Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trinetka Jeste ne, bojim se aby nebylo moc brzo a aby tam vubec neco bylo videt, digi test mi ukázal 2-3tydny od početí
@TerinaKosina tak myslíš, že bylo na cestě další oplodněné vajíčko v době, když ti brali první? To by ti teda vycházelo spíš někdy od 1.8. nejdřív plus ten týden.. No každopádně ať sílí
A prosímtě, co je to za digi testy? kolik to stojí a to ukáže i odhad třeba 3-4 4-5 a podobně?
Ahojky zeny, jak jste na tom s priznaky? Podle ms jsem 7+2 ale mela jsem hodne pozde ovu. Takze kdybych posledni ms mela pozdeji a ovu v terminu kdy byla a bylo to 14dc tak jsem tak 5+6. A jen me boli cela prsa. Jinak nic. Ani se tehu necitim, tak mi to prijde divne
za tyden jdu na utz tak snad tam bude
at uz tomu verim
@Trinetka urcite mela clearblue a ten ukazuje posledni tydny 3+ vic uz ne ![]()
@Trinetka no ono to naposledy jsem začala krvacet Takze jakoby to odcházelo s MS ale aby to bylo vyčištěny tak ten zbytek odsali..tak jsem si rikala ze bych to mohla brat jako poslední MS
…byl to ClearBlue a ukáže to nejvíc 3+ týdne od početí a stalo to 179,– u dr.maxe
@yareah Já skoro žádné příznaky nemám, cítím se netěhotně, až na ty bolesti při rychlejším vstávání.. Já ani ale nevím, kdy to začlo s první, tak ani nemám srovnání.
@yareah Aha, tak to je škoda
chtěla sem si zkusit, kolik je to podle testu týdnů, to už by asi bylo rozumnější jít na krev a změřit si hcg, ale tak snad to do té první soboty v září nějak přežiju ![]()
Zdar a sílu, trochu se vtírnu. Mám TP 1.4.18. Tak to může být i v březnu, ale snad to nevadí.
@TerinaKosina jj díky, já si ani neuvědomila, že mi předtím odpovídala @yareah ![]()
@Trinetka nooo tak uvidime
snad tam je bublinka v poradku.
Nejjistejsi je aby ti rekl doktor na utz
jdes v sobotu?
@Jareach urcite to nevadi
ale ta podoba naseho nicku… ![]()
@Jareach stejně se porod neřídí nějakým TP
akorát se to tu trochu dělí na prvorodičky, které si udělali soukromou, nás co čekáme 2. a více a něco zřejmě ještě zůstává tady veřejně ![]()
@yareah jj v sobotu, jinak sem byla na půlku září a to bych do tý doby nezvládla nejít aspoň na krev
@Trinetka no to verim! Ja pujdu po dvou tydnech, zatim mam za sebou jeden a je to nekonecny ![]()
@yareah Otázka do které chceš
tak pročti diskuzy a pak požádej tu, která tvou chtěnou skupinku založila ![]()
@yareah
Taky mě zaujala podoba nicku. Máš ráda ivrit nebo je to zkratka?