Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
11.12.17 15:00
@j-p píše:
@svlucka já taky čekám druhe :srdce: a pohyby nebyly pravidelně. Az ted od toho 22.týdne už jo ;)

Tak super já už zase plaším, děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.12.17 15:01
@Monalisasmile píše:
To je určitě v pohodě :-). Taky jsem necítila každý den a pak jsem měla pocit, že o miminku nevím i celý týden a těšila se až budu ležet v klidu a zda bude zase bublinkovat. Pak už okolo toho 20tt to začalo být úplně intenzivní a nyní o něm vím i během dne a tedy každý den. Břicho mi taky docela dlouho tvrdne, přitom u dcery to začalo až kolem 26tt, ale nyní už mnohem dříve a dost mě tím to břicho bolí. :nevim: Ale Dr řekla, že to je v pořádku.@Ivwet gratuluji :hug: k dobrým výsledkům a k holčičce :kytka:

JJ mám to stejné, u prvního úplně jiné i teď mě přijde, že je nějak nízko :D ale tak asi to tak má být, jdu na kontrolu až 4.1. nekonečné čekání :-) děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.12.17 16:06

@svlucka :D není zač. Urcite je vše ok ;) neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.12.17 20:02

@svlucka tak aspoň víme, že když se říká, že každé těhu je jiné, tak to opravdu tak je :lol:. Taky mám pocit, že je nějak nízko, nejdále mě kope okolo pupku a jinak často v podbřišku :cert: takže bych furt lítala na WC :mrgreen:
Já jdu na kontrolu 2.1., tak to budeme mít skoro podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
11.12.17 20:26

@Monalisasmile taky zbožňujeme komiksy :) A Star Wars :lol:
A břicho mi tvrdne taky celkem často. Začala jsem radši brát magnesium. Ale co si vzpominam, tak i minulých těhotenstvích tvrdlo dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
12.12.17 08:56
@Monalisasmile píše:
@svlucka tak aspoň víme, že když se říká, že každé těhu je jiné, tak to opravdu tak je :lol:. Taky mám pocit, že je nějak nízko, nejdále mě kope okolo pupku a jinak často v podbřišku :cert: takže bych furt lítala na WC :mrgreen:
Já jdu na kontrolu 2.1., tak to budeme mít skoro podobně.

To já lítala do 14 tt 6 x za noc, naštěstí teď se aspoň už vyspím a jdu max jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.12.17 10:50

Holky co pouzivate na zacinajici rymu me zacina skrabat v krku a drazdi me to ke kaslani nechci aby se mi to nejak rozjelo musim udelat objednavky cukrovi tak jestli jsi muzu dat treba zazvorovej caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
12.12.17 12:06
@Kikulinka83 píše:
Holky co pouzivate na zacinajici rymu me zacina skrabat v krku a drazdi me to ke kaslani nechci aby se mi to nejak rozjelo musim udelat objednavky cukrovi tak jestli jsi muzu dat treba zazvorovej caj

Rýma stop kapky - můžou těhotné i kojící :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.12.17 13:40

Tak to se mi ulevilo..taky mam totiz pocit ze je mimco nejak moc dole a pohyby citim jen v podbrisku a kolem mocaku :lol:

ja si delam ted po ranu caj s citronem a medem. zazvorovy caj bys asi mohla, ale opatrne s nim. mohl by vyvolavat uz kontrakce.. pokud cerstvy tak fakt strasne malinko, u kupovanych caju to neni tak hrozne.

ja jdu na kontrolu ted ve ctvtrek, tak predpokladam ze kdyz mi nevolali ze cukrovka by mohla byt v pohode :) a utz urcite take nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
12.12.17 14:19

Mám takovej intimní dotaz :oops: :roll: zmeni se vagina po porodu? Myslím hlavně stydke pysky…klidne odpovězte anonymně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
12.12.17 14:26

Taky cítím pořád malou hlavně dole, asi je vše jinak umístěné než naposledy, je to i intenzívnější. Na záchod chodím v noci 1× až 2× a nějak nemůžu pořád najít tu správnou polohu. Snažím se spát na levém boku, jelikož se mi dělají trochu křečáky a doporučuje se to, ale nějak mi víc vyhovuje pravý a na zádech a na břichu a vlastně to pořád střídám.
Na rýmu jsem teď koupila synovi mořskou vodu Stérimar, je to tedy na ucpaný nos a snižuje riziko virové infekce a píše se tam, že je vhodný i pro těhotné a kojící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
12.12.17 15:33

@Vladimirovna jelikož jsem podstoupila akutního císaře tak nemohu říci z vlastní zkušenosti. Moc maminek si však na nějaké změny krom jizev nestěžovalo. Ale kdysi jsem četla, že malé pysky mohou po porodu více jakoby čouhat a jedna mi řekla, že se jí tam udělal jakoby křečák a Dr řekl, že je to jen kosmetické.

Jinak na rýmu opravdu jen mořskou sůl a ten sprej rýma stop - ten mě však nikdy nepomohl a hrozně mě Štípek v nose. Akorát každý jsme jiný tak třeba pomůže. V Dr. Maxovi mají různé mořské vody do nosu na různé rýmy a stojí okolo 80kč. Zázvorový čaj také piju, ale chce to s mírou, kvůli možnému překrvení v oblasti pánve. Střídala bych to s mátovým a heřmánkovým čajem. Jinak když jsem se ptala v lékárně tak mi řekla, že můžu nějaké cicací pastilky, ale už nevím jaké to byly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
12.12.17 19:43

Vladimirovna, nemyslím si, že by nějaké změny nastaly. Jen chvíli trvá než je vše v normálu. Já po větším nastřižení měla skoro rok problémy se stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
13.12.17 09:09
@Vladimirovna píše:
Mám takovej intimní dotaz :oops: :roll: zmeni se vagina po porodu? Myslím hlavně stydke pysky…klidne odpovězte anonymně :mrgreen:

tak to můžu říct zcela přesně a otevřeně, nevím jak to mají jiné ženy, ale já tedy musím říct, že jsem s tímto problém neměla ba naopak, hrozně jsem si to pochvalovala a chválila doktory co mi to udělali za krasavici :mrgreen: i sám manžel říkal, že tam dole to mám zase jako za mlada :mrgreen: ale asi to má každý jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.12.17 09:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat