Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monalisasmile díky a držím palce. myslím, že je důležité nenechat se tím rozhodit, ani to tvé riziko nemusí vůbec nic znamenat ![]()
@simcaP taky jsem nedostala papír s výsledky, jen mi jej ukazoval a pak mi ukazoval přímo vyhodnocení screeningu v PC
@CZtka @Monalisasmile Holky,tak krev jsem dneska ráno zvládla na jedničku
Sestra mi brala 4 ampule krve. Klepala jsem se jak ratlík
ale vše ok. Výsledky se pravděpodobně dozvím až na screeningu. Objednala mě až na 30.10. Strašně dlouhá doba teda..
Utz vysetreni (screening) dělá můj doktor, takže jsem aspoň ráda za to, že se nemusím někam jinam objednávat a jezdit.
@JanickaaaS Tak gratuluji a drzim pesti…ja vysledky krve vim a je mi to co??Uplne k nicemu…
jednak se ty hodnoty hCG beta free a PAPP prepocitavaji na Mom a pak taky ne nadarmo je to kombinovany test
takze bez tech dalsich hodnot je to uplne k nicemu
taky cekam do 25.10. Uz od minuleho tydne…ale ted mam zase o zabavu postarano:poblion:
![]()
Tak mi alza dovezla angel sound a hned jsem vyzkousela a nasla jsem
sice sloubounke buseni ale 100% to bylo ono
@mikysek1990 ty jo tak to je rychlost
Tak to je super, že jsi hned našla ![]()
Tak jsme dneska byli v Gennetu na screeningu a vyslo riziko 1:50 000 - radost strasna ![]()
Akorat teda pristup nic moc, sup sup a rychle pryc, srdicko poslechnout na ctyri buchnuti a rychle obleknout. Kdyz to porovnam s mym gynekologem, ktery minule travil 30 min ukazovanim mi prsticku a ocicek a popisovanim vseho.. no ja mu asi prinesu nejakou lahev priste ![]()
To je prima, že se dá
najít tak brzy. Jsem teď dle utz 8+2tt tak si jej asi taky objednám.
Těhu je po 2.ivf, tak věřím, že příští týden bude na utz vše ok.
@rosnicka2017 ahoj já mám těhu z ketu druhého ivf
tak doufám že v pondělí bude vše jak má ![]()
@JanickaaaS Tak je dobře, že to vzali krev před UTZ screeningem
Sice si ještě chvilinku počkáš, ale výsledky budeš vědět hned. Budu držet palečky. Já jdu do poradny 23.10. a jsem zvědavá jak mi dopadl kompletní rozbor DNA ![]()
Tak holjy streda v 9h geneticka poradna nakonec v Olomouci FETMED tak na nas myslete ![]()
Odebiraji kdyztak DNA z krve sami…doufam ze po porade s pani profesorkou to nebude potřeba
Je tu někdo, komu vyšel pozitivní NT screening? Vyšlo mi riziko downa 1:32, jsem z toho od včerejška hotová ![]()
@lussynet píše:
Je tu někdo, komu vyšel pozitivní NT screening? Vyšlo mi riziko downa 1:32, jsem z toho od včerejška hotová
Na downa ne ale mame horsi 13… co ti rekly? Co doporucuji? Odkud jsi?