskou to je hnus. Dnes jsem volala na socku a tam mi tvrdí, že jim to přišlo až 16.10., v práci na mzdá h mi tvrdí, že to odeslali hned 27.9. :nevim: Někdo teda lže. :cert: Každopádně peníze budu mít až v listopadu, což je dobrý gól. Ještě, že mám manžela :lol: Asi si to na tu socku budu nosit sama, abych měla jistotu, že to bude chodit v rozumném čase.

Tak holky, dnes jsem byla opět v poradně a viděla mimiska :srdce: Krásně roste a vtipně si leželo hlavou dolů jako by s chystalo na porod :mrgreen: Dr říkala, že tam asi někdo právě spinkal. :kytka: Taky bych chtěla takovou pohodu.
Ty odhady týdnů na fotkách mě, ale fascinují. Po screeningu, který je přesný jsem měla být dnes 15+5tt, na fotce je 15+3 a ještě k tomu +-9dní :P No celkově mi to je fuk, jen mě baví jak je to pokaždé jinak.
Každopádně mi měli říci dnes kompletní rozbor DNA po screeningu a ejhle, oni to tam z laboratoře po skoro 3 týdnech ještě neposlali. :pocitac: tak se to dozvím až 7.11. na kontrolním screeningu.
Místo toho mě dnes poslali na chirurgii ať lékař zhodnotí pupeční kýlu co mám. Závěr je takový: pokud neuskřine, necháme ji tak do porodu, pokud ano budem muset podstoupit akutní operaci v těhotenství :roll: Takže jak se daří tak se daří. Musím věřit, že s tím vydržíme do konce :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
23.10.17 11:38

@Monalisasmile s nemocenskou to mam stejne, za září ji dostanu asi někdy v listopadu..hotova paráda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí