Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
27.11.17 19:22

@svlucka já myslím že by nepřežili ani menstruaci natož tehotenstvi. Ten můj ma alespoň tolik sebereflexe že si to uvedomuje. U porodu ho rozhodně nechci, akorát by se tam klatil a vopruzoval. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
27.11.17 20:28

@Gabculkaa Noo tak to nám asi hvězdy na ordinovali stejné těhu :-). Pohyby přijdou neboj, navíc myslím, že už to může přijít každým dnem. Kolik jsi tedy zatím přibrala??

K tvrdnutí břicha mám jediné, to mi začalo u minulého těhu taky strašně brzy a to ve chvíli, kdy mi malá za lehla ledvinu. Vím jak to je nepříjemné. Nebude to problém, ale určitě se o tom zmiň doktorce. Já kvůli tomu brala magnesium. Teď ho beru od počátku. Ale mám pocit, že břicho mám jako kámen furt :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
27.11.17 20:41

Ahoj holky, zítra mě čeká 2. screening, snad budeme ok. Břicho už mi vyrostlo hodně. Kalhoty jsem nosila normální, ale protože celý den sedím tak jsem si je rozepínala… Už mi to přišlo blby :oops: Takže týden mám těhotenské kalhoty a je to dobrý :palec:
Pohyby mam už celkem dost. Jsem 19+7. Přijde mi že posledních 14 dní se všechno zintenzivnilo, větší břicho, víc kopanců… Potíže zatím minimálně. Snad to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
27.11.17 20:48

@Monalisasmile mozna proto, ze uz to muze prijit kdykoli se mi to tak tahne :zed:
Pokud jde o vahu, tak na zacatku mesice jsem na tom byla porad stejne jako na zacatku tehu. Doma vahu z taktickych duvodu nemam, ale ve ctvrtek mam poradnu, tak pisnu. Myslim, ze neco uz nahore bude, ale nic zavratneho. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.11.17 22:03

Ahoj holky, tak já zatím furt tahám leginy ale už mám taky objednané tehu kalhoty s bomprixu tak se docela těším až dorazí. Bříško mi povyrostlo ale někdo to na mě ještě nepozná byla jsem před tím holka krev a mliko jak se říká tak mám zatím 2,5 kg na hoře. Ale už honí mlsna víc bez před týdnem. A prsa tak ty už mám o číslo větší tak už jsem musela koupit podprsenku D :roll:. A zacpa mě trápí ta je nepříjemná ale jinak to je dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.11.17 23:53

Ahoj, ja jsem tu nováček :) termín mam podle utz 25.4.2018,jsem prvorodicka, tak zacinam byt mistryne v googleni vseho, co se tehotenstvi tyce, ale stejne jsem porad ze vseho vykulena a porad mi asi poradne nedochází, ze budu mama, ale s pritelem se moc tesime, koupili jsme si knizku „Mimino-navod k obsluze“,tak s ni a googlem snad vse zdarne zvladneme :) a prvni tehotenske kalhoty jsem si koupila pred par dny a jsou mega pohodly, asi uz nikdy nebudu nosit nic jineho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
28.11.17 06:32

K tomu tvrdnutí břicha, mojí tetě tvrdlo od 4. měsíce těhotenství a nakonec musela zůstat v nemocnici.
K tomu pomalému ubíhání asi takto, před tím jsem chodila co 14 dní teď poprvé až po měsíci, zítra jdu na kontrolu, pak už mi to přes vánoce snad bude utíkat rychleji. Mám to o to horší, že jsem v invalidním důchodě, takže furt doma, no šílený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 07:22

Ahoj, jsou tu nektere maminky z Prahy, co cekaji miminko pristi rok na jaro, leto? Rada bych vas pozvala k nam do skupiny. Budeme se tesit :mavam:

https://www.emimino.cz/…2018-302748/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 09:36

@Billie874 Vítej, s tím uvědomování jsme na tom úplně stejně :D Je tu prima partička, bude se ti tu líbit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.11.17 10:38
@Vladimirovna píše:
@svlucka já myslím že by nepřežili ani menstruaci natož tehotenstvi. Ten můj ma alespoň tolik sebereflexe že si to uvedomuje. U porodu ho rozhodně nechci, akorát by se tam klatil a vopruzoval. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já ho tam měla a je pravda, že byť to bylo super, teď mě tak s… :-D že ho tam taky nechci :mrgreen: tak kolikrát je problém přežít rýmičku že :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
28.11.17 10:48

@svlucka jo…no mimochodem, včera mi porodní asistentka rekla, že se mnou nemůže být v nemocnici, že její práce je jenom chodit za mnou v sestinedeli (i po). Takže budu rodit úplně sama. A vím že porod se může někdy slušně natáhnout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.11.17 10:58

Tak to ja zas pritele chci mit u porodu hlavne taky zduvodu toho ze zatim moc dibre neovladam jazyk a nevim zda bych pri porodu jeste vnimala porodni asistentku jak na me mluvi anglicky :D oni sice rikaj ze mas narok na interpreta ale nikdy nevis zda prijde nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.11.17 11:01

Vcera me pobavila sousedka ze pry ji prijde ze mam maly bricho :) jsem dnes 19+5 tak nevim no co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.11.17 11:06
@Vladimirovna píše:
@svlucka jo…no mimochodem, včera mi porodní asistentka rekla, že se mnou nemůže být v nemocnici, že její práce je jenom chodit za mnou v sestinedeli (i po). Takže budu rodit úplně sama. A vím že porod se může někdy slušně natáhnout 8o

jak to, vždyť dnes jde vzít k porodu kohokoliv ne? tak by jsi ji napsala jako kamarádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.11.17 11:07
@Kikulinka83 píše:
Vcera me pobavila sousedka ze pry ji prijde ze mam maly bricho :) jsem dnes 19+5 tak nevim no co myslite?

mám večer po jídle podobný a to jsem v 15 tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky