Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.11.17 13:13

@Petacek Já jdu na druhý také ke svému gynekologovi, ale ten je naprosto v pohodě a je to zlato. Ten se narodil proto, aby šmíroval miminka v bříšku :lol: Navíc to byl primář na porodnim, takže já jsem naprosto spokojená. Záleží na tom, jaká je důvěra k lékaři. Já na sebe od někoho jiného nenechám sáhnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.11.17 13:22

Taky jsem na prvním byla u svého a na druhý jdu také k němu, přesně nejvíce je to o důvěře, jak ji nemáš ke svému, šla bych jinam. Ten můj sice mlčí a podepírá si bradu a zkoumá u mimi vše a já jsem vždy v šoku než něco řekne, ale pak mi vše řekne že je to v normě a že sám si myslí, že i druhý bude vypadat stejně a to mě na ten druhý posílá jen pro kontrolu aby viděl že je vše ok :-) já mám termín 27.5. Ale pořád mi posouvá týdny, dnes jsem 15 tt což neodpovídá termínu porodu, řekl, že porod necháme na 27.5., ale že podle mimi jsem v 15tt tak nevím co to mám za habana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.11.17 13:41

Prave ze ja tomu svemu verim :) zatim jsem s nim nemela jediny problem :) az na to, ze me stve, ze se u nej plati 300,– za to, kdyz chces partnera na tom ultrazvuku, coz mi prijde absurdni 8o takze se mnou nepujde :D proto jsem prave nezrusila navstevu u nej, jen jsem se trochu zdesila, kdyz jsem porad cetla o tom jak vsichni chodi jinam :D ted uz jsem klidna zase :) a kdyby nahodou bylo neco v neporadku, objednam se jinam na sve naklady :) Dekuji vsem za sve zkusenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
30.11.17 14:49

@Petacek 300kc za partnera u ultrazvuku :cert: Tak na to myslím nemá nárok. U jakehokoliv lékaře můžeš mit doprovod sebou.na to je myslím i nějaký zákon, nebo vyhláška. Zkus si to dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.11.17 14:57

Děvčata, dávejte na sebe pozor. Kor když je venku ten sníh, klouže to 8o, jsem si málem rozbila držku… Se mě tam malej musel leknout, tak tak jsem to vybrala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.11.17 16:33

@Katule93 v praze zadny snih nemame jen prsi :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.11.17 16:36

Holky k tem kocarku my uz mame od minuleho tyden taky nakoupeno mela jsem 15% slevu do malviku jen do 10.12. tak jsem toho vyuzila a aspon mam zadarmo auto sedacku diky te sleve, cekame sice asi holcicku ale s manzelem milujemtyrkysovou tak snad ta troska co na tom kocarku je nevadi ze v nem bude jezdit holcicka, prvni dceru jesem vozila v zeleno cervenem asi proste nejsem na ty kriklave ruzove verze u nas s nim jezdi kazda romska slecna tak nechci patrit do kolektivu. Máme ho uloženy u babičky aby nepřinesl smůlu a malá by v něm nejradši vozila panenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.11.17 16:41

@mikysek1990 Je krasny :potlesk: take chci kocarek s bilou konstrukci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.11.17 17:14

@mikysek1990 To se divím tu v Brně sice taky extra moc není, tím spíš si dávejte pozor,???????? já šla do auta, a na trávě poprašek a měla jsem co dělat abych sebou nešlahla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.11.17 17:25

Dneska po prvé jsme měla asi půl hodiny pálení a štípání bradavek, bylo to nesnesitelné. Měla jste to naka z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.11.17 17:44

@mikysek1990 My mame kocarek z druhé ruky ale přesně ten jsem chtěla a shodou náhod ho prodávala paní kousek od nás :) tak snad poslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 18:00

@Ivwet Mně na to stačí trochu chladno. Bradavky se srazí a zbarví do fialova a šíleně bolí a pálí. Mám to od začátku těhotenství. Je to je naprosto v pořádku. Nejlepší mi na to zabraly nahřáté fusky v podprdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.11.17 18:03

@mikysek1990 juuu ten je podobný našemu, s odpruženou konstrukcí :palec: akorát přemýšlím o šedé :think: a nebo krásnou mentolovou barvu, to se ale ještě vymyslí. Ale asi budeme kupovat po novém roce :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.17 18:15

@mikysek1990 My máme také vybraný, ale na kočár je času dost. Budeme ho kupovat max měsíc před porodem. Po Novém roce si jej chci zkusit někde v obchodě pohoupat, jestli bude pro nás vyhovující. Potřebuji kočár do města i na polní cesty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.11.17 19:03

My mame vybrany tenhle je i s fusakem a je lehkej  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie