Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já se připojím taky… foceno ráno, večer je vetsi… máte to i s mou celulitidou lol… 15tt
Docela se tech vasich fotek zacinam desit
toto je muj pupik nyni a jsem v 15 tt
cekam druhe a takovyto pupec jsem mela u prvniho skoro v 5 mesici a to jsem ho jeste vystrkovala ![]()
@svlucka mě připadne, že mám pupík stejný ráno i večer. Abych pravdu řekla jídlo mi moc nevoní
snažím se do sebe něco dostat protože vím že to mimčo potřebuje, ale rozhodně jím míň než před těhu ![]()
@TerinaKosina píše:
@svlucka mě připadne, že mám pupík stejný ráno i večer. Abych pravdu řekla jídlo mi moc nevonísnažím se do sebe něco dostat protože vím že to mimčo potřebuje, ale rozhodně jím míň než před těhu
Příspěvek upraven 29.11.17 v 08:33
@Vladimirovna píše:
Tak já se připojím taky… foceno ráno, večer je vetsi… máte to i s mou celulitidou lol… 15tt
sakra přestávám jíst
máš menší jak já ![]()
@svlucka To je strašně individualni…a večer mám fakt docela pupek když se najím ![]()
@Vladimirovna píše:
@svlucka To je strašně individualni…a večer mám fakt docela pupek když se najím
no tak já mám večer pupek jak u malého před porodem
´když si vzpomenu večer a vejde se mi na displej tak vyfotím
![]()
Já myslím že záleží i na umístění placenty, jak dítě leží a pod. Já se cítím dobře, jíst můžu co chci, dle včerejšího vyšetření je děloha i množství plodové vody ok, tak bych to nehrotila
Každý pupík k mimčem je krásný ![]()
Příspěvek upraven 29.11.17 v 14:31
Jsem 19+5, cekam take kluka a brisko mam mensi, takze rozhodne bych se nestresovala, ze ho mas male ![]()
@Danni_ella píše:
@Kikulinka83Jsem 19+5, cekam take kluka a brisko mam mensi, takze rozhodne bych se nestresovala, ze ho mas male
Jee, a ted koukam, ze planujete Mathiase, coz je i jedno z nasich preferovanych jmen
Potrebujeme nejake, ktere funguje v CZ i DE…
@Danni_ella tak Mathias je i v nemecku ne myslim ze dnesni jmena uz jsou i v jinych zemich teda pokud to neni jiri nebo krispin
![]()
Ahoj holky. Děkuju ![]()
Snad už to bude vpohode. Včera jsem teda od rana lítaly a večer me zatvrdlo břicho uz toho mel prdola taky dost. Jsme v 21tt tak me to dává jasně najevo. Jak valcite?
Jinak termín mam 15 a 17.4
A už jsem koupila kosatinu alespon nějaká radost a znama prodával a ![]()
Ahoj holky, tak se taky pochlubim se svym pupikem, koncim 19.tt a zatim jsem narostla do techto rozmeru, nosim stare dziny, jen v nich musim mit gumu a kdyz si sednu, tak uz rozepinam komplet. A nase miminko, my mu rikame „akrobatisek“, dneska zase vyvadi, pripada mi, ze nemam bricho, ale telocvicnu
![]()
@STEVIANKA to mas termin podle mesicku nebo podle ultrazvuku ja jen ze ja mam 19.4 a zitra budu 20+0tt tak mas rozdil ctyri dny a jsi v 21tt
Holky, meri vam uz doktor cervix score (cipek)? Jaky tyden se s tim obvykle zacina?