Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petacek Já jdu na druhý také ke svému gynekologovi, ale ten je naprosto v pohodě a je to zlato. Ten se narodil proto, aby šmíroval miminka v bříšku
Navíc to byl primář na porodnim, takže já jsem naprosto spokojená. Záleží na tom, jaká je důvěra k lékaři. Já na sebe od někoho jiného nenechám sáhnout. ![]()
Taky jsem na prvním byla u svého a na druhý jdu také k němu, přesně nejvíce je to o důvěře, jak ji nemáš ke svému, šla bych jinam. Ten můj sice mlčí a podepírá si bradu a zkoumá u mimi vše a já jsem vždy v šoku než něco řekne, ale pak mi vše řekne že je to v normě a že sám si myslí, že i druhý bude vypadat stejně a to mě na ten druhý posílá jen pro kontrolu aby viděl že je vše ok
já mám termín 27.5. Ale pořád mi posouvá týdny, dnes jsem 15 tt což neodpovídá termínu porodu, řekl, že porod necháme na 27.5., ale že podle mimi jsem v 15tt tak nevím co to mám za habana ![]()
Prave ze ja tomu svemu verim
zatim jsem s nim nemela jediny problem
az na to, ze me stve, ze se u nej plati 300,– za to, kdyz chces partnera na tom ultrazvuku, coz mi prijde absurdni
takze se mnou nepujde
proto jsem prave nezrusila navstevu u nej, jen jsem se trochu zdesila, kdyz jsem porad cetla o tom jak vsichni chodi jinam
ted uz jsem klidna zase
a kdyby nahodou bylo neco v neporadku, objednam se jinam na sve naklady
Dekuji vsem za sve zkusenosti ![]()
@Petacek 300kc za partnera u ultrazvuku
Tak na to myslím nemá nárok. U jakehokoliv lékaře můžeš mit doprovod sebou.na to je myslím i nějaký zákon, nebo vyhláška. Zkus si to dohledat.
Děvčata, dávejte na sebe pozor. Kor když je venku ten sníh, klouže to
, jsem si málem rozbila držku… Se mě tam malej musel leknout, tak tak jsem to vybrala ![]()
Holky k tem kocarku my uz mame od minuleho tyden taky nakoupeno mela jsem 15% slevu do malviku jen do 10.12. tak jsem toho vyuzila a aspon mam zadarmo auto sedacku diky te sleve, cekame sice asi holcicku ale s manzelem milujemtyrkysovou tak snad ta troska co na tom kocarku je nevadi ze v nem bude jezdit holcicka, prvni dceru jesem vozila v zeleno cervenem asi proste nejsem na ty kriklave ruzove verze u nas s nim jezdi kazda romska slecna tak nechci patrit do kolektivu. Máme ho uloženy u babičky aby nepřinesl smůlu a malá by v něm nejradši vozila panenky ![]()
@mikysek1990 Je krasny
take chci kocarek s bilou konstrukci. ![]()
@mikysek1990 To se divím tu v Brně sice taky extra moc není, tím spíš si dávejte pozor,???????? já šla do auta, a na trávě poprašek a měla jsem co dělat abych sebou nešlahla
Dneska po prvé jsme měla asi půl hodiny pálení a štípání bradavek, bylo to nesnesitelné. Měla jste to naka z vás?
@mikysek1990 My mame kocarek z druhé ruky ale přesně ten jsem chtěla a shodou náhod ho prodávala paní kousek od nás
tak snad poslouží
@Ivwet Mně na to stačí trochu chladno. Bradavky se srazí a zbarví do fialova a šíleně bolí a pálí. Mám to od začátku těhotenství. Je to je naprosto v pořádku. Nejlepší mi na to zabraly nahřáté fusky v podprdě ![]()
@mikysek1990 juuu ten je podobný našemu, s odpruženou konstrukcí
akorát přemýšlím o šedé
a nebo krásnou mentolovou barvu, to se ale ještě vymyslí. Ale asi budeme kupovat po novém roce
![]()
@mikysek1990 My máme také vybraný, ale na kočár je času dost. Budeme ho kupovat max měsíc před porodem. Po Novém roce si jej chci zkusit někde v obchodě pohoupat, jestli bude pro nás vyhovující. Potřebuji kočár do města i na polní cesty ![]()