Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
593
17.8.17 09:45

@sarinka118 Jaj ale taky stojí denně na nohách taky to není moc Dobre ne?? :( já pracuji jako prodavačka takže taham těžké věci nákupy atd takže já to moc dlouho dělat nemůžu a navíc jak se bude blížit podzim sem náchylná na nemoci hodně takže lidi co kaslou nebude moc Dobre tudíž už budu muset být doma těhotné mají menší obranyschopnost a já ještě menší :D takže se budu modlit abych nic hrůzného nechytla :D :( musím se z toho jenom těšit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
17.8.17 09:47

Ahoj holky, no nevím jestli vám budu stačit. Jsem tu byla naposledy včera odpoledne a teď 30 minut dočítám :D. Já čekám taky první. Zatím naštěstí nic nepociťuji, kromě toho, že se ze mě stává asi medvěd při zimním spánku :D, jako manžel se mi směje, kolik toho prospím. Nemám problém spát celou noc, pak se nasnídat a jít na 2-3 hodiny znovu, odpoledne taky a je zase večer :D. Jsem zvědavá co budu dělat za 14 dní v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
17.8.17 09:47

Já bych chtěla jít pracovat po prvním RD, už sem měla jednu práci rozjetou, nevím jestli se ta paní ozve, potřebovala to dořešit s vedením.. Zatím mi nedala vědět, ale mezitím sem zjistila to těhu, tak nevím, jestli jí nebude vadit, že jen půl roku a šlus.. ale s první sem byla na neschopence také, dělala jsem v průmyslu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
17.8.17 09:57

Zdravim nastavajici maminky :mavam: a chtela bych se tedy pridat. Termin porodu se mi posunul z 29.3. na 2.4.2018. Dle PM jsem 8+0 ale dle uzv o 4 dny mladsi takze 7+3 - ale vim ze jsem mela ovulaci 17.-18.DC. Takze ultrazvuk presne odpovida :)…byla jsem v pondeli na prvni uzv, nespechala jsem, protoze v lednu jsem mela spatnou zkusenost ze zamlklym tehu, tak jsem si rikala cim pozdeji tim lepe. A ejhle vse bylo tak krasne, srdicko nadherne bouchalo :srdce:.. Dalsi kontrola az 13. zari, budou to nekonecne 4.tydny :nevim: tak se i kazdym dnem tesim do prace ze mi to rychleji utece :D..jinak pro nejakou soukromou skupinku jsem pro, dala bych pak sem i fotecku z UZV :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.17 10:04

Ahoj holky :mavam: přidávám se k vám (snad) :) Jsem úplný začátečník, takže budu ráda za každou radu :) Brala jsem 7 let antikoncepci. S přítelem jsme spolu přes rok a rozhodli jsme se prášky vysadit s tím, že tomu necháme volný průběh :) Poslední MS jsem měla 16.7.2017 a OVU 28.7.2017 :) Pak jsem začala mít bolesti v podbříšku - nejdříve jako při MS. Pak jsem měla záchvat řezavé bolesti - na gynekologii mi dr. řekl, že je tam cysta, které ale také může znamenat rané těhotenství :D tomu jsem nevěřila, protože jsem si říkala, že přece není možné, aby se nám to podařilo hned první měsíc :D Dr. mi dal vyvolávačku, aby se cysta vyplavila spolu s MS. MS po více jak týdnu nepřišla a jelikož jedeme v pondělí na dovolenou, kde se mělo i pít, tak jsem si pro jistotu udělala včera ráno TT. Když se mi na prvním testu objevily // myslela jsem, že spadnu ze záchodové mísy :D okamžitě jsem se rozbrečela - byl to strašný šok, i když jsme se těšili :D říkala jsem si, že je to asi špatný test, tak jsem si udělala další dva. Všechny tři poztivní :) Tak jsem volala na gynekologii a jsem objednaná na 29.8.2017 na první prohlídku. Snad bude vše v pořádku :) včera večer jsem to oznámila příteli-byl štěstím bez sebe a měl na krajičku :) jinak já nevolnosti nemám, ale mám několikrát za den bolesti jako při MS. Četla jsem, že je to tím, jak se roztahuje děloha a vše se připravuje na mimi, myslíte že je to tedy normální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
17.8.17 10:06

@neria55 zdravím taky bych byla pro ať si můžeme ukazovat fotecky :oops: já jelikož čekám první tak sem z toho jak na vetvy :D s nějak tomu stále nevěřím.. zítra mě čeká první ultrazvuk a doufám ze vše dopadne Dobre :oops: s bude vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
17.8.17 10:11

@Petacek hezká historka :D my přijeli z dovolené a já jen tak z jecu si zkusila test a hned na mě vyběhli dvě dalnicky :D nevěřila jsme tomu a další dva to potvrdili a pak mo došlo ze mám Aj meskani :D dne tuším ale nějak sem to neřešila protože u mě to bylo normální :D jinak bylesti jsou normální taky sem je ze začátku měla ale teď už je to lepší jen sem tam malé píchnuti ale za to prsa ty mám jak napechovane vodní balonky :D zvětšené o jednu velikost bych řekla podle podprdy :D a strašně citlivé bradavky :D takže super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
17.8.17 10:11

@Petacek tak vítej, myslím, že to je normální, proto si většina snažilek myslí, že je v tom protože těhu se tváří stejně jako přicházející ms.. @neria55 také vítej, no musíme si na to soukromí chvíli počkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
17.8.17 10:17

Souhlasim, ze ty bolesti jsou normalni a prave zadouci!!! ja to pri tom ZT nemela vubec, taky se to hned v 5tt zastavilo a nic nerostlo…
Ja od 7tt prozivam celodenni nevolnosti, nekdy 2 dny je mi fajne a pak bum a je mi zase cely den zle…
Jinak citlive bradavky, prsa bolej jen kdyz pritlacim, a podbrisek se ozve tak 1× denne :palec: tot asi vse, casteji curat nechodim, ani unavu nejak moc nepozoruji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
17.8.17 10:20

@Trinetka Taky pěkný :D, tak to se mám na co těšit :lol:. Malá je nádherná :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.17 10:22

@VerousP :D o prsou mi ani nemluv :D ja je mela velke uz pred tehotenstvim a ted je mam natekle a bolave, ze na nich ani nemuzu spat :D tak to jsem se uklidnila, ze je to normalni. Je fakt, ze nejdrive to bolelo skoro cely den a ted jen obcas a chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
17.8.17 10:24

@Verukas díky, teď je to malej lotr :D ale snad v ní najdu velkou pomocnici a ne žárlivku, do školky jde už teď, tak nebude mít dvě velké změny během chvíle..

Já prsa asi cítím nějak málo.. spíš jen to břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
17.8.17 10:31

@VerousP jo na prsa jsem úplně zapomněla taky už je snad mám o jednu velikost větší a na dotek bych se zbláznila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.8.17 10:47

Ahoj holky :mavam:, také bych se přidala, ale raději soukromě ;) Čekáme první poklad :srdce: Ale i po přečtení těch 9 stránek téměř vubec nevím kdo je kdo 8o Tak navrhuji, že také založím soukromou, pro nás co jsme „v tom“ poprvé :) Co na to říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
17.8.17 10:51

@Weki budu jen rada :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie