Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VerousP Takž už po prvním ultrazvuku to budeš oznamovat rodině?
Já se právě chtěla zeptat, holky, kdy to oznamujete, např. rodičům apod.?
@Nikyna77 ahoooj, tady nás je! to bude jarnátek!!! v porodnicich z nás budou mít radost ![]()
@Verukas no, jak to tady čtu, každý to má asi jinak..
Vám je holky tak brzo špatně? Já četla, že je na to ještě brzy, spíše po 6-7tt..
@Ann17 Kam bys chodila, zůstan tady!
Tak aspon, že někoho taky nebolí prsa..už jsem si připadala, že je něco špatně.. ![]()
@Ljucy
taky doufám, ale zvláštní, že prostě nějak podvědomě si myslím, že ten kdo má příznaky, tak se mimčo dobře vyvýjí a sobě si pořád myslím, že je to nějaké divné, přitom je to asi blbost!
Mě bolí prsa ve vlnách, ale že by se mi nějak extra zvětšily enbo tak jak některé popisují tak vůbec..jediné, co se mi zvětšilo je břicho, protože ho mám nafouklé až k protější stěně!
![]()
@Mia 28 no já jsem 7 nebo 8 týden
takže na mě to trosku sedí jestli sme teda Dobre počítali
tak rodičům chceme ale tím to asi bude končit a já teda budu muset v práci taham těžké věci ![]()
@VerousP Jo táák, takže první velká kontrola? Předtím si už byla, jak se nedostavila MS nebo jdeš poprvé?:)
@Mia 28 jdu úplně poprvé
sestřička mě tak objednala poslední MS byla 1.7 ![]()
@Mia 28 Neboj se
. Já jsem skoro v 8TT, třeba to přijde
. Buď na jednu stranu ráda, není o co stát! ![]()
Tak mám schválenou soukromou skupinu Porod 04/2018 - druhý porod a více. Tak doufam, že jí najdete ![]()
@Kamcca ja vidim jen tu ohledne prvniho ditete, v nejnovejsich ji nevidim
@Cherybery píše:
@jakalm jee a s cim smirila? Ze cekame dalsi? Ono to chvili neslo, takze jsem opravdu rada a nasemu uz budou tri az se to narodi, uz je rozdil oproti vasem 17mesicum.
Jé taky té naší budou přesně 3 až se narodí to druhé ![]()