Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
20.8.17 11:56

@Margitta Omlouvam se blbne mi net poslalo se ti jedno a to same 2× :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
20.8.17 14:10

@Jareach driv me to hodne zajimalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.8.17 14:55

Ahoj holky rada se k vám přidám dnes jsem dle MS 4+4 od dr to ještě uplne potvrzené nemam jen z krve hormon ve Čt byl necelých 600 :) první ditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
20.8.17 16:35

@Ann17 já nebyla ted dva dny doma tak vubec nevím, jestli jsi ji už našla..těch dalších 10 stránek se m číst nechce :D :D taky jsem štastná že te mám!!! :D :D
dala jsem skupiny, filtr podle tp, nejnovější a jela jsem dolu asi do poloviny stránky a tam byla.. Porod duben, květen 2018 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.8.17 11:08

Ahoj holky jsem tu nová :) konečně mi vyšly // a vychází mi termín porodu 26.4., takže by to měl být býk. To bude doma sranda :D :D :D jak dlouho jste se snažily? A jak moc to hrotíte? Já už si pomalu dělám seznam co nakoupím, ale spíš pro mě než pro mimi zatím. Asi první věc, kterou si koupím bude těhu polštář, aby se mi lépe spalo a včera jsem už rovou koupila vitamíny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
21.8.17 11:43

@guapi ahoj, gratuluju. My se snazili 4 mesice, asi stejne jako u prvniho. Ja si to snazim uzivat uz od zacatku, prvni jsem dlouho tajila a furt se akorat bala. Ja premyslela nad tehu kalhotama, ale nakonec si presiju jedny hodne nizky co uz mam doma, stejne uz je asi nosit nebudu. Polstar jsem kupovala az kojici, ale asi koupim jiny, mam ten s kulickama a hrozne to slehlo a dela to ramus jak se to v tom pohybuje. Libi se mi ten od ergo baby ale stoji 1700?- coz teda nevim no. Jo a koupila jsem si tehotensky denik od BusyB (prodava treba bonami), strasne se mi libil a lituju, ze jsem to neudelala uz u prvniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.8.17 12:22

@jakalm jeee ja jsem asi v te druhe „tajne“ skupine… pozvanku posilala Kamca..a nevidim te tam.. je pro maminky, co uzu doma jedno nebo vice deti ma.. pojd tam za nama :-) jinak jsem porad i tady…ja pokud to vyde holky, tak budu tehotna temer stejne jako minule, takze moje tehu dziny, leginy, mikina a asi 2 tricka pres zimu mi musi stacit.. (+tuniky a tak, co se daji nosit i v tehotenstvi) jen doufam, ze nebudu mit jeste vetsi bricho, nez poprve..coz dost hrozi u druheho.. protoze uz tak jsem se sotva nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.8.17 13:24

Ahoj holky, za 2 hodky jdu poprvé k Dr.., jsem taaak nervozní..státnice jsou proti tomu prd :D Těšily jste se..nebo také stresy? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.8.17 13:31

@Mia 28 Mio drz se!!! :) jsi jako ja.. ja jsem dneska uz byla rano… nervozni jsem byla taky, idkyz jsem vedela, ze srdicko jeste neuvidim.. ale staci, kdyz vidis tu dutinku, ve ktere se neco deje :-) a ze je na spravnem miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
21.8.17 13:35

@Mia 28 ja jsem byla zvedava, nic spatnyho jsem si nepripoustela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 13:46

Holky, mě to píše, že soukromá skupina neexistuje? Co se děje?

@Mia 28 klíd :) všechno bude dobré :) nemysli na nic špatného a těš se, že uvidíš prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 14:06

@Margotka1 jj právě, já bych asi počkala, až se ozve ta co to zakládala, třeba bude mít vysvětlení.. Třeba to zrušilo emimino jako duplicitní nebo tak něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
21.8.17 14:12

Ahoj holky, mohu se k vam pridat? :)
Dnes rano sem si ze zvedavosti udelala test a bylo to jasny behem par vterin :D posledni ms 6.7. a tp tedy 12.4.2018. Doma uz mam Adelku 20 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.8.17 14:18

@KamKam2 gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 14:21

Holky ja vubec netuším co se stalo, ale soukromá skupina neexistuje… nevím proč byla smazána. Kdyžtak pokusíte se jí nekdo založit znovu? Mě to očividně není souzeno :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí