Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
8.12.17 10:40

Já budu doufat, ze mi přístí týden doktorka utz udělá. Taky už mě nebaví ta nejistota :) budu 19+0, tak snad…ale minule pred mesicem mi ho nedělala, prý to nemá smysl, když jsem 2 týdny před tím byla na screeningu. Tak snad jí kdyžtak přemluvim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.12.17 10:59

Taky jdu pristi patek na ultrazvuk tak jsem zvedava jak nam ten nas prcek roste a jestli nam toho kluka potvrdi vecicky uz jsme zacali pomalu kupovat at toho pak nemame zbytecne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.12.17 11:32

Holky, tak jsem vcera byla v Lidlu..nechodi nam letaky a nikdo me nevaroval, ze tam bude neco pro mimi :cert: no neodolala jsem, ze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.17 12:20

@Gabculkaa Ja se těšila, ze taky neco koupim a velikost 56 vyprodaná :,( tak jsem zašla do Pepca a zpravila si náladu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.12.17 12:33

@TerinaKosina jezis to je kouzelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.12.17 12:40

No ja furt premyslim co mam kupovat za obleceni kord tady v anglii kdyz je tu pokazdy jiny pocasi i teplotne :think: zatim mam jen par kousku ve velikosti 0-3 a vic uz vetsi velikost 3-6 pac nevim jak to nase mimo bude velky jestli po pritelovi tak je lepsi mit vetsi velikosti pac unich je pry dedicny ze se rodi velky deti on sam mel 4,400kc :D a hlavne tady je trosku jiny cislovani si myslim 3-6 je 62/68 a ja vzdycky davala 62 od narozeni i vetsim detem jsem musela kupovat o cislo az dve vetsi obleceni pac meli jiny cislovani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.12.17 12:41

Jak to mate vy od jaky velikosti kupujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.12.17 13:50

Tak dnes jsem 20+ 5 a proběhl druhý screening. Kluk potvrzen. :D Ještě před deseti dny jsem o něm skoro nevěděla, ale ted už se tam furt mele a kope. :dance:
Oblečení nekupujeme. Dedi po synovi a mam ještě ročního synovce. Takže věci bude dost. Většinou jsem davala rovnou 56. Menší velikost vydržela tak tři týdny. A děti jsou radši ve volnejsim. Jediný co jsem koupila je bambusova deka s fleesem z druhé strany. Vezmu si ji už do porodnice.
Jo a už jsem si pri smrkani a kychani trochu cvrnkla. Manžel ze mě nemůže :lol: Přeci jen to ted při třetím hůř funguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.12.17 13:52

@TerinaKosina ty holcici věci jsou tak roztomilý :srdce: Trochu mě mrzí, že si to už neuziju. Na kluky je to větší nuda a, menší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.12.17 15:50
@svlucka píše:
Na rýmu jsou super kapky rýma stop - je to jen z bylinek a mě to pomáhá, můžou těhotné a kojící :mavam:

Díky já jej mám doma, ale mě děsně Štípek v nose :lol:. Mám tady i mořskou sůl, ale teď když si cokoliv stříknu do nosu, tak se mi to rozteče a kýchám ještě více :mrgreen: :nevim:. Dnes už to je, ale o trochu lepší. Možná mi to zamrzlo jak jsem myla okna :lol:.

Holky vy jste dobré, už nakupujete. Já furt nic nemám krom teploměru. A taky jsem nevěděla, že v Lidlu mají výběr pro mimi :zed:.
Každopádně u dcery jsem nakupovala od 52, ale nakonec byla tak malinká, že i to jí bylo velké. Každopádně jelikož už teď mám macka tak asi taky začnu od větší velikosti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
8.12.17 16:08

Zdravím všechny maminky a závidím těm, co už ví pohlaví:-).

Jinak jste vybrali krásná jména, Irma zní zajímavě a určitě ne v tom špatném smyslu jako divně, spíš naopak, vyjímečně, stejně jako třeba Tamara nebo Nora a Františka je taky super! A na četnost bych se nedívala, protože to se časem strašně mění.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
9.12.17 12:30

Jo jo, můžu potvrdit, že nám to nezůstane, teď je prostě všechno jinak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
9.12.17 12:37
@Monalisasmile píše:
Díky já jej mám doma, ale mě děsně Štípek v nose :lol:. Mám tady i mořskou sůl, ale teď když si cokoliv stříknu do nosu, tak se mi to rozteče a kýchám ještě více :mrgreen: :nevim:. Dnes už to je, ale o trochu lepší. Možná mi to zamrzlo jak jsem myla okna :lol:.Holky vy jste dobré, už nakupujete. Já furt nic nemám krom teploměru. A taky jsem nevěděla, že v Lidlu mají výběr pro mimi :zed:.
Každopádně u dcery jsem nakupovala od 52, ale nakonec byla tak malinká, že i to jí bylo velké. Každopádně jelikož už teď mám macka tak asi taky začnu od větší velikosti :lol:.

Me taky stipe v nose ???? ale uz dvakrat za dva dny zabral tak si vzdy pri tom stipani drbu nos a pak uz dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
9.12.17 22:00

Dneska jsem neodolala a koupili jsme pár oblečků na miminko :srdce: A to jsem si říkala, že tak až někdy v leden/únor to začnu řešit :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.12.17 22:01

U nas (Tábor) probiha cukrovka ze sem mela prijit na 7:15 nalacno (od posledne sem si sebou vzala cistou vodu a banan a knizky) nabrali mi krev, po asi 15 minutach si nas maminy pozvali na ten sladky hnus, my sme meli cca 400ml, pro me docela narocny to do sebe najednou dostat, mam problem vypit i maou sklenici najednou. ke konci piti uz se mi delalo lehce zle. ale me bylo mdlo uz od rana, tak mozna proto. V 9 hodin nam vzali druhe odbery a v 10 treti odbery, a sli sme domu hned. nevim jestli to bylo tim ze meli jen do desiti nebo jim to takhle staci. na listku od dr sem mela 2,5 hodiny cekat. nevim jestli se to pocita od prvniho odberu nebo od vypiti toho hnusu, ten sem totiz pila az tak kolem 7.45. ale nedovolili nam se ani trosku napit, aby sme jim to neredili. mam ale za to ze pred 4 rokama sem mohla trochu ciste vody :nevim: byli sme tam to rano 3 a dali sme se vsechny do reci tak to uteklo rychle a knizku sem nepotrebovala. u prvniho tehotenstvi sem cetla :D

ja teda kycham od zacatku tehotenstvi. mela sem to tak i u prvniho. nevim jestli je to tim ze je cich citlivejsi, ale kdyz to prichazi tak se musim predklonit a chytit si bricho, a kychnout jakoby pusou, proste abych jakoze vyprskla :D to same v posteli, kdyz sem na boku tak musim pokrcit rychle nohy a obejmout bricho. a kdyz to nestihnu tak pak narikam. to me zaboli podbrisek.

ke jmenu Irma, jen sem zjistovala jak se komu libi :) urcite se nebudu ridit ostatnimi, protoze zatim mi nikdo nerekl, krome vas tady :D ze by s emu to libilo. ale to je me jedno. Ona to stejne asi Irma nebude. Bude se jmenovat Kardová a to by znelo hrozne tvrde. Musim najit nejake jmeno bez R, ale bohuzel zatim se mi libi vic jmen kde to ER je. Tamara, Karin, Irma, Ester, a urcite dalsich 5 by se jich naslo :lol: Prvni dcera je Ema, uplne to jmeno zboznuju, jednoduche, obycejne, ne tolik caste. i kdyz od te doby co ji mame sem potkala u dr nekolik holcicek s timhle jmenem :D Ale kolikrat bych se tak chtela jmenovat taky :mrgreen: takze hledam neco podobneho jako Ema :srdce: Jestli mate nejake dalsi tipy na podobne jmeno tak sem s nim :) Co jsem koukala na popis jmena Irma, tak tam psali ze je pravdepodobne pribuzne od jmena EMA takze zatim to vypada ze Irma je nam souzena, kdyz mame prvni Emu :-D a to jsem to ani nevedela, Irma rikam brichu od te doby co vime pohlavi, to ze je asi pribuzne vim tak par dnu :lol:

nejak sem se rozepsala :D holky prosim vas vy co jste tehotne podruhe a mate jizvicku po nastrihu, netahne vas? ja mam malou a strasne me teda chvilema dost pne, jak to tam na to tlaci 8o je to dost neprijemny, a nejhorsi je kdyz musim treba varit a dlouho stat. nemate nejake rady, masti co by trochu pomohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí