Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kikulinka83 fotku bez prohýbání zad nemáš?…jako malé břicho nemáš, ale cíleně si ho nemusíš dělat větší ![]()
@xacxa no ja se neprohybam jak takhle stojim normalne
tak snad tahle bude lepsi
@svlucka no to můžu, ale žiju v Německu a žádnou kamarádku tu nemam. Vlastně ani asi v čechách nemám nikoho kdo by mi byl tak blizky. A PA už je trochu starsi a nechodí takhle do nemocnice, má toho dost. Jinou hledat nechci, tahle je mi sympaticka.
@Kikulinka83 ja dnes zacala 17tyden a mam jen spek
takovy pupendo bych spise typla na 7mesic
![]()
Holky ja jsem dnes podle ms 20+2 dle utz o tyden starsi. A mam pupik takovy.
P. S:omlouvam se nemam po doma podprdu nejak mi vadi. ![]()
@Kikulinka83 Ja si myslim, ze az budes ve stejnem tydnu, tak budes mit mozna i vetsi
na to, ze jsi v 19+5 mas taky slusny
a uz vis, co pod srdickem nosis?
@Nikyna77 rekli ze by to mel byt kluk tak uvidime 15.12 jestli nam ho potvrdi co ty cekas holcicku?
@Kikulinka83 Juuu
a jmeno, uz mate? My cekame take chlapecka. Prikladam foto pipulina
nic jineho na velkem utz pry vyfotit neslo. ![]()
@Nikyna77
pekna fotka jj jmeno uz mame jen jeste nevime jak ho budem psat jestli cesky nebo anglicky Matyas nebo Mathias no ten nas taky nespolupracoval tak mame fotku alespon akhle
@Gabculkaa no jasně chápu
. To ucítíš stejně až budeš úplně v klidu. Jinak já mám celkově asi o 2,5kg více a poslední dobou mě honí i mlsná, tak snad pak neporodím vepříka
. Já jdu do poradny v pondělí a v úterý na screening srdíčka tak už se těším na bobka.
Holky co kočárky, koukáte? Já už jsem zmapovala trh a asi mám jasno, jen na něj počkám ještě tak do února ![]()
@Nikyna77 dekuji
no pry lepsi nesla
@Monalisasmile ja uz mam kocarek vyhlidnutej davno a planuji nekdy koncem ledna kupovat
Ahoj, vracíme se z „velkého ultrazvuku“. Malá je v pořádku
A už pěkně velká
@Monalisasmile hezký kočárek. Já zatím nevybírám. Asi ale budu volit tmavší odstín. Možná do šeda. Bála bych se udržovat světlou…