Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
26.11.17 09:20

Ahoj holky mám dotaz.. dneska sem 15+1 doma mám ten domácí odposlech a miminko vždy najdu ještě hodně dole? Je to asi blby dotaz ale myslela sem ze už bude pomalu stoupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
26.11.17 09:46

@Marleyna To naše nejvíc rejdí kolem pupíku a pod nim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.11.17 09:46

@Danca0804 Já zítra končím 17tt od oplodnění a 18tt podle utz a pohyby ještě necítím :nevim:…je pravda, že trpím nadměrnou plynatostí a asi to zastiňujě všechno ostatní, ale hodně vás tu píše, jak už od 16tt cítíte pohyby a mně to příjde celkem brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
26.11.17 09:49

Já přemýšlím že si pořídím takovou tu bundu se vsadkou kterou pak vyndám a zůstane mi normální bunda. Do normální bundy se ještě zapnu, ale přijde mi že teď břicho roste hodně, za týden to může být jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.11.17 09:57

@xacxa Ale tím, že jsou to pohyby ( kopance ), jsem si jistá na 100%, to si s ničím jiným nejde splést a cítil to už i manžel, když mi dal ruku na bříško, vždycky ráno, když se nasnídám, tam vyvádí nejvíc a pak večer, když si po celém dnu lehnu a dám se do klidu, tak ho taky cítim. Ono taky záleží asi na tom, jak jsme která z nás citlivá a vnímavá a já svoje tělo opravdu dobře znám, takže i v době, kdy to bylo hodně slaboučký, jsem věděla, že je to miminko :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 10:06

@Vladimirovna Jak jsi dopadla? Byla jsi na té pohotovosti? Snad je všechno v pořádku. Taky mám od včera pocit, že jsem „splaskla“. Jsem z toho dost nervozní. Je mi blbý letět na pohotovost, že jsem splaskla a jinak mi vlastně nic není. Ani nekřečkuju, ani nešpiním.. nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 10:08

@xacxa Taky trpím na střeva, takže vůbec nevím, co se tam dole děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.11.17 10:59

@eMa321 to naše je níž… mám vcesnou placentu tak jestli to není i tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
26.11.17 11:26

@Veronika.Berta nakonec jsem se rozhodla že půjdu zítra… dám vedet. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 12:03

@Vladimirovna a jak ti je? krvácíš? Máš křeče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
26.11.17 12:35

@Veronika.Berta no nic z toho…jen jsem trochu splnila hnede a nevím jestli í ve druhém trimestru to může být normální nebo ne… minule mi doktorka rikala že kdybych splnila znova mám prijit. Na pohotovost se necítím ale zítra ráno pujdu. Ty máš něco z toho?? To bych radši neodkladala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 12:54

@Vladimirovna Nene, mě nic není, jen mám oproti posledním dnům menší břicho a mám zuřivější vodové výtoky, ale to je asi i normální, jak jsem koukala. V druhém trimestru se to taky stát může, nemusí to být nic strašného. Pokud nekřečkuješ a nešpiníš dál, tak odpočívej, žádnej stres a ráno naklusej na gyndu. Ty jsi brala utroušek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
26.11.17 13:02

@Veronika.Berta ano, v počátku tehotenstvi mi doktorka dala progesteron (tady v Nemecku se jmenuje nějak jinak než Utrogestan). Kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
26.11.17 14:27

@Marleyna ja jsem skoro 16tt a miminko je porad stale hodne dole, rano citim boule nejvice pod pupikem na prave strane @Vladimirovna drzim palce ale verim ze to bude dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.11.17 14:42

@Gabculkaa @eMa321 @Danni_ella moc děkuji, svatba se vydařila ale jsem zralá na tyden s nohama nahoře :D doufám že miminko vše zvládlo, dnes začínám 20tt a pohyby zatím necítím, už bych byla ráda kdyby o sobě dalo vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí