Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sarinka118 střídavě oblačno
ale zatím jsem
což jsem velmi rada
ale strašně unavená
a co ty?? Cekas první??
![]()
Ahoooj holky!
přidávám sek Vám, také se přidávám k dalším, co už má doma jedno dubnové děťátko
Druhé miminko je sice plánované, ale bylo plánované nejméně o rok dýl.. o prvního jsme se ale rok a půl snažili, tak jsme teď pro jistotu začali dřív, a i přes hodně časté kojení to vyšlo hned první měsíc ![]()
Syn je 6.4 2016.. je mu ted 16 měsíců a je to pěkný zlobidlo, tak jsem zvědavá jak to budu zvládat.. ani ne tak to těhotenství ale ten první půl rok - rok
to bude záhul..
K Dr jdu až 9.9. tak už se mooc těším:)
Jinak za soukromou skupinku budu moc ráda! ![]()
@VerousP píše:
@sarinka118 střídavě oblačno![]()
![]()
ale zatím jsem
což jsem velmi rada
ale strašně unavená
a co ty?? Cekas první??
![]()
Taky jsem vrlmi unavená, teda az od 7 tydne…jinak do te doby plna energie…nemuzu citit smrady v praci…bojuji s nevolnosti…jen nechapu kde vzali,, ranní nevolnosti,, kdyz u me to zacina tak kolem 11 hod a konci nez usnu vecer
ale jsem stastna…protoze se rika…ze pokud jsou nevolnosti…vsechno jfe jak ma…
cekam prvni miminko…ale prozivam druhe tehotenstvi, prvni těhotenství bylo ukoncene ve 27tt kvuli preeklamsii a help syndrumu. Proto, ted budu doufam, ze vse bude v poradku… ![]()
@Alexandraf Koukám, že jsme obě klientkami Gennetu.
A obě těhotné po IUI.
To je super. ![]()
@sarinka118 Taky nevím, proč tomu říkají ranní nevolnost, mě je nevolno celý den
Občas mám stavy jako na houpačce, jeden den na omdleni, druhý den jakoby nic ![]()
@Trinetka Já mám bratrance a sestřenice dvojčata a z přítele strany jeho maminka čekala trojčata, ale dvě pak zanikli a porodila jen jedno. Tak doufám, že jen jedno! ![]()
@Nikyna77 Já jsem právě testovala, až když jsme přijeli z dovolené, to bylo týden po očekávané MS, jenže už to bylo jasné, jelikož jsem celou zpět prozvracela a začala jsem trpět nechutenství
. Druhý den jsem si udělala test a byli tam dvě tlusťošky ![]()
@sarinka118 Já jsem občas jen unavená, ale jinak mi špatně není. Ale to nebylo ani u prvního. Možná to je tím, že jsem z cvičení 6×týdně šla na nulu, tak chci postupně zase začít cvičit, ale méně než předtím.
@Ann17 píše:
@libo jejda tak to mas potize jako ja! taky mas breznatko 2016? ja mam syna skoro 17 mesicu a je mega akcni a ja se strasne bojim, abych to tehotenstvi s nim dala..tak tak mu stacim..a ty mas 3 ta male deti!! jsi skvela, ze to zvladas…jinak vitam nove prichozi holky
jo, malý se narodil 18.3.
Naše čtvrťátko je počaté ve stejném období, jako třeťátko jen o týden později, takže si myslím, že neporodím v dubnu, jak bych měla, ale že to bude zase březen
. No uvidíme. Malý je taky akční, tak doufám, že mi nebude blbě až do 20tt, ty nevolnosti se mi s dalším těhu neustále prodlužují. Jinak někdy mám pocit, že ty tři nezvládám, ale když musíš
…nejstarší teď nastupuje do školy, tak doufám, že jí budu moct být k ruce a nebudu mít hlavu furt v… ![]()
Holky, mě se tak blbě spí, když ležím na břiše, tak mě budí bolest.. Z prvního těhu to neznám..
@Nikyna77 jop, můžu být ráda, že tu sobotu vypsal,,už,, za 14 dní.. ta sestra mě dost pobavila že řekla buď v září v čase kterej mi nevyhovuje, nebo až v říjnu. A primča vypsal sobotu, ale je to nadstandartní služba a je zpoplatněná..
@Verukas ty jo, to vypadá, že u tebe se to potkává nějak víc
já mám dovjčata jen od mámy
Holky a není to trochu moc ten rozptyl až květen? Stejně tu plno z nás porodí i v březnu nebo květnu.. Ale aby nás tu nebylo 200
to by byl hokej.. Přijde mi že se nás tu sešlo už tak plno
si ani nezapamatuju, kdo je kdo ![]()
@Cherybery píše:
@sarinka118 Já jsem občas jen unavená, ale jinak mi špatně není. Ale to nebylo ani u prvního. Možná to je tím, že jsem z cvičení 6×týdně šla na nulu, tak chci postupně zase začít cvičit, ale méně než předtím.
Ty se ale mas…závidím. Dnes bojuji uz od božího rána. Copak cvicis…ja bych chtela chodit na jogu pro těhotné…uz ted jsem se se zpravila jako čuňa. ![]()
@sarinka118 ano přesně smrsdy v práci
a co děláš za práci?? Já teda asi budu končit bur koncem srpna nebo někdy v září ještě uvidím co mi doktorka řekne a hlavně jak se půjde moc domluvit v práci
není to pro mě zrovna vhodná práce
a jinak nevolnosti ještě jakoze zvládam ale jak sem unavená a sem c práci tak se mnou není moc rec
ani se mi nechce mluvit ![]()