Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
9.12.17 23:41

@simcaP ahoj, jen k tomu jménu. Máme hodně neobvyklé jméno u syna( v ČR se tak jmenuje asi 50 lidí) a všichni z rodiny z toho byli na mrtvici. A bylo to jen o zvyku. Ted se to jméno všem líbí a tvrdí nam, jak k němu sedí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.12.17 10:20

Holky mam dotaz taky vas obcas poboliva stydka kost byli jsme vcera na prochazce docela dlouhy a kdyz jsme prisli domu tak me zacala pobolivat jako bych mela celej den sex :D dneska jsem si dala teplou vanu tak je to o malinko lepsi snad me to prejde obcas citim jak kdyz me nekdo natahuje jsi nepamatuju ze bych to nekdy mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.12.17 11:00

Ahoj holky, tak jsem se včera zamilovala a taky jsem první věc koupila :-)

Ale ještě si stále dávám pauzu a další nechám po novém roce.
Co dárky na Vánoce, máte už nakoupeno? Mě chybí ještě pro manžela, ale po těch obchoďácích netoužím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
10.12.17 11:21

@simcaP mě se Irma k tomu příjmení hodí a ani mi to nezní nějak tvrdě. Napadla mě ještě Maya, také takové krátké, jednoduché nebo Ella, Lilly. Ale jestli říkáte bříšku Irma, tak nevím nevím:-). Každá jsme jiná povaha, ale já jak nějak začala říkat bříšku, už to v hlavě změnit nešlo. I když jsem přemýšlela nad dalšími jmény, tak už jsem na to byla tak zvyklá, že by mi přišlo divné říkat mu po porodu jinak.

@Kikulinka83 je to docela obvyklé, někoho bolí míň, někoho víc (o těch co je nebolí nic a kdyby jim nerostlo břicho ani neví, že jsou těhotné radši nepřemýšlet:-).

Příspěvek upraven 06.03.18 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
10.12.17 15:31

@simcaP me jizva po nastihu neboli, @Monalisasmile krasne, ja mam hodne veci po dceri takze kdyz to bude holcicka tak to zatim nebudu nejak resit jenom se potom podivam co mi chybi :)
Jsem skoro 18tt a stale me trapi ranni nevolnosti, nezvracim ale kdyz se do pul hodky po probuzeni nenajim tak se mi zacne motat hlava a hned je mi na zvraceni je to otravne :roll: a holky, vy co cekate druhe kdyz jste zacali citit pohyby? Ja rano semtam citim takovou bouli na prave strasne a je i tvrde je to prevazne kdyz lezim ale jinak jsem zadne pohyby zatim necitila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.12.17 19:59

@Peeetha No já mám plno věcí po holčičce a čekáme kluka. Taky si ty věci, ale přeberu a co půjde použít a bude neutrální, to si nechám. My spíše s manželem milujeme komixy a tohle se mi hrozně líbilo. Jinak budu řešit výbavičku až koncem ledna asi. :-)

Já pohyby cítila už někdy po 16tt, teď ve 22tt to už jsou regulérní kopance. Ale tvrdne mi taky děsně břicho a nevím čím to je, jelikož čípek se mi nezkracuje. Stává se mi to i v noci jak spím a tak jsem stále nevyspaná :zed:.

Jinak mě jizva po prvním císaři trochu táhne, ale to je asi tím rostoucím pupkem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
10.12.17 22:21

SimcaP, mně by se docela líbilo k vašemu příjmení Julie či Sofie, ale ve výsledku je to jedno, hlavně, aby jste byli spokojeni vy a pak i potomek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
10.12.17 22:23

Monalisasmile, četla jsem, že od tohoto týdne asi tak už můžeme mít poslíčky, takže tvrdnutí břicha bez bolestí je v poho, taky to mám, v noci se mi spí špatně tak nějak už celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.12.17 08:57

@Monalisasmile juu, tak to je bozii!! Darky mam vymyslene a vetsinu i koupenych.Jen manzel..nic nechce, vsechno ma..ja taky a i tak jsem byla schopna neco vymyslet a pomradit mu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.12.17 09:14
@Monalisasmile píše:
@Peeetha No já mám plno věcí po holčičce a čekáme kluka. Taky si ty věci, ale přeberu a co půjde použít a bude neutrální, to si nechám. My spíše s manželem milujeme komixy a tohle se mi hrozně líbilo. Jinak budu řešit výbavičku až koncem ledna asi. :-)

Já pohyby cítila už někdy po 16tt, teď ve 22tt to už jsou regulérní kopance. Ale tvrdne mi taky děsně břicho a nevím čím to je, jelikož čípek se mi nezkracuje. Stává se mi to i v noci jak spím a tak jsem stále nevyspaná :zed:.

Jinak mě jizva po prvním císaři trochu táhne, ale to je asi tím rostoucím pupkem :lol:.

A můžu se zeptat? :-) sice čekám druhé, ale samo nevím jak by to mělo být, cítila jsem dva dny pohyby v 15 tt a teď max že se mi napne břicho, jako by ztvrdne, cítila si pohby od toho 16 tt každý den? nebo fakt jen občas nebo třeba vůbec?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.12.17 11:48

@svlucka já taky čekám druhe :srdce: a pohyby nebyly pravidelně. Az ted od toho 22.týdne už jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.12.17 12:34

Holky tak se hlásím z velkého ultrazvuku. A vše v naprostém pořádku. A na 95% nám řekli holčičku. :D Teď bude horší se dohodnout na jmene máme dvě a kazdej chce jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.12.17 13:16

@Ivwet blahopreju, je to uleva..tak dejte nejake treti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.12.17 13:56
@svlucka píše:
A můžu se zeptat? :-) sice čekám druhé, ale samo nevím jak by to mělo být, cítila jsem dva dny pohyby v 15 tt a teď max že se mi napne břicho, jako by ztvrdne, cítila si pohby od toho 16 tt každý den? nebo fakt jen občas nebo třeba vůbec?? 8o

To je určitě v pohodě :-). Taky jsem necítila každý den a pak jsem měla pocit, že o miminku nevím i celý týden a těšila se až budu ležet v klidu a zda bude zase bublinkovat. Pak už okolo toho 20tt to začalo být úplně intenzivní a nyní o něm vím i během dne a tedy každý den. Břicho mi taky docela dlouho tvrdne, přitom u dcery to začalo až kolem 26tt, ale nyní už mnohem dříve a dost mě tím to břicho bolí. :nevim: Ale Dr řekla, že to je v pořádku.

@Ivwet gratuluji :hug: k dobrým výsledkům a k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.12.17 13:59
@Gabculkaa píše:
@Monalisasmile juu, tak to je bozii!! Darky mam vymyslene a vetsinu i koupenych.Jen manzel..nic nechce, vsechno ma..ja taky a i tak jsem byla schopna neco vymyslet a pomradit mu :roll:

Děkuji :*. No s těmi dárky pro drahé poloviční to je boj. Ještě objednám filmovou figurku, to ho potěší a pak asi něco na oblečení. Tento týden to už musím dořešit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí