Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3277
13.12.17 14:44

@Katule93 uzivej klidu a z postele nevylejzej :lol: dokud muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.12.17 14:49

@mikysek1990
Děkuju za názor :) snad to tak bude, dávala jsem jen tenkou vrstvicku po vytažení :) a už jsem jich pár spořádala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 14:55

@mikysek1990 Dokud nepřijede mužík :lol: :lol: tak může ležet, a jít na poštu musím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.17 14:58

2. Screening

Zdravim holky. Byla jsem dnes na velkem ultrazvuku, a pan doktor nam rekl, ze vse vypada tak jak ma az na velikost mimca, ze mame hranicni velikost a vzhledem k tomu jak jsme s pritelem vysoci tak by ocekaval spis, ze mimco bude delsi nez mensi. Objednal nas na 5.1. Na kontrolu „pro hranicni biometrii plodu vzhledem k fenotypu rodicu, aktualne bez morfologickych abnormalit, pohlavi a postaveni chodidel nelze pro nemennou polohu plodu hodnotit“. Jsme 20+3 a odhad vahy mame 335g ale nikde v tom papire nevidim napsanou delku mimca. Chtela jsem se zeptat, jestli jste to nektera mela stejne a bylo vse v poradku? Docela me to vydesilo. Predem dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 15:04

@Gabrielled https://www.emimino.cz/…-21tt-93165/ vse je vzdy jen odhad me tvrdili na poslednim ulz pred porodem ze mala ma 2700 a Val mela porodni vahu 3,400kg jinak vaha kolem 300g na 21tt je myslim ok…oni ty doktori radi strasi nevim proc to delaj pitomecci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.12.17 15:39

@Katule93 No super, konečně odpočíváš :kytka: :hug: Jen si to užij. Šla jsi na nemocenskou?

@Gabrielled nenech se stresovat, nevím proč by mělo být miminko dlouhé, protože jsou rodiče vysocí :nevim: Jinak naše miminko ve 21tt mělo 455g, řekli nám, že to je macek. Vaše váha je zcela optimální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 15:53

@Monalisasmile Ano Ano jsem na nemocenské :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.12.17 16:06

@Gabrielled také jsme dnes byli na utz. Jsem 20+2. Váha 330-360g. Vysoka nejsem a na pritele se neptali:-) Věřím tedy, že i u Tvého mimča je vše v pořádku a v normě. Nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
13.12.17 17:10

Všechny ty ultrazvuky jsou jen odhady, takže v klidu, každou chvíli se to mění. Mě takhle nutili od začátku, co se syn narodil, abych zkusila příkrmy, že málo roste. U první dcery jsem byla mladá a blbá a nechala (informace taky žádné nebyly) a teď jsem se nedala a kojila až do 3 let, ze začátku často, než se laktace pořádně rozjela, ale užívala jsem si to spojení mezi námi. Syn je pořád hubeňour a prcek, ale to má prostě dané, my jsme taky takoví. Každé miminko nemusí být cvalík. Takže se nedejte nikdy ničím odradit a dejte na svou intuici a pocity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
13.12.17 17:12

Mikysku, já budu mít třetí porod a myslím, že mě i poprvé nastřihli. U druhého jsem měla pocit, že to trvá moc dlouho, nějak výrazně jsem to nezkoumala, ale jak už jsem psala, sex byl dlouhou dobu bolestivý a nepříjemný, jinak za sebe jsem žádné větší problémy neměla, ale stejně myslím, že je to vše individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
13.12.17 17:59

@Katule93 super odpocivej, ja mam jeste par dni a pak uz s praci take seknu, je to pro me hodne narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.17 18:06

Dekuju moc holky! Dost me to uklidnilo. Take si rikam, ze prece klidne nemusi byt dlouhe po nas a muze byt prece treba po prarodicich. Kazdopadne me to fakt vydesilo a vy jste me dost uklidnily. Dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 18:14

@Peeetha Name ty 12ky už taky, a hlavně nejsem zvyklá aby každý mi pomáhal, (zvedat krabice) ATP. A hlavně Mezi lidma kteří jsou nevychovaní a když si zakašlou, kýchnout,. Tak si nezadelaji ústa, bacilo nosiči… A hlavně skoro každej do mě drcnul, jako bych byla neviditelná…Tak sem si řekla a dost přece se tady nebudu mučit…sice mi bude chodít prd peněz ale co už hlavně že bude drobeček zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.12.17 18:15

@Katule93 moje prace je kancelarska, takze zadna zatez, ale dnesni tyden je fakt na masli, :zed: takze ti to fakt brutalne zavidim!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí