Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
23.11.17 13:52
@eMa321 píše:
A kolik ti výsledky vyšly?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
23.11.17 16:01

EMo, bráchovi se nedivím, je už velký a ještě kluk, ale myslím, že i jeho mimčo trochu chytí a určitě pomůže, zvlášť pokud je zvyklý. Já druhé rodila pár dní po 37 narozeninách a výsledky a těhotenství i porod, vše bez problémů. Teď mi bylo ze začátku tak do 11. týdne těžko po čemkoliv a byla jsem hrozně unavená, to jsem předtím vůbec neznala. Nyní vše v pohodě, jen ta zácpa mě trochu trápí, ale s tou mám problémy od prvního porodu. Na prvním screeningu mi taky předtím brali krev na speciální odběry kvůli věku a vše dohromady je v pořádku. Na svůj věk se necítím a ani snad nevypadám, tak věřím, že vše společně s manželem zvládneme. Dcera v nouzových situacích pomáhá. A syn se hrozně moc těší, tak už určitě taky pomůže, co půjde, v šesti letech už spoustu věcí zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.11.17 06:54

@svlucka sorry,že vám do toho vstupuju, ale ty výsledky jsou super. Tvoje upravená rizika jsou ukázkové. Kolik ti je? 36. - 38 let? Tipuju. Nečetla jsem celou diskuzi, ale asi ti nabídli genetický ult. Pokud jsi starší. Tak držím palce ať je vše ok. :) A ono bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.11.17 06:58

@svlucka teď jsem si uvědomila, že je ten věk na výsledku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.11.17 07:10

Holky co řesite hodnoty screeningu, tak se nedivejte na populační rizika ty jsou všeobecné tabulkové. Vaše jsou ty upravené rizika, je to výpočet toho co vám vyšlo v krvi +hodnoty naměřené behem ult. To znamená míry miminka.
Pokud je ta vaše hodnota vyšší než populační, tak to máte OK. A to jste tu všechny. V opačném případě se teprve začíná řešit co a dál. U starších matek pokud mají výsledky OK maximálně pošlou na kontrolní genetický ultrazvuk.
Tak se nebojte, máte krásné výsledky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
24.11.17 08:38
@Panpela píše:
@svlucka sorry,že vám do toho vstupuju, ale ty výsledky jsou super. Tvoje upravená rizika jsou ukázkové. Kolik ti je? 36. - 38 let? Tipuju. Nečetla jsem celou diskuzi, ale asi ti nabídli genetický ult. Pokud jsi starší. Tak držím palce ať je vše ok. :) A ono bude. :palec:

Ahoj, ano je mi 36 takže v době porodu 36, 5 bude :mrgreen: já se právě vyděsila jak tu jedna maminka psala, že si myslí, že má špatné výsledky 1:20000 a já to mám o dost nižší, bo to mu nerozumím :-) tak moc děkuji za uklidnění :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
24.11.17 08:41
@Panpela píše:
Holky co řesite hodnoty screeningu, tak se nedivejte na populační rizika ty jsou všeobecné tabulkové. Vaše jsou ty upravené rizika, je to výpočet toho co vám vyšlo v krvi +hodnoty naměřené behem ult. To znamená míry miminka.
Pokud je ta vaše hodnota vyšší než populační, tak to máte OK. A to jste tu všechny. V opačném případě se teprve začíná řešit co a dál. U starších matek pokud mají výsledky OK maximálně pošlou na kontrolní genetický ultrazvuk.
Tak se nebojte, máte krásné výsledky. :palec:

Ano na kontrolní jdu 6.12. tak budu zase klidnější :-) říkám si, že nikomu nikdy neřeknou, že je to na 100 % ok, vždy je tam minimální riziko třeba 2%. Ale syn je v pořádku a já věřím mému mudr co říká, tak se do papíru už dívat nebudu a začnu si to konečně užívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.11.17 11:55

@svlucka správně užívej si to a nestresuj sebe ani mimčo. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
24.11.17 12:00
@Panpela píše:
@svlucka správně užívej si to a nestresuj sebe ani mimčo. :) :palec:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.11.17 12:04

Ahoj holky :hug:
Ve středu byl velký UL ve fedmedu Olomouc. Paní profesorka byla úžasná. Vše podrobně prohlédla. Miminko na vše co ma mít a už nam žádný odběr poldovky nebo jiné nedopoporucila. Spíš rekla ze je to na nás dle ze miminko i těhotenství vidí jako každé jiné. Jen prcek nespolupracoval. Otočil se zadkem a padla :mrgreen:
Moc vsem děkuju za podporu. Jsem ve 20tt a jedeme dále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.17 18:09

@STEVIANKA My jdeme na druhý sceening 14.12. předpokládám, že bude prcek stejně sdílný jako ten váš. Na tom prvním zamával, pohladil si ouško a upadl zpět do komatu :D :D ať žije genetika :D Gratuluju ke zdravému vývinu. To je to nejkrásnější, co si můžeme přát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.11.17 21:06

@Veronika.Berta
Přesně tak :hug:
Snad už druha půle bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.11.17 22:52

Taky gratuluji k úspěšnému ultrazvuku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.17 06:32

Děvčata dneska se vdávám :oops: už teď jsem ze všech těch příprav zničená a pořád se v duchu omlouvám miminku, že nemá klid. Tak už jen nějak přežít dnešek a potom nohy nahoru a těšit se na Vánoce :srdce: dnes končím 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.11.17 08:10

@STEVIANKA moc blahopreju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie