Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
16.10.17 15:43

@Punkacka Ahoj chuděrko :-* Střevní chřipka je děsný prevít, docela se divím, že chodíš do práce, jelikož mám spoustu kamarádek co pracuje v mateřské školce a všechny při těhu šli na nemocenskou, jelikož tam to nemocemi jenom koluje a ty jako těhotná nemáš tak dobrou imunitu. :think: Hlavně, že ti je už lépe.

Co se týče chlapa tak s tebou také souhlasím, je to boj a ještě v tom těhotenství si bereme vše strašně osobně :zed:. Já jak jsem manžela vychválila, tak jsem to asi také přehnala. Ve čtvrtek jsem totiž pro něj jela do práce a před prací se pohybovala naše teď už bývalá veterinářka, která mému manželovi kdysi děsně nadbíhala, nehledě na to, že věděla, že je semnou. Má pod jejich firmou ordinaci, takže nic divného na tom nebylo. Ale spíše mě překvapil ten její zaražený pohled na mě a jak se pořád ochomejtala kolem našeho auta. A jak naschvál se manžel v práci maximálně zdržoval. Začala jsem být podrážděná a když došel, tak jsem se zeptala zda čekal až ta kráva odjede a zda se s ní stále baví. :zed: Že já blbá, popudlivá těhle něco říkala, jelikož jsem ho tím naštvala a on jak byl ve vzteku, že mu nevěřím, řekl, že on zase pochybuje zda je fazolka jeho. :cert: Krve by se ve mě nedořezal a tak jsem vystoupila z auta a nechala ho odjet. Od té doby máme doma tichou domácnost a já akorát furt bulím. Sice mi pak řekl, že to vypustil jako útok na mě, ale já nemohu překousnout, že mohl něco takového vůbec říct :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.10.17 16:56

Ahoj holky :) já sem 9 + 4tt a na screenig máme jít zhruba za 14dni..tak až budete mít po tak mi dejte vědět ať vím Naco se připravit :) všem moc držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.17 17:08

Holky, jite zeleninove salaty v restauraci a takove ty prilohove zeleniny a tak? Ja si dnes na svacinu koupila avokadovy toast, ve kterem byl list salatu a najednou mi zaskripalo mezi zuby, jak byl neumyty a byly na nem zbytky zeminy - coz jsem samozrejme zjistila az pri jidle. Pritom jsem ho kupovala v bistru, ktere se tvari jako hrozne zdrave, kvalitni a bio. Mam vztek na to, ze jsou lidi tak liny tu zeleninu i omyt :zed: Ted se budu akorat desit, ze jsem tam snedla nejakou listerii nebo toxoplasmozu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.10.17 17:45

@Danni_ella tak snad z toho nic nebude. :hug: Ja si nekupju nikde nic raci. A když tak si zeleninu udělám doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.10.17 17:56

@Danni_ella To je schválně, aby to mělo ten bioefekt :mrgreen: A bud v klidu :hug: určitě je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
16.10.17 18:30

@Danni_ella neboj se hned listerie. I když chápu ty nervy. Taky už jsem párkrát vyšilovala, ale už jsem se uklidnila. Spoustu věcí si totiž přivodíme i špatným myšlením. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.17 18:53

@j-p Clovek se snazi jist zdrave a nakonec snad kdyby si dal burger v McDonaldu, tak je to mene rizikove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.17 18:54

@Monalisasmile S tim souhlasim, radeji na to nemyslet a nedelat stresy navic, a verit, ze vse bude ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.17 18:57

@Marleyna U me se screening skladal z toho, ze mi sestricka vzala asi 4 ampulky krve a pak doktor delal dukladny uktrazvuk poprve pres bricho… Zadne hrozne vysetrovani :) Jen se mimco porad nechtelo natocit, aby zmeril tu siji, takze me vysetroval dobrych 10-15 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.10.17 19:31

@Danni_ella tak to sem rada ze to není nic hrozného :) a výsledky se pak dozvíš ještě tam a nebo u svého lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
16.10.17 19:36

@Marleyna Muj doktor dela screening, takze jsem byla normalne u nej, ale vzhledem k tomu, ze jeste nebyly vysledky krve (brali mi je ten den), mam si pro vysledky cca. za 10 dni zavolat… Pokud Ti budou brat krev napred, tak budes mit vysledky drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.10.17 20:00

@Danni_ella jo to máš pravdu :lol: raci ten mekac :mrgreen: a bylo by to lepsi ;) i když to není zdravě. Neboj určitě bude vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
16.10.17 20:16

@Marleyna mě odebírali krev ještě před ultrazvukem, takže jsem výsledky věděla hned jak jsem podstoupila UTZ screening. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.10.17 20:36

@CZtka Ano to je přesný neustále mi hlavou běhají tuty otázky. Občas i zhodnotim, že nejvíc má rád sebe a pak až nás. Ale snad to tak neni. A bříško po víkendu s dietou po ty viróze skoro zmizelo :( dneska je první den kdy jim normálně, tak snad naberu hned zpátky.

@Peeetha Jo mě taky přijde, že tohle napětí je nejvíc, když máme delší dobu bez sexu. Teď jsem byla taky dost unavená a bylo mi zle takže jsem nebyla ochotná ani na kompromis. Jinak doma vaří ten, kdo je dřív doma. Žádné dítě, jen pidipes, kterýho přítel už 2 ztratil venku, takže ho s nim nechci pouštět a on ji venčit už taky nechce, takže ikdyž je mi zle je to na mě.

@Saarka_O Jo co bych za to dala, kdybych byla horší já. Když mám své hormonální výkyvy tak dostanu spíš sprdnuto a nebo odejde a nechá mě si to vyžrat samotnou.

@Monalisasmile ty jo tak to bych nevydejchala. To je mi tě vážně líto, tohle kdyby mi řekl tak by letěl. Ale tim, že mě takhle citově vůbec nepodporuje tak už jsem měla takový ty stavy, že jsem si řekla ať na to prdim a když to půjde takhle dál tak je lepší být svobodnou maminou než utrápenou. Jediný co mě vždy uklidnilo bylo vědomí, že tady už je človíček, který mě bude potřebovat a milovat a to vždycky.

Takže ženy stručně a jasně ti chlapy vůbec neumí být těhotný. A jestli tohle citově zvládneme tak jsme fakt silnější pohlavý ať si řiká kdo chce co chce. Takže ženy přeju hodně sil a pevný nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.10.17 21:19

@Punkacka Amen! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie