Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
4.12.17 21:02

@fialka6 fakt?? :-) Že bych v tom nebyla sama? Já mám 2.1. poradnu a 3.1. jdu na cukrovku. Vůbec se na ten test netěším, protože mi z hladu bývá špatně a s dcerou jsem u toho testu omdlela :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.12.17 21:13

@fialka6 take pouzivam kokosovy olej, hezky voni a kuze je po nem dlouho vlacna.. jinak jsem si koupila sprchac a telove mleko hipp pro deti a neprijde mi to teda moc dobry, hrozne vysusuje, asi se vratim le stare dobre nivee plus ten koko olej. Elasti q jsem zkousela, ale taky z toho mam alergickou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.12.17 21:15

A ve stredu jdu na kontrolu a snad uz budeme vedet pohlavi, porad se schovava :oops: kdyz tak druhy screening to jisti, ktery mame hned vzapeti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
4.12.17 22:31

Monalisasmile, oni už mi právě hned od začátku změnili termín porodu a břicho mám dle mého pořádné, takže to bude kus holky, ale já se vždycky posledních pár měsíců sotva valím a dvacítka to jistí, což při mé výšce vypadá vtipně. Na cukrovku se taky vůbec netěším, jsem na tom s hladem podobně, beru ráno nalačno prášek na štítnou žlázu a za půl hodiny se můžu najíst, né vždy to vydržím, vstávám hladová a žíznivá, stačí mi málo, ale hlavně něco sníst a pak i během dne si nedokážu představit jíst po víc než třech hodinách. No a ranní vstávání je můj další problém, být tam ráno v půl sedmé, fuj. Kdyby tam tak byla nějaká postel, já bych si lehla, za hodinku vstala a pak znovu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.12.17 08:52

@eMa321 když si dám ruku na břicho tak cítím spíš tep v prstech, jelikož mám dost kostnaté prsty :lol: ale dneska to ťukání cítím častěji a v sedě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.12.17 09:41

@xacxa Tak to je 100% ono! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.12.17 10:45

Holky taky obcas trpite na zavrate me se vcera poopvy stalo ze mi bylo na omdleni ale tak ze kdyz jsem sla venku normalne se mi zatemnilo pred ocima ze jsem mela vsechno rozmazany musela jsem si na chvilku sednout takhke se mi to opakovalo asi trikrat chvilkama po sobe pak jsem si musela venku dojit na zachod vyzvracet se a pak uz mi bylo lip jen jsem skoro celej den pak prospala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.12.17 11:02

@Kikulinka83 taky se mi to jednou stalo a dokonce jsem měla někam odjed autem a vůbec jsem si netroufla. Akorát že jsem nezvracela šla jsem to zaspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.12.17 13:58

@Kikulinka83 Mě se to naštěstí nestalo. A nemůže to být z hladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.12.17 14:05

Byla jsem dneska na kontrole, i na 3D ultrazvuku. Když jsem byla těhotná poprvé před 15 lety tak to ani nebylo. 3D se objevilo až později. Tak si to teď užívám.
Na nachlazení jsem se domluvila, že nosní kapky na rýmu ok, ale dodržovat dávkování. Na kašel zkouším homeopatika, pokud by nestačily tak můžu Mucosolvan ( kontrolovala podle nějaké studie, že nebyly prokázány žádné účinky na plod, ale nedoporučuje se v 1. trimestru), pokud by ani to nepomohlo, po třech týdnech by zvážila ATB. Podobné typy nemocí a nachlazení prý na miminko vliv nemají, chrání ho plodový obal, voda a placenta. Ale dlouhodobé vyčerpání matky by byla zbytečná zátěž. Tak předávám info, pokud by někdo také potřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.12.17 14:09

Jo a na cukrovku také půjdu někdy mezi svátky a nebo první týden v lednu. Ptala jsem se sestry, jestli výsledek ovlivní že přes vánoce se víc „žere“, cukroví a pod. Prý ne, jedině kdybych se najedla sladkého večer den před testem a nebo ten den ráno. Dostala jsem na A4 poučení jak test probíhá, ale to jsem ještě nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.12.17 14:50

@Kikulinka83 Mně bývá poslední dva týdny občas mdlo, ale já to mám z tlaku. Mám ho odjakživa nízký, ale poslední dobou mívám i ten horní pod 100 nebo tak do 105 a ten spodní mezi 55 a 75

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.12.17 14:54

@fialka6 tak půl sedma by mě zabila :zed: :lol: Az na ten test půjdu, doufám, že nemusím dřív než v osm. To ti držím palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.12.17 16:23

@fialka6 No s těmi prášky na štítku to je taky super :-) To bere manžel a ten si dává budík na prášek a pak až vstane a jde se najíst. Já takhle musím brát železo na lačno a půl hodiny před jídlem a taky mám někdy takový hlad, že trpím.
Jinak já má být taky na cukrovce 6:20 8o no už se vidím. Vstávám běžně kolem sedmé s dcerou do školy a už to je utrpení :mrgreen:

@Kikulinka83 Já měla před měsícem taky tyto závratě a bylo mi zle. Zjistila jsem, že jak pravidelně nepiju a nejím, klesá mi hladina cukru a pak se mi motá hlava a je mi zle. :roll: Důležité je nikde sebou neseknout.

Jinak jsem dnes byla s malým naposledy na genetice na FECHO a máme srdíčko absolutně v pořádku a daří se nám skvěle :dance: :srdce:. Akorát tedy jak říkala doktorka, je to pěkně rostlé miminko 8). Asi to bude macek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.12.17 16:28
@xacxa píše:
@Kikulinka83 Mně bývá poslední dva týdny občas mdlo, ale já to mám z tlaku. Mám ho odjakživa nízký, ale poslední dobou mívám i ten horní pod 100 nebo tak do 105 a ten spodní mezi 55 a píše: Více

Tak to ti asi různě kolísá. 105 a 75 je v těhu luxus, Od 90/60 to už je nízký, vše nad to je v těhu v pořádku. Ale člověk musí být opatrný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí