Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikyna77
Doktorka rikala, ze jeste srdicko nemusi byt videt. Neboj.. nektery holky ho vidi az 8tyden.. Hlavne se snaz nenervovat ![]()
@Margitta Jsi hodna moc dekuji
,ale jak se znam budu hned plasit.
Tak doufaaaaam moc doufaaaam, ze tam bude. A prukazku, uz mas? Me doktorka rikala, ze mi ji na te prvni kontrole dat nemuze (ani jsem si o ni nerikala)
, ale ze mi ji da hned co se tam bude neco dit. Z cehos jsem pochopila teda alespon ja
, ze az tam bude srdicko?
@Nikyna77 Ahoj, já byla poprvé v pátek na utz, jsem 7+6 podle ms a podle utz 7tt.
už bylo slyšet a dostala jsem i průkazku
asi to každý doktor dává jinak ![]()
@Tanik86 To buď ráda, že až v 7tt, mě to začalo v 5tt a už se s tím učím žít
.
Juchů tak nám se po půlročnímsnažení taky poštěstilo a termín by měl být 16.4.2018. V úterý jdu na gyndu tak doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Jinak prsa už mi narostly a pekelně to bolí ![]()
@Verukas ja mela
a vse bylo ok, ale prukazku pry az v poradne, takze priste
ani ji nepotrebuji, me bude stacit jestli mimi bude ok
![]()
@Tanik86 tak s tou nevolnosti to mame stejne, uderem 7tt najednou mi zaclo byt blivno a ted se pridala az unava ![]()
@Verukas @neria55 Ale nečekala jsem že to gude tak ráz na ráz. Dnes i po probuzení..tak jsem to rychle zajedla. A ovocem
kt.bych si jindy ani nedala po ránu… To jsou stavy, chutě… Na klobásky mne tedy od včerejška neužije a to minulou So jsem na pivních slavnostech užírala manželovi. Nějak mi přišla k chuti, což jsem jindy nijak vyhledávala. A teď už zase nebudu, chvíli… ![]()
Jo a těhu průkazku mi Dr. prý dá až po vysledcích krve k prvotrimestrálu. Prý se vystaví a zrovna se to tam vyplní.
No, snad bude vše jak má a já se jí dočkám. ![]()
@Nikyna77 ono to
bude, uvidíš.
A když ne, tak opravdu zachovat cgladnpu hlavu, i když to bude těžké. Ale potřebuješ teď být v klidu, už kv. mimču.
Já tenkrát taky věřila, že se to rozběhne. To až dýl, kdy mi prodlužovali dpbu o kt.je menší…totaninka bylojsem pak někde v 8.tt že je o 14 dní, pak že už o tři týdny a stejně se ještě dalších 14 vyčkávalo a dávala se mu šance - a i mě čas se s tím smířit. Pak jsem 24.12. večer začala už hodně špinit, 25.šla na denní a 26.už se sbalenou taškou na revizi - byla jsem 10+5 tt.
Ale 6+3 tt.jsem to zdaleka nezahazovala. ![]()
Ahoj holky tak já se taky hlásím, ale nevim od kdy mam počítat tydny protože jsem 8.7. musela na revizi ale jen tu lehčí formu. Od te doby se MS nedostavila a tuto středu prvni pozitivní test a do dnes sílí
myslíte, že to mám počítat od data toho zákroku?
@TerinaKosina to ti asi nejlíp řekne gynekolog na prohlídce, už jsi objednaná?