Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.17 09:52

@Vladimirovna tak u me to tedy znát je. Všechno je tam trochu výraznější, větší, prostě ne jako dřív. :? Šití jsem neměla.

• Citovat
  • Upravit
726
13.12.17 11:11
@Anonymní píše:
@Vladimirovna tak u me to tedy znát je. Všechno je tam trochu výraznější, větší, prostě ne jako dřív. :? Šití jsem neměla.

Tak to mě nestříhali ale šila mě doktorka, ještě se mi smáli protože jsem ji řekla ať si dá záležet :mrgreen: a je pravda, že dala :mrgreen: tak doufám, že budu mít po porodu zase čas na vtípky a budu si zase moct objednat krásný výkon :mrgreen: :mrgreen: páč po třetí už rodit nechci, takže jediná šance na úpravu bude teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
13.12.17 11:11
@Saarka_O píše:
@svlucka :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
13.12.17 11:19
@Anonymní píše:

Toho se právě bojím, už teď to tam mám takové…větší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.12.17 13:50

Ahoj holky, omlouvám se, že se sem vtírám, ale mám takový dotaz (možná hloupý)
Pekla jsem perníčky a po vytažení z trouby jsem je klasicky potřela vajíčkem, aby se leskly.. Až pak mi začalo vrtat hlavou, jestli se vlastně na tom perníčku tepelně upraví :think:
Dřív jsem o tom nepřemýšlela a nikdy mi nic nebylo, ale jak jsem těhotná, tak asi všechno moc řeším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:20

@Vladimirovna krom jizvy zadana zmena ba naopak mi prislo ze zacatky sexu po pordu byly jaksi tesnejsi :lol: :lol: ale to mozna jen proto ze me mala hoodne potrhala a vse bylo takove citlivejsi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:24

@Cwrček dle meho pokud to bylo fakt hned po vytazeni a byly fakt horky tak se ta tenka vrstvicka dle meho urcite dostatecne prohreje aby znicila veskere bakterie pokud by nejake ve vajicku byly.ale treba me nekdo opravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:27

Kdyz uz jsme u tech nastrihu a podobne… je tu nekdo kdo ceka 3 a ma zasebou nastrihy 2…je hojeni delsi? bolestivejsi? strihaji zase na tu samou stranu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 14:39

Ahoj děvčata, jen se chlubim že jsem nyní na,, odpočinkovým volnu" :palec: :D konečně jsem s prací Sekla, a teď jen čekat jak ten náš Bobek vyroste :srdce:, takže dnes celý den v posteli :mrgreen: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:44

@Katule93 uzivej klidu a z postele nevylejzej :lol: dokud muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.12.17 14:49

@mikysek1990
Děkuju za názor :) snad to tak bude, dávala jsem jen tenkou vrstvicku po vytažení :) a už jsem jich pár spořádala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.17 14:55

@mikysek1990 Dokud nepřijede mužík :lol: :lol: tak může ležet, a jít na poštu musím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.12.17 14:58

2. Screening

Zdravim holky. Byla jsem dnes na velkem ultrazvuku, a pan doktor nam rekl, ze vse vypada tak jak ma az na velikost mimca, ze mame hranicni velikost a vzhledem k tomu jak jsme s pritelem vysoci tak by ocekaval spis, ze mimco bude delsi nez mensi. Objednal nas na 5.1. Na kontrolu „pro hranicni biometrii plodu vzhledem k fenotypu rodicu, aktualne bez morfologickych abnormalit, pohlavi a postaveni chodidel nelze pro nemennou polohu plodu hodnotit“. Jsme 20+3 a odhad vahy mame 335g ale nikde v tom papire nevidim napsanou delku mimca. Chtela jsem se zeptat, jestli jste to nektera mela stejne a bylo vse v poradku? Docela me to vydesilo. Predem dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
13.12.17 15:04

@Gabrielled https://www.emimino.cz/…-21tt-93165/ vse je vzdy jen odhad me tvrdili na poslednim ulz pred porodem ze mala ma 2700 a Val mela porodni vahu 3,400kg jinak vaha kolem 300g na 21tt je myslim ok…oni ty doktori radi strasi nevim proc to delaj pitomecci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí