Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
5.12.17 16:34

U nás je cukrovka na 7,00. Mám to naštěstí hned vedle.
Hormony u mě celkem jedou… potkali jsem venku Mikuláše. Když na mě čert udělal hudry hudry, tak jsem se rozbrečela :D Celkem koukali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.12.17 16:54

@Monalisasmile proč tak brzo?? 8o mě to vychází zhruba na pulku ledna, cukr fuj pak dej vědět jak jste dopadly. Prej se pije nějaký sladký teplý hnus sladký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.12.17 16:57

Pohyby

Holky, jsem 18+3 a pohyby pořád necítím, nebo je nepoznám. Jak byste je popsaly? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.12.17 19:34

@Katule93 v laboratoři mi řekli, že to dělají hromadně. Tudíž tam musím být 6:20 a nesmím se prý ani o minutu opozdit 8o :cert: No doufám, že budu mít cukr ok, jelikož poslední dobou bych furt něco dobrého cpala :D. Za to na začátku jsem sladké nemohla ani cítit.

Určitě dám vědět jak jsme dopadli. :kytka:

@Coolca mě to přišlo jako bych měla rybičku v břichu, která si tam plavala a bublala, ale tak jinak než střeva :D. Já už to mám teď s kopanci a dnes miminko protestovalo i proti UTZ a snažilo se jej odkopnout :mrgreen:. Jinak pokud jsi prvorodička tak je můžeš cítit klidně až ve 20-21tt. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.12.17 20:29

@Monalisasmile ty kokos, tož to jestli budu muset i já tak Brzo, tak mě trefí páč vstávání je zlo… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
5.12.17 21:28

Monalisasmile, taky vstávám se synem v sedm a jsem vyřízená, odvedu ho do školky a pak si jdu ještě lehnout, abych byla schopná fungovat. Jsem spíš noční sova, takže mi nedělá problém jít pozdě spát, teď speciálně dělám po večerech cukroví, žehlení apod. S tím sladkým to je taky stejný, ze začátku mi bylo furt těžko a neměla jsem na nic chuť a teď bych jedla pořád něco sladkého, tak jsem ráda, že jak psala eMa, tak to nemá na to vliv, večer předtím si tedy sladkost odpustím a snad to bude v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.12.17 21:52

@Ljucy já jen že to OGTT mě zmátlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.12.17 22:17

Holky dik za uklidneni no to mozna bude tim ze jsem rano poradne nesnidala a jak si nedam kavu s mlekem tak to pak takhle dopada mela jsem jen rano cokoladu horkou a to mi nesedlo sla :poblion: ja to mela kdysy s druhym to jsem mela jednou tlak 80/40 coz byl div ze jsem zila ale pak uz se mi to nikdy nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.12.17 07:41

@Katule93 jooo, tak když už jsem tam volala, tak jsem zjistila i to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.12.17 08:09

@Monalisasmile tos špatně pochopila já mívám 102 na 58, 105 na 62 a posledně jsem měla 95 na 73 nebo tak nějak :D, to až takový luxus není, když se mě i sestra ptala jestli se minemotá hlava nebo nejsem ospalá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.12.17 08:13
@Katule93 píše:
@Monalisasmile proč tak brzo?? 8o mě to vychází zhruba na pulku ledna, cukr fuj pak dej vědět jak jste dopadly. Prej se pije nějaký sladký teplý hnus sladký

vyždímejte do toho krapet citronu :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.12.17 13:07

Ahoj holky, tak já mám dnes také po 2. screnningu, vše v pořádku, dnes stále doktor tvrdí, že holčička :srdce: :srdce: a ve 21 tt jdu zase na další kontrolní screen, ty mě kontrolují jak kdyby mi bylo 50 :mrgreen:, ale zase je to dobře :srdce: přikládám fotečku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
6.12.17 13:14

@svlucka krasna fotka ja jdu az pristi tyden a uz se tesime az toho naseho mrnouse uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.12.17 13:19
@Kikulinka83 píše:
@svlucka krasna fotka ja jdu az pristi tyden a uz se tesime az toho naseho mrnouse uvidime

děkuji :-) je to sranda jak se nechtěla ukázat a jaké tam vždy dělá polohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.12.17 13:35

@svlucka super fotky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie