Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Vladimirovna tak u me to tedy znát je. Všechno je tam trochu výraznější, větší, prostě ne jako dřív.Šití jsem neměla.
Tak to mě nestříhali ale šila mě doktorka, ještě se mi smáli protože jsem ji řekla ať si dá záležet
a je pravda, že dala
tak doufám, že budu mít po porodu zase čas na vtípky a budu si zase moct objednat krásný výkon
páč po třetí už rodit nechci, takže jediná šance na úpravu bude teď ![]()
@Anonymní píše:
@Vladimirovna tak u me to tedy znát je. Všechno je tam trochu výraznější, větší, prostě ne jako dřív.Šití jsem neměla.
Toho se právě bojím, už teď to tam mám takové…větší ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že se sem vtírám, ale mám takový dotaz (možná hloupý)
Pekla jsem perníčky a po vytažení z trouby jsem je klasicky potřela vajíčkem, aby se leskly.. Až pak mi začalo vrtat hlavou, jestli se vlastně na tom perníčku tepelně upraví ![]()
Dřív jsem o tom nepřemýšlela a nikdy mi nic nebylo, ale jak jsem těhotná, tak asi všechno moc řeším ![]()
@Vladimirovna krom jizvy zadana zmena ba naopak mi prislo ze zacatky sexu po pordu byly jaksi tesnejsi
ale to mozna jen proto ze me mala hoodne potrhala a vse bylo takove citlivejsi
![]()
@Cwrček dle meho pokud to bylo fakt hned po vytazeni a byly fakt horky tak se ta tenka vrstvicka dle meho urcite dostatecne prohreje aby znicila veskere bakterie pokud by nejake ve vajicku byly.ale treba me nekdo opravi
Kdyz uz jsme u tech nastrihu a podobne… je tu nekdo kdo ceka 3 a ma zasebou nastrihy 2…je hojeni delsi? bolestivejsi? strihaji zase na tu samou stranu? ![]()
Ahoj děvčata, jen se chlubim že jsem nyní na,, odpočinkovým volnu"
konečně jsem s prací Sekla, a teď jen čekat jak ten náš Bobek vyroste
, takže dnes celý den v posteli
![]()
@mikysek1990
Děkuju za názor
snad to tak bude, dávala jsem jen tenkou vrstvicku po vytažení
a už jsem jich pár spořádala ![]()
@mikysek1990 Dokud nepřijede mužík
tak může ležet, a jít na poštu musím ![]()
Zdravim holky. Byla jsem dnes na velkem ultrazvuku, a pan doktor nam rekl, ze vse vypada tak jak ma az na velikost mimca, ze mame hranicni velikost a vzhledem k tomu jak jsme s pritelem vysoci tak by ocekaval spis, ze mimco bude delsi nez mensi. Objednal nas na 5.1. Na kontrolu „pro hranicni biometrii plodu vzhledem k fenotypu rodicu, aktualne bez morfologickych abnormalit, pohlavi a postaveni chodidel nelze pro nemennou polohu plodu hodnotit“. Jsme 20+3 a odhad vahy mame 335g ale nikde v tom papire nevidim napsanou delku mimca. Chtela jsem se zeptat, jestli jste to nektera mela stejne a bylo vse v poradku? Docela me to vydesilo. Predem dekuju za odpoved
@Gabrielled https://www.emimino.cz/…-21tt-93165/ vse je vzdy jen odhad me tvrdili na poslednim ulz pred porodem ze mala ma 2700 a Val mela porodni vahu 3,400kg jinak vaha kolem 300g na 21tt je myslim ok…oni ty doktori radi strasi nevim proc to delaj pitomecci
@Vladimirovna tak u me to tedy znát je. Všechno je tam trochu výraznější, větší, prostě ne jako dřív.
Šití jsem neměla.